- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Akşam az geldi bana ..şöyle dondurmalı irmik helvası olaydı iyiydiİyi geceler kızlar
09.00 da 2 yumurta, 1 domates salatalık, maydanoz, 2 yk süzme yoğurt , kibrit kutu peynir, 5-6 zeytin
14.00 : 1 porsiyon kıymalı yumurta , 1 domates salatalık, kibrit kutu peynir
18.00: 7-8 badem fındık karışık
Su 2,5 lt
40 dk yürüyüş
İlk önce suyu arttır ..protein koy mutlaka tok tutarBenim saçma menüme gelirsek
Kavun karpuz şeftali kayısı erik salatalık domates
1.5 dilim peynir
Sizin mesajlarınızı okurken de bimden aldığım 1.5 paket yer fıstıklı mısır cerezi
Şu 1.5 litre yaklaşık
Egzersiz gezme tozmak
Hoşgeldin canım ..kendini kısaca tanıtarak başlayabilirsin mesela ..kaç kilosun hedefin nedir?kilo alma serüvenin gibi mesela ..Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yapmam gerekenler neler ? Kurallara uyacağıma söz veriyorum. Her cuma tartı günü var sanırım. Ben bugün yani cumartesi başladım. Sorun olur mu ?
Çok iyi olur yediğim yaklaşık 900 calYer fıstıklı Mısır Çerez'ini ; çiğ bademe çevirelim artık
Menün iyi her gıdadan almışsın ama bir yerden zararlı bakteri almış olabilirsin yada antibiyotik içerikli ilac kullandiysan bağırsak sistemini hemen bozar ishal yapar .Bugün midem.ağrıyor yanlış mi beslendm.az.mi.yedim.Çok mu anlamadım
Sabah
1 yumurta.domates salatalik biber bir ceviz 3 zeytin yarim dilim tt ekmeği
Öğle
2 yumurta 1 bardak ayran 1 yaprak sarması
Saat 3
3 form.bisküvi 2 hurma
Aksam
Çeyrek tavuk.döner domates salatalik bib3r 3 yaprak sarması
Hafta içi evde yalnız olduğumdan pek güzel yiyecek yiyemiyorum aklıma gore hafta sonu eşimle iyi içerikli besinler alırım inşaallah.İlk önce suyu arttır ..protein koy mutlaka tok tutar
Haydi bakalım yarın süper olsun menün ..
Afiyet olsun canım rövanşı alman lazım az farkla kaçırdın ama olsun bu hafta bitir şu işi dürelim bu defteri @guldaneeMenumu sabak 3 dilim peynir 3 zeytin bir dilim ekmek domates ve salatalık
Ara 4 dilim kadar kavun
Öğlen mantar kavurması soğanlı ve salata
Ara nektarın bir tane
Akşam bir kase mercimek çorbası
Su 4 lt
Spor yok bu gün ne yazzikki çok yoğundum zaten
G Gundirella hoş geldin canım aranıza alır mısın bak tehlikeli bir soru olmuş mesela farzı mahal benle bir başka ben arasında tehlike büyük kilona güveniyorsan sorun yok kız 90 kilo arada nefes alamazsın amaKızlar bende aranıza katılmak istiyorum yapmam gerekenler neler ? Kurallara uyacağıma söz veriyorum. Her cuma tartı günü var sanırım. Ben bugün yani cumartesi başladım. Sorun olur mu ?
64 kilo olduğumda ödül olarak küçük porsiyon yirimAkşam az geldi bana ..şöyle dondurmalı irmik helvası olaydı iyiydi
@DeryaOnDiet Derya bu hafta eziyetlerden eziyet seç kendine pazartesi artı çıkarsan kötü kadın Müzeyyen seni yolacak bizde zevkle aman dilim sürçtü üzüntüyle tempo tutacağız mecburiyi geceler kizlar bugunku menumberilceee Pembe_patikli
sabah: 2 yumurtali sebzeli omlet, domates, salatalik, 1 dilim kasar
oglen: 10 tane uzum, 1 dilim karpuz
aksam: izgara 2 but, 4 kanat, 1 dilim yaspasta, 1 dilim cheesecake, 2 kadeh sarap, 1 kucuk bardak votka
su: 2 lttezbitsin
Sadece pattiz olmamış daha besleyici hemen acıktırmayacak bir sebze seçebilirsin5. Gün MENÜM
Sabah:
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Ara__
1 nektarin
Öğle__
4 kaşık patates salatası
Yarım açma
Şekersiz Çay (misafirim var yemeden duramadım kızlar)
Akşam___
3 kaşık menemen
Yoğurt
3 lt ye yakın su
30 dk pilates
Hahahahaha abla 1000 squat yapcam bundan sonra her gun. Hatta 1000le baslayip 2000e cikarim
Benim saçma menüme gelirsek
Kavun karpuz şeftali kayısı erik salatalık domates
1.5 dilim peynir
Sizin mesajlarınızı okurken de bimden aldığım 1.5 paket yer fıstıklı mısır cerezi
Şu 1.5 litre yaklaşık
Egzersiz gezme tozmak
Menüm:
Kahvalti/ögle
2 yumurta
Domates salatalik
Yesil zeytin
1 muz
1 kücük kase badem findik karisimi
1 yesil cay
Aksam
2 tabak alman fasulyesi zeytinyagli bol soganli
2x 150gr yoghurt
Tarcinli sicak süt
15dk tarkan-yolla sarkisiyla leslie hareketleri. Tavsiye ederim hahaaa :)))
Sağol canım çabalıyoruz işte ..sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Cıcı anne
Cıtır anne
Kızımız nasıl
İkisinin de yapalım ya motive olalım maksatım o ya yoksa hırslı değilim
görürsüüüüün seeen
Ooo ne haber nasıl gidiyor hoşgeldin
Gizliden gizliye ezeli rakibim Nalanla yarışırım atışırım amma bu hafta kendime @cilginkimyaci Zeynepi seçiyoruuuum ve onu gerçekten çıldırtıcağımı taahüt ediyorum
Bilmem mi ama artık bu zaaf aradan çıkmıştır oldu olacak başka zaaf bulup zor günler için kendimi garantiye alayım malum kötü kadın Müzeyyenin sağı solu belli olmazBenım zaafımı bır nalan bılır
Tıramısu vs den daha tehlıkelı
Aşk kadını hem döverim hem severim diyorsun ama deli sevdanı da biliriz karasevdanı daSeni pes ettırene kadar her hafta eşin olmassam herıfı bosayacam ahanda yemin ettım
Dıyecenki onun ne sucu var
Ne edeyım o benım bez bebegım
Doverım kırletırım kolunu koparırım
Dedımya semerımı doverım
@ceren06_35 Canım teze anne nasıl gidiyor hamilelik sıkıntıları başladı mı liste yapılınca gözlerimiz seni arıyor erken işe giderken yazdığın mesajlarıKızlar nasılsın Harika gördüm sizleri bomba gibisiniz maşallah
Karatay hiç yapmadım canımMenüm:
Kahvalti/ögle
2 yumurta
Domates salatalik
Yesil zeytin
1 muz
1 kücük kase badem findik karisimi
1 yesil cay
Aksam
2 tabak alman fasulyesi zeytinyagli bol soganli
2x 150gr yoghurt
Tarcinli sicak süt
15dk tarkan-yolla sarkisiyla leslie hareketleri. Tavsiye ederim hahaaa :)))
Aynenn alacağım koydum kafama bu hafta tamamdirrAfiyet olsun canım rövanşı alman lazım az farkla kaçırdın ama olsun bu hafta bitir şu işi dürelim bu defteri @guldanee
O menü ne ben anlayamadımiyi geceler arkadasim
Ya şuna bir güldüm
Çok güzel canım menün maşallah böyle gider inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?