Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam az geldi bana ..şöyle dondurmalı irmik helvası olaydı iyiydi

İlk önce suyu arttır ..protein koy mutlaka tok tutar
Haydi bakalım yarın süper olsun menün ..

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yapmam gerekenler neler ? Kurallara uyacağıma söz veriyorum. Her cuma tartı günü var sanırım. Ben bugün yani cumartesi başladım. Sorun olur mu ?
Hoşgeldin canım ..kendini kısaca tanıtarak başlayabilirsin mesela ..kaç kilosun hedefin nedir?kilo alma serüvenin gibi mesela ..

Yer fıstıklı Mısır Çerez'ini ; çiğ bademe çevirelim artık
Çok iyi olur yediğim yaklaşık 900 cal

Menün iyi her gıdadan almışsın ama bir yerden zararlı bakteri almış olabilirsin yada antibiyotik içerikli ilac kullandiysan bağırsak sistemini hemen bozar ishal yapar .
geçmiş olsun bende soğuk soğuk yerken cekmistim

İlk önce suyu arttır ..protein koy mutlaka tok tutar
Haydi bakalım yarın süper olsun menün ..
Hafta içi evde yalnız olduğumdan pek güzel yiyecek yiyemiyorum aklıma gore hafta sonu eşimle iyi içerikli besinler alırım inşaallah.
Haftaya oruç tutacağım bol bol bağırsak temizliği yapacağım çöp oldu
Sevgiler

Afiyet olsun canım rövanşı alman lazım az farkla kaçırdın ama olsun bu hafta bitir şu işi dürelim bu defteri @guldanee

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yapmam gerekenler neler ? Kurallara uyacağıma söz veriyorum. Her cuma tartı günü var sanırım. Ben bugün yani cumartesi başladım. Sorun olur mu ?
G Gundirella hoş geldin canım aranıza alır mısın bak tehlikeli bir soru olmuş mesela farzı mahal benle bir başka ben arasında tehlike büyük kilona güveniyorsan sorun yok kız 90 kilo arada nefes alamazsın ama Pembe_patikli Yeliz ve Bestttt Beste arasına girersen onlar çubuk kraker olma yolunda ilerledikleri için sıkıntın olmaz tanışalım kaynaşalım şaka bir tarafa kiloluysan ne demek alır mısınız aldık bile yeter ki kuralla bak sohbete katıl yağları şutla salla gitsin

@DeryaOnDiet Derya bu hafta eziyetlerden eziyet seç kendine pazartesi artı çıkarsan kötü kadın Müzeyyen seni yolacak bizde zevkle aman dilim sürçtü üzüntüyle tempo tutacağız mecbur @berilceee

Sadece pattiz olmamış daha besleyici hemen acıktırmayacak bir sebze seçebilirsin muratadivane

Hahahahaha abla 1000 squat yapcam bundan sonra her gun. Hatta 1000le baslayip 2000e cikarim
Bestttt Beste canım bir insan o kadar squat yapınca arkası yarına sarkmaz mı tek parça görmemiz için arka cenubu sayı epey düşsün Lopezi geçer bu sayıyı bulan pardon ne Lopezi Gülazer tiplemesini hatırlayın (Yasemin Yalçının )

SendebenBendesen Canım mısır çerezi nedir doğru dürüst bi şey yemeyip sonrada gidip mısırları yiyip yağa yatırım yapmışın olmamış yemek saatlerini miktarlarını bugün tam dikkatle inceleyelim bak seni kaptana ispiyonlarım diye korkma kaptan kaptaaaaan diye hiç bağırır mıyım terliği kapıp gelir dalar alimallah berilceee

aylin90 Afiyet olsun Karatay da muz ve yumurta aynı anda hem muz yerli değilse bir tam yedin peynirin yok Alman fasulyesi nasıl merak ettim su ne kadar içtin diye sorsam çok bunaltır mıyım acep

Sağol canım çabalıyoruz işte ..sen nasılsın nasıl gidiyor ?

İyiyiz bizde canım saçma sapan saatlerde uyuyorum sürekli uyuya uyuya Totoyu büyüteceğim valla

Cıcı anne
Cıtır anne
Kızımız nasıl

Süper kaptan mükemmel insan harikayız tatlım biraz fazla uyuyorum onun dışında herşey güzel şimdilik canım hala kilo almadım sabitim bakalım ilerleyen dönemlerde neler olacak

İkisinin de yapalım ya motive olalım maksatım o ya yoksa hırslı değilim

görürsüüüüün seeen

Ooo ne haber nasıl gidiyor hoşgeldin

Hoşbuldum canım benim iyiyim çok şükür ufaklık nasıl

Gizliden gizliye ezeli rakibim Nalanla yarışırım atışırım amma bu hafta kendime @cilginkimyaci Zeynepi seçiyoruuuum ve onu gerçekten çıldırtıcağımı taahüt ediyorum
tezbitsin Kankişim dedim şiirler yazdım besteler yaptım yokluğunda karalar bağladım ama kankilikten anca rakipliğe geriledim öylemi diyorsun zayıfladın diye bana hava atıyorsun peki öyle olsun şarkısını sana gönderiyorum

Benım zaafımı bır nalan bılır
Tıramısu vs den daha tehlıkelı
Bilmem mi ama artık bu zaaf aradan çıkmıştır oldu olacak başka zaaf bulup zor günler için kendimi garantiye alayım malum kötü kadın Müzeyyenin sağı solu belli olmaz berilceee
Aşk kadını hem döverim hem severim diyorsun ama deli sevdanı da biliriz karasevdanı da berilceee

Kızlar nasılsın Harika gördüm sizleri bomba gibisiniz maşallah
@ceren06_35 Canım teze anne nasıl gidiyor hamilelik sıkıntıları başladı mı liste yapılınca gözlerimiz seni arıyor erken işe giderken yazdığın mesajları

berilceee ile @guldanee arasında bu hafta kıyasıya süren yarışı kaptanımız kazanmıştır ancak Güldanenin çabasını görmemiz şart evde sen onu geç diye çalışan kuzucuk olmasaydı işin zordu kaptanım içerden destek sana yaradı demiyorum aklımdan geçiyor ama dillendirmiyorum sonra yanlış anlama rövanşı alacağımıza eminim alacağımıza dediğime bakma dilim sürçüyor iyi olan kazansın içerden destek görmeyen bu hafta kimi tuttuğumu gizleyeceğim hiç ısrar etme söylemeyeceğim yen artık şu kaptanı güldane demeyeceğim olmaz etik değil
şampiyon kaptanım bütün kupalar sana gelsin çok güzel bir eksi gördün hastalıklarla hastalarla uğraşırken bile

Karatay hiç yapmadım canım
Sanırım konunun uzmanları yorumlar menünü
Muz ve kuruyemiş fazla bana ama dedımya Karatay bılgım sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…