Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anammm pek te severim ooo nooo
Bir görsem hedefimi seni mi kıracağım ?

Ayneenn ..haydi bakalım sağlıklı beslenin kaçamak yapmayın sporu arttırın Cuma neler olacak ?
C cilginkimyaci tezbitsin yarılması da çok heyecanlı ayyy

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yapmam gerekenler neler ? Kurallara uyacağıma söz veriyorum. Her cuma tartı günü var sanırım. Ben bugün yani cumartesi başladım. Sorun olur mu ?
Hosgeldin canimmm.
Hahahahaha haklisin nalan tehlikelii
Ay onda ne var bas basabıldıgınce
Bılıyon sen basıl sguat yaparım
Bilmem miii 300 500

Abla sana hiç yakıştıramadım ama beni vazgeçiremiceksin ! kahvaltımı diyete uygun yapacağım beni sıkıntıya sadece sucuklu yumurta sokacak
Yi yi gülüm can boğazdan gelir yi
Aboooov
canim bugun biricik kizimin dogum gunuydu. ondan oyle oldu. cumaya eksilerle gelcem ins. kac haftadir yerimde sayiyorum kiloda.
İyi ki doğmuş sağlıkla mutlu seneleri olsun
beni de alin pazartesiden itibaren
Aldık o zamaaaan
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yapmam gerekenler neler ? Kurallara uyacağıma söz veriyorum. Her cuma tartı günü var sanırım. Ben bugün yani cumartesi başladım. Sorun olur mu ?
Hoşgeldin ben Döne.
İyilik sağlık canım boğuşuyorum kaç gündür
Brn de gebelikte çok uyurdum ya

Şimmmdiii I Ilksevdamm bizi okurken su iç yeşil çay iç kahve iç ..acıkırsan badem ye mis gibi ...şöyle pratik sağlıklı yemekler yap kendine ..hep beraber gitsin şu kilolar ..kendim için üşeniyordum önceden şimdi kendime özel yiyecek alışverişi yapıyorum valla .

Abur cuburlar illaki oluyor onları yukarı raflara kaldırıyorum gözüm görmesin diye ...dün misafir vardı baklava getirmişler gittim geldim yesem mi diye baklavanın etrafında bir tur attım
Sonra vazgeçtim yersem bari kaliteli olsun bir faydası olsun dedim ..şerbetli tatlı hemen kilo yapıyor zaten .. ..inşallah sonra dengeleyerek yerim tatlılar çerezler abur cuburlar bir yere kaçmıyor hep bulabiliriz diye düşündüm ..yedik te ne oldu be yaa üst üste 6 baklavayı yiyen biri olarak söyledim bunu bilesin

Yoğurt candır

Bir dilim yiyeydin baklavadan nolurdu ha nolurdu

bilgiler on numara Sağol Nalan im.

Kizlar gunaydin erzincanda otelde kaldik simdi yola cikicaz
Hayırlı yolculuklar canım.

afferin kız Yeliz yememişsin bir yeremi kaciyorlar yeni sloganım bu artık. "Bir yere mi kaçıyor yiyecekler"

Herkese merhaba kızlar inşallah herkes iyidir
Bir aksilik oldu hala yola çıkamadık araba bozuldu dün gece eşimin işi var onu halletmeye gidiyoruz bakalım yetişecek miyiz
Evden çıkmadan kürümün 2.gününü de yaptım içtim
Şimdiye kadar pek kaçamak yapmadım
İnşallah böyle devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…