- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Evet canım gitcez ama aksilik çıktı bakalım artık hayırlısıBu iyi olmadı işte kiskactayiz hafta sonu ben iyice sisecektim rahat rahat.
yok yok çok iyi oldu
Parise mi gideceksin
Kolay gelsin
Bu arada menü çok güzel
Bu gruba tam giremedim ben menulerimlede girmem lazım çok yabanciyim bu ideal menülere
Ekmek yemesin canım boşver
Vallahi doğru diyorsun istediğimiz zaman alıp yada yapıp yiyebiliyoruz ne diye gözümüz dönüp dünyanın son yiyeceğiymiş giib saldırıyoruz
bilgiler on numara Sağol Nalan im.
Hayırlı yolculuklar canım.
afferin kız Yeliz yememişsin bir yeremi kaciyorlar yeni sloganım bu artık. "Bir yere mi kaçıyor yiyecekler"
İnşallah yetişirsiniz ..bu şartlarda devam etmişsin bravo vallaHerkese merhaba kızlar inşallah herkes iyidir
Bir aksilik oldu hala yola çıkamadık araba bozuldu dün gece eşimin işi var onu halletmeye gidiyoruz bakalım yetişecek miyiz
Evden çıkmadan kürümün 2.gününü de yaptım içtim
Şimdiye kadar pek kaçamak yapmadım
İnşallah böyle devam ederim
İyi yapmışsın yanlışlıkla birşey olabilirdi..fıtıkta dikkat etmek lazım ..hem sağlık giderdi hem konusu bitmezdi valla öyle karışanlar insani bunaltıyor hem ..Degistir Kendini akıllı uslu derken benim kv her şeye karışır ben hiç çağırmadım o yüzden daha da sıkıntı vermesin sürtüşmeyelim diye
Biliyor da karıştığın için çağırmıyorum dedim ama hazır kurulu eve geldi onun için iyi oldu bel fıtığından fiziğe gidiyordu tam o günlerde ne yapayım
SendebenBendesen Canım mısır çerezi nedir doğru dürüst bi şey yemeyip sonrada gidip mısırları yiyip yağa yatırım yapmışın olmamış yemek saatlerini miktarlarını bugün tam dikkatle inceleyelim bak seni kaptana ispiyonlarım diye korkma kaptan kaptaaaaan diye hiç bağırır mıyım terliği kapıp gelir dalar alimallah @berilceee
Eyvahlar olsun fişlendik.
canım ben bu gobegi boşuna şişirmedim aslında ben kolay kılo veriyorum ama çok yediğim için sorun oldu.bunlar ne paket gıda bi tüketiyordüm.gofret cikolata kek
Şu an palm yağlı ve glikozlu ürünleri yememeğe çalışıyorum
Tamam canım şimdi benim zaaflarımO menü ne ben anlayamadım
Şey yerken yazmişsında ben okurken me hale geldım bılıyonmu
Bu son ılk sevdam anlaşalım
1)Torku yulafli bisküvi kahveye banıp yemesi
2)Bimde satılan yer fıstıklı mısır cerezi
3)Kaliteli Sürülebilir çikolata
4)Bütün sütlü tatlılar (keçi sütü ile ama)
5)Çubuk ve balık kraker
Sütlü tatlılar hariç diğerlerini diyet süresince ağzıma almiyacagim söz ama sütlü tatlıya bayılıyorum
Anlaşma saglandi mi
Beni böyle kandıraman
Bak hala cerez aklımda unutmadım çiçaaaaaam
Alman fasulyesı
20-25 cm uzunluğunda
Bır parmak enınde yassı model yesıl fasulye
Canım ben kendim yapıyorum yani makinaya yaptırıyorum çok iyi oluyor sende öyle yap güvenle ye tavsiyemGünaydın nalanım
Bugun de erkencısın yıne
Bılgıler süper ama şu yoğurt bulunmuyor burda
Bakkal yogurduda yemiyom ben
Canım ben sağlıklı yiyecekler konusunu çok araştırdım ihtisas yaptım.. diyet spor hepsini çok iyi biliyoRum ama işime gelmiyor bazen o kadarŞimmmdiii @Ilksevdamm bizi okurken su iç yeşil çay iç kahve iç ..acıkırsan badem ye mis gibi ...şöyle pratik sağlıklı yemekler yap kendine ..hep beraber gitsin şu kilolar ..kendim için üşeniyordum önceden şimdi kendime özel yiyecek alışverişi yapıyorum valla .
Abur cuburlar illaki oluyor onları yukarı raflara kaldırıyorum gözüm görmesin diye ...dün misafir vardı baklava getirmişler gittim geldim yesem mi diye baklavanın etrafında bir tur attım
Sonra vazgeçtim yersem bari kaliteli olsun bir faydası olsun dedim ..şerbetli tatlı hemen kilo yapıyor zaten .. ..inşallah sonra dengeleyerek yerim tatlılar çerezler abur cuburlar bir yere kaçmıyor hep bulabiliriz diye düşündüm ..yedik te ne oldu be yaa üst üste 6 baklavayı yiyen biri olarak söyledim bunu bilesin
Hoşgeldin canım ..kendini kısaca tanıtarak başlayabilirsin mesela ..kaç kilosun hedefin nedir?kilo alma serüvenin gibi mesela ..
G Gundirella hoş geldin canım aranıza alır mısın bak tehlikeli bir soru olmuş mesela farzı mahal benle bir başka ben arasında tehlike büyük kilona güveniyorsan sorun yok kız 90 kilo arada nefes alamazsın amaPembe_patikli Yeliz ve @Bestttt Beste arasına girersen onlar çubuk kraker olma yolunda ilerledikleri için sıkıntın olmaz tanışalım kaynaşalım şaka bir tarafa kiloluysan ne demek alır mısınız aldık bile yeter ki kuralla bak sohbete katıl yağları şutla salla gitsin
Hosgeldin canim inşallah burada 12 kiloyu verirsin diyetisyene falan gerek yok burdaki can dostlar fedakarlıkla bedavaya yapıyorlar aynı isi ömürlerine bereket.işlerı yolları açık olsun.Kızlar teşekkür ederim Öncelikle kendimi tanıtayım, 21 yaşındayım daha önceden 85 kilo olarak diyetisyene gitmiştim ve 15 kilo vererek 70 kiloya ulaşmıştım . Boyum 1.64 olmasına rağmen 65 ve 70 kilo benim için çok güzel ve istediğim kilo rakamı diyebilirim çünkü oldukça zayıf ve fit görünüyorum bu rakamlarda. Şuanki kilom 77. Hedefim 65 kiloya düşmek. Bugün başlama günüm . Bugüne kadar hep sabah başlayıp akşam diyeti bozdum her gün başladım ve her gün bozdum . Artık buna bi son vermek istiyorum .
Teşekkür ederim desteğiniz içinHosgeldin canim inşallah burada 12 kiloyu verirsin diyetisyene falan gerek yok burdaki can dostlar fedakarlıkla bedavaya yapıyorlar aynı isi ömürlerine bereket.işlerı yolları açık olsun.
Okudum canımKizlar az önceki attığım mesajda hata yapmışım okumak için genişletmek icin tıklayarak basın.
Verirsin inşallah canım .bugün tanışırsın bizim çıtır adayı hatunlarlaKızlar teşekkür ederim Öncelikle kendimi tanıtayım, 21 yaşındayım daha önceden 85 kilo olarak diyetisyene gitmiştim ve 15 kilo vererek 70 kiloya ulaşmıştım . Boyum 1.64 olmasına rağmen 65 ve 70 kilo benim için çok güzel ve istediğim kilo rakamı diyebilirim çünkü oldukça zayıf ve fit görünüyorum bu rakamlarda. Şuanki kilom 77. Hedefim 65 kiloya düşmek. Bugün başlama günüm . Bugüne kadar hep sabah başlayıp akşam diyeti bozdum her gün başladım ve her gün bozdum . Artık buna bi son vermek istiyorum .
Evet canım ya hepimiz bocalıyoruz ama Cuma bakıyoruz kilo verince mutluluktan uçuyoruzHosgeldin canim inşallah burada 12 kiloyu verirsin diyetisyene falan gerek yok burdaki can dostlar fedakarlıkla bedavaya yapıyorlar aynı isi ömürlerine bereket.işlerı yolları açık olsun.
İnşallah güzel kardeş hedefim cumaya kadar en az 2 kilo zaten
Evet canım ya hepimiz bocalıyoruz ama Cuma bakıyoruz kilo verince mutluluktan uçuyoruz
İnşallah bu Cuma hepimiz kutlarız kilo verişlerimizi
Takım kuralları ilk sayfada var onları bir oku istersen..Cuma'ları tartılıyoruz pazartesi takım içinde tartılıyoruz ..her akşam menülerimizi gün içinde yaptığımız sporları ve içtiğimiz suyu yazıyoruz..Kızlar teşekkür ederim Öncelikle kendimi tanıtayım, 21 yaşındayım daha önceden 85 kilo olarak diyetisyene gitmiştim ve 15 kilo vererek 70 kiloya ulaşmıştım . Boyum 1.64 olmasına rağmen 65 ve 70 kilo benim için çok güzel ve istediğim kilo rakamı diyebilirim çünkü oldukça zayıf ve fit görünüyorum bu rakamlarda. Şuanki kilom 77. Hedefim 65 kiloya düşmek. Bugün başlama günüm . Bugüne kadar hep sabah başlayıp akşam diyeti bozdum her gün başladım ve her gün bozdum . Artık buna bi son vermek istiyorum .
Rakibem 2 kilo mu?İnşallah güzel kardeş hedefim cumaya kadar en az 2 kilo zaten
haydi o zaman egzersiz yapmaya.
Rakibem 2 kilo mu?
Vayyy o zaman beni geçersin sen ya..
Sen en iyisi şu tatlardan vazgeçme ohh misgibi ye kız yeee (bakalım tuzağa çekebilecek miyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?