Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım gitcez ama aksilik çıktı bakalım artık hayırlısı

bilgiler on numara Sağol Nalan im.

Hayırlı yolculuklar canım.

afferin kız Yeliz yememişsin bir yeremi kaciyorlar yeni sloganım bu artık. "Bir yere mi kaçıyor yiyecekler"
Vallahi doğru diyorsun istediğimiz zaman alıp yada yapıp yiyebiliyoruz ne diye gözümüz dönüp dünyanın son yiyeceğiymiş giib saldırıyoruz

Degistir Kendini kolay gelsin canım bu jaftan az zor sonrası kolay olacak brn de 1.5 sene içinde 2 sefer bebekle taşınmıştım söylemiştim ya
Yardım eden olmazsa biraz zor oluyor ama oluyor sonuçta
Annem babam kardeşim yardım etmişlerdi sağolsunlar yerleşirken daha zor çünkü
Biri var mı yardım edecek akıllı uslu şöyle

Degistir Kendini akıllı uslu derken benim kv her şeye karışır ben hiç çağırmadım o yüzden daha da sıkıntı vermesin sürtüşmeyelim diye
Biliyor da karıştığın için çağırmıyorum dedim ama hazır kurulu eve geldi onun için iyi oldu bel fıtığından fiziğe gidiyordu tam o günlerde ne yapayım

İnşallah yetişirsiniz ..bu şartlarda devam etmişsin bravo valla inşallah faydasını çoook görürsün canım

İyi yapmışsın yanlışlıkla birşey olabilirdi..fıtıkta dikkat etmek lazım ..hem sağlık giderdi hem konusu bitmezdi valla öyle karışanlar insani bunaltıyor hem ..

Selam kızlar akşama misafir var menüyü şimdiden yazayım ben
Sabah 2 yumurta omlet
1 salata peynir
1 dilim ekmek

Öğlen tavuklu salata yapıcam kendime

Aksam
Mangal tavuk ve köfte olacak
Salata

Şu bugün 3 olacak
Leslie
Ve 75 sguat

Hoşgeldin canım ..kendini kısaca tanıtarak başlayabilirsin mesela ..kaç kilosun hedefin nedir?kilo alma serüvenin gibi mesela ..

Kızlar teşekkür ederim Öncelikle kendimi tanıtayım, 21 yaşındayım daha önceden 85 kilo olarak diyetisyene gitmiştim ve 15 kilo vererek 70 kiloya ulaşmıştım . Boyum 1.64 olmasına rağmen 65 ve 70 kilo benim için çok güzel ve istediğim kilo rakamı diyebilirim çünkü oldukça zayıf ve fit görünüyorum bu rakamlarda. Şuanki kilom 77. Hedefim 65 kiloya düşmek. Bugün başlama günüm . Bugüne kadar hep sabah başlayıp akşam diyeti bozdum her gün başladım ve her gün bozdum . Artık buna bi son vermek istiyorum .

Hosgeldin canim inşallah burada 12 kiloyu verirsin diyetisyene falan gerek yok burdaki can dostlar fedakarlıkla bedavaya yapıyorlar aynı isi ömürlerine bereket.işlerı yolları açık olsun.

Kizlar az önceki attığım mesajda hata yapmışım okumak için genişletmek icin tıklayarak basın.
Okudum canım bende bayılırım sütlü tatlılara laf aramızda ..ama her kaçamak süreyi uzatıyor diye yemek istemiyorum bazen dondurma yiyorum ama ..
Bir an önce zayıflayıp mezun olmak istiyorum ben yaa sonra dengeleyerek çalışcam inşallah ..yazdıklarını bir not alayım

Verirsin inşallah canım .bugün tanışırsın bizim çıtır adayı hatunlarla hepimiz yaşadık İnan ama isteyip kafaya koyunca oluyor motivasyon önemli neden olmasın?

Hosgeldin canim inşallah burada 12 kiloyu verirsin diyetisyene falan gerek yok burdaki can dostlar fedakarlıkla bedavaya yapıyorlar aynı isi ömürlerine bereket.işlerı yolları açık olsun.
Evet canım ya hepimiz bocalıyoruz ama Cuma bakıyoruz kilo verince mutluluktan uçuyoruz
İnşallah bu Cuma hepimiz kutlarız kilo verişlerimizi

Evet canım ya hepimiz bocalıyoruz ama Cuma bakıyoruz kilo verince mutluluktan uçuyoruz
İnşallah bu Cuma hepimiz kutlarız kilo verişlerimizi
İnşallah güzel kardeş hedefim cumaya kadar en az 2 kilo zaten
haydi o zaman egzersiz yapmaya.

Takım kuralları ilk sayfada var onları bir oku istersen..Cuma'ları tartılıyoruz pazartesi takım içinde tartılıyoruz ..her akşam menülerimizi gün içinde yaptığımız sporları ve içtiğimiz suyu yazıyoruz..
Kırıcı olmadan yorumlar yapmaya çalışıyoruz yani kısacası birbirimize destek oluyoruz ..
Diyet kardeşiyiz hepimizhayatı paylaşıyoruz aslında

İnşallah güzel kardeş hedefim cumaya kadar en az 2 kilo zaten
haydi o zaman egzersiz yapmaya.
Rakibem 2 kilo mu?
Vayyy o zaman beni geçersin sen ya..
Sen en iyisi şu tatlardan vazgeçme ohh misgibi ye kız yeee (bakalım tuzağa çekebilecek miyim )

Yeliz az önce bir tarif gördüm, köfteyi yoğurmuşlar , soğanın en dış kısmından içine doldurmuşlar soğan dolması yapar gibi, sonra dışını incecik et yağı sarmışlar (kuzu gömleği) , barbeküde pişirmişler nar gibi kızartmışlar , adına da soğan bombası demişler, sen bir yapıp denesene, güzelse 20 kilo verdikten sonra bende deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…