- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Kızlar fırında sebze yapıyorum
Kabak patlıcan biber soğan patates (onu yemeyeceğim) ne bulursam doğradım ..pişirip domatesli sos dökeceğim mis gibi kokmaya başladı vallahem diyete de uygun hem kolay ..fikir olsun dedim size de ..
31 ağustos arefe 1 eylül bayram3 Eylül sanırım
Yok aramadılar dahaC cilginkimyaci iş için aradılar mı
Hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda istediğin gibi olurYok aramadılar dahasanırım aramayacaklar :/
Yeşil soğan gaz yapar dere otu değil canım bende ve bebekte yaptı yeşil soğan demektir sende olmamışevet iyi oldu gercekten
500gr gitmis cnm
ayni ben valla bende sabah yiyemedimm
her aksam leslie yapiyorsan bravo vallaa
spor yapiyorsan 3. 3.5l icmeye calis
ne diyeti yapiyorsun bilmiyorum ama karbonhidrati aksam yeme derim.
yoksa güzel
hmmm emziriyorsan baskaaa. bulgur yemen lazim ama lütfen öglen :)
kac aylik bebisin
sütün azaliyorsa kuru incir ye 3 4 tane sabah ye ama tatli cünkü
ve sabahlari bolll dereotlu domates salatasi yap. aksam ayni sekilde.
bu ikisi süt yapiyor. ve 4l su
yanlisin var canim
dereotu süt üretiminde 1 numara kuru incirle. gaz yapmaz
Koşu bandı mı almayı düşündün yoksa spor salonuna kaydolmayı mı?Kızlar bana kondisyon şart oldu ya etim sarkmaya başladı gibi hissediyorum bugün eski kıyafetlerden denedim kocama duran totom baya kayiplanmis sanırım 44 de düşmeye az kaldı attan koşu bandı sikilastirirmi
Koşu bandı bir süre sonra atıl duruma düşüyor ..eliptik bisiklet daha güzel diyorlar .Kızlar bana kondisyon şart oldu ya etim sarkmaya başladı gibi hissediyorum bugün eski kıyafetlerden denedim kocama duran totom baya kayiplanmis sanırım 44 de düşmeye az kaldı attan koşu bandı sikilastirirmi
Evet salon en iyisi aslında ..keşke yakın mesafede olsaydı zorla yapıyorsun ordaKoşu bandı mı almayı düşündün yoksa spor salonuna kaydolmayı mı?
Eğer gerçekten hep yapacam diyorsan koşu bandı al yoksa alma derim hem evde yer kaplıyor hem insan yapmıyor dura dura eskiyor artık üstüne çamaşır filan asmaya yarıyor
Eğer eve alet alacaksan eliptik bisiklet al derim ama en güzeli aerobik dersi olan bir salona yazıl bence daha iyi haftada 3 gün pilates aerobik vs yapabilirsen yoga
menun diyet için güzel.nacizane fikrim hergun balık,tavuk,kırmızı et den bir tanesini koyman.Gece uyumadığımı için 12 de uyandık kızımla kahvaltı yok bu sebeble
13.30
1 kaşe salata 2 tane kornison turşu
16.00
2 kıbrit kutusu kadar kuru kete
1 çatal yumurta
2 çatal patates buğulama
3 lt su
40 dakika oryantal oynadım
Hopladim zorladım sguat yaptım
Kızın uyumuyor mu geceleri?nasıl oldu geçti mi ağzındaki yaralar Hilal?Gece uyumadığımı için 12 de uyandık kızımla kahvaltı yok bu sebeble
13.30
16.00
1 çatal yumurta
2 çatal patates buğulama
3 lt su
Kete tereyagli oluyor ona dikkat etmelisinGece uyumadığımı için 12 de uyandık kızımla kahvaltı yok bu sebeble
13.30
16.00
1 çatal yumurta
2 çatal patates buğulama
3 lt su
Evet haklısın az yemek çözüm değil ..protein hem de tok tutuyor ..mesela et salata beni genelde eksi çıkarıyor ertesi günmenun diyet için güzel.nacizane fikrim hergun balık,tavuk,kırmızı et den bir tanesini koyman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?