selam bebeğim. Bende özledim kız Döne; )Kendin kursana gülüm. Onlarda koruyucu vs vardır alma. Hem turşu tuzlu mübarek rejime sekte vurur kız yime öyle.
Selam Elifim. Özledik kuşum yaaavv. Hadi döndün artık. Menün de güzelmiş.
İyi iyi erken bitmiş bizim eylülde yeni bir düğün çıktıselam bebeğim. Bende özledim kız Döne; )
Canım bitirdik şükür düğünleri geldim artık son dk golü atmazsa benim herif buralardayım.
Haftaya girsem olur mu sıkıntı olmazsaİdare edılır o canım
Listeye alıyımmı şimdi
Aslında. Kiralama yapıyorlar aylık 100 liraya bi araştırayımTabıkı bacak popo karın ıcın
Hılal turşu kete yıne coşmuşsun
Allah allah ne sekte vuruyor ki kız yağ yok kalori yok sirke acı tuzKendin kursana gülüm. Onlarda koruyucu vs vardır alma. Hem turşu tuzlu mübarek rejime sekte vurur kız yime öyle.
Selam Elifim. Özledik kuşum yaaavv. Hadi döndün artık. Menün de güzelmiş.
peynirli salatalar nasıl oluyor tadıMenüm
Kahvaltı 09: 1 kk ezine peyniri üstüne çörekotu, 1 dilim tam buğday, 1 dilim beyaz ekmek, 7 yeşil,1 siyah zeytin, sade kahve kafeinsiz
Öğlen 14: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Ara 17: 1 avuç beyaz leblebi, demleme yeşil çay yarım fincan
Akşam 19.30: Salata (Kuru soğan, salatalık, domates, limon olacak, 2 yk lor peyniri)
2 litre su
Spor yapmadım
Normal yeşil salata gibi ..marul yeşillikler domates tonbalığını iyice süzdür limon sık ..oldukça lezzetli oluyorTon balıklı salata denemek istiyorum kızlar tarifiniz var mı
Turşu ödem yapıyor ondandır ..normal yeşil salataya tulum peyniri rendeliyorum çok güzel oluyorAslında. Kiralama yapıyorlar aylık 100 liraya bi araştırayım
gene mi beeen ya ben ne zaman yaranacak menüler sana hadi keteye tamam az da olsa sen hiç yeme diyorsun da tursuya ne oldu ki sisirir diyemi
Allah allah ne sekte vuruyor ki kız yağ yok kalori yok sirke acı tuz
peynirli salatalar nasıl oluyor tadı
O zamana kadar fit olacağın için zevkle seçersin kıyafetİyi iyi erken bitmiş bizim eylülde yeni bir düğün çıktıelbise üst baş ayakkabı amaaan
Bende Karnabahar aldım bugün ..ne yapsam diyordum ne pişireceğimi şaşırıyorum bazenMenüm
Kahvaltı 09: 1 kk ezine peyniri üstüne çörekotu, 1 dilim tam buğday, 1 dilim beyaz ekmek, 7 yeşil,1 siyah zeytin, sade kahve kafeinsiz
Öğlen 14: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Ara 17: 1 avuç beyaz leblebi, demleme yeşil çay yarım fincan
Akşam 19.30: Salata (Kuru soğan, salatalık, domates, limon olacak, 2 yk lor peyniri)
2 litre su
Spor yapmadım
Nasıl gidiyor oruç?aman susuz kalma canım havalar sıcakÖyle bir şiştim ki nefes alamıyorum
3 bardak su
Bir patlican kozlemesi zeytinyağlı
5 lokma ekmek
2 domates
2 kaşık yulaf lı yoğurt
2 dilim kavun
3 bildircin yumurta
Nasıl gidiyor canım?inşallah Cuma tartıda sevineceğiz böyle giderseMenumu yazayım
Sabahbir dilim peynir 3 zeytin domates ve salatalık bir dilim ekmek ve yumurta bir tane
Ara 3 kuru kayısı
Öğlen koca bir kase salata yağsız patlıcanlı
Ara 4 dilim karpuz
Akşamda koca bir kase cacık ve biraz menemen yedim 3.5 lt su içtim
45 dk yürüyüş yaptık aksamustu
Muz genelde pek verilmiyor diyetlerde ..Kahvaltı 11di galiba 1 yumurtadan dereotlu maydonozlu omlet 1 domates 2.5 dl Çavdarlı ekmek 1 kk peynir
Saat 5.20 gibi 1 muz
19.30 1 kepçe çorba fırında etli sebze yemeği pattis yemedim
Su 3 litre kadar spor Leslie 1 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?