- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Hoşgeldin canım bundan sonra olur inşallah ..bizde TRT belgeselde mükemmel diyeti izliyoruzherkese merhabalar kizlarrrr nasilsiniz iyi misiniz
sonunda geldim
dun gece eve geldik
zor bir yolculuktu azicik aksililer boy gosterdi dugune yetisemedik falan ama islerimizi halletik konsolosluk olaylari esimin vardi :)
2 gun de bol bol gezdik cocuklari disneylan da goturduk cok mutlu oldular
sukur evime ve size kavustum bol bol yurudum yeni spor ayakkabi almistim cuma gunu gelmisti evime cok cok memnun kaldim hep onla gezdim cok cok rahatti
kurlerimi yapamadim bugun bastan basladim zaten 2 gun yapmistim
malesef evdeki hesap carsia uymadi birtakim aksilikler oldu ama cok iyiyim simdi sukur :)
Bugün sil baştan başlarsın canımDunku menum
1 simit
Yarim yagda yunurta
Salatalik biber
Ara
1 turk kahvesi
Ogle
1 porsiyon et doner
1 lavas
Ara
5 erik
4 kayisi
Aksam
Yarim tabak bezelye
Salata
Ara
1 anjelika erik
1 litre su
Spor yok
Hayat böyle valla ..inşallah bundan sonra iyi olur zaten ev dışında pek diyet olmuyor tadını çıkarmışsınız ne güzelherkese merhabalar kizlarrrr nasilsiniz iyi misiniz
sonunda geldim
dun gece eve geldik
zor bir yolculuktu azicik aksililer boy gosterdi dugune yetisemedik falan ama islerimizi halletik konsolosluk olaylari esimin vardi :)
2 gun de bol bol gezdik cocuklari disneylan da goturduk cok mutlu oldular
sukur evime ve size kavustum bol bol yurudum yeni spor ayakkabi almistim cuma gunu gelmisti evime cok cok memnun kaldim hep onla gezdim cok cok rahatti
kurlerimi yapamadim bugun bastan basladim zaten 2 gun yapmistim
malesef evdeki hesap carsia uymadi birtakim aksilikler oldu ama cok iyiyim simdi sukur :)
Duygusal yiyiciyim ben bence ama başlayınca da durduramıyorumEvet kızlar çok güzel programdı ..
tezbitsin hep aynı gün mü oluyor ben hep bakayım çok beğendim
İnsanları yeme alışkanlıklarına göre grupladılar gönüllüleri yani
1.grup ziyafetçilermiş(bağışla hormonundan çok yiyenler)
2.grup duygusal yiyiciler
3.grup devamlı acıkanlar
2.gruba diyet grupları motivasyon önerdiler
Ben hepsinde kendimden bişeyler buldum
Aynen ya duygusal yiyicilik varDuygusal yiyiciyim ben bence ama başlayınca da durduramıyorumbarsak hormonum da eksik demek ki
Kız iyi başarmışız yine baksana ..buranın etkisi büyük tabiDuygusal yiyiciyim ben bence ama başlayınca da durduramıyorumbarsak hormonum da eksik demek ki
Nasıl oruç sahurlu iftarlı mıBir de şu haftada 2 gün oruç hoşuma gitti aslında ..vücut şekeri yakıyormuş peşinden yağ..ama dayanabilir miyim bilmem..3 ayda alışılıyormuş ..
Onu tam anlamadım ama kahvaltı yaptılar galiba çünkü tost kaçamağı yapanlar yakalandı tahlillerdenNasıl oruç sahurlu iftarlı mı
Oluyor son kilolar zor gidiyor bende vicdan çorbamı yaptım bir kase yoğurtla 2 akşam içcemBu arada tartıda gram oynama yok ya nası rejim bu
Geçen hafta hastalık mastalık bünye şaştı
Bu hafta düzgün besleniyorum gene az buçuk ama vermedim ya
Bugün sil baştan başlarsın canım
Kızın iyi olsun da
Bııığğğ tadı nasıOluyor son kilolar zor gidiyor bende vicdan çorbamı yaptım bir kase yoğurtla 2 akşam içcem
Fena değil tabi çok beklentiye girmemek lazımBııığğğ tadı nası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?