Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pembe_patikli inşallah fark eder ya :/ bide böyle deneyeyim Türk kahvesi içiyorum günde 1 fincan bazen 2

tezbitsin yok yemiyorum açıkınca yakıyorum bi sigara geçiyor açlığım. Anca açlıktan böyle midemi biri sıkıyormuş gibi olursa 1 bardak süt veya kefir içiyorum ama genelde acıkmıyorum ki

Dur bakalım bu Cuma'ya takip edelim ..bazen birden gidiyor belli olmuyor bu işler

Menüm

Sabah
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Nane,reyhan,maydanoz
Domates

Ara

2 kayısı,çok az dondurma

Aksam

Mercimek çorbası 1 kase
Dere otlu yoğurt

1 saat yürüyüş
2 lt su

İyi geceler kizlar
Güzel Cuma yüzü gülenlerden olacaksın böyle giderse

Abooovv bırak hemen sigarayı şişman kal o zaman daha iyi ya...daha iyi değil tabi ama sigara hiç yakıştıramadım. Sigara bırakma merkezleri var hastanelerde. Lütfen içme. Ben senelerce içtim bi işe yaramıyor.
Kız döne akşam 5 te yedim bir hafta sabaha kadar aç yattım bişey yemedim gram oynamadı valla
Sende yağ yok da ondan
Bu haftadan sonra ona geçeyim dedim uzun zamandan beri yapmadım bugün 16 dk zor dayandım ya hamlarımda elim kolum kalkmaz diye korkuyorum.
O zaman 1 hafta sonra geç yoksa spordan soğursun zaten spora yatkın bi millet değiliz hemen soğuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…