Bende aynen aç kalınca veremiyorum bende anlamadım benim leptinim yok galiba
Kız döne akşam 5 te yedim bir hafta sabaha kadar aç yattım bişey yemedim gram oynamadı vallaaynen ya anlamadığım şey
Dur bakalım bu Cuma'ya takip edelim ..bazen birden gidiyor belli olmuyor bu işlerPembe_patikli inşallah fark eder ya :/ bide böyle deneyeyim Türk kahvesi içiyorum günde 1 fincan bazen 2
tezbitsin yok yemiyorum açıkınca yakıyorum bi sigarageçiyor açlığım. Anca açlıktan böyle midemi biri sıkıyormuş gibi olursa 1 bardak süt veya kefir içiyorum ama genelde açıkmıyorum ki
Leslie 3 e geçsen
Dur bakalım bu Cuma'ya takip edelim ..bazen birden gidiyor belli olmuyor bu işler
Acı yok rockyyyBu haftadan sonra ona geçeyim dedim uzun zamandan beri yapmadım bugün 16 dk zor dayandım ya hamlarımda elim kolum kalkmaz diye korkuyorum.
tamam canım bakıyım yarın marketeDardanel alıyorduk başka marka hatırlayamadım şu an ..80 gr.lık açıyorum ben kendime çocuklarda yiyor bazen
oysaki ben yiyeydim hemen gorer bi bot fırlatırdi banaaa
Dur bakalım daha gelmeditamam canım bakıyım yarın markete
oysaki ben yiyeydim hemen gorer bi bot fırlatırdi banaaahep beni görüyor yaahuuuu seviyorum ama bana kizmalarini berilceee
Acı yok rockyyy47 dakika ne kadar dayanırsan kâr
İlk başarsa zor sonra alışılıyor merak etme ..kızlar ben kızı uyutmaya kaçıyorumYarın bakalım ne kadar yapabileceğim
İlk başarsa zor sonra alışılıyor merak etme ..kızlar ben kızı uyutmaya kaçıyorum
himm adana kebap afiyet olsun canim hicc yag yapmasinMENÜM
12.30
Adana kebap
mevsim salatası
ayran
16-00
3 badem
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf
azıcık ay çekirdeği içi çiğ
su 2.5 lt
spor yok
berilceee Pembe_patikli tezbitsin
Güzel Cuma yüzü gülenlerden olacaksın böyle giderseMenüm
Sabah
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Nane,reyhan,maydanoz
Domates
Ara
2 kayısı,çok az dondurma
Aksam
Mercimek çorbası 1 kase
Dere otlu yoğurt
1 saat yürüyüş
2 lt su
İyi geceler kizlar
Abooovv bırak hemen sigarayı şişman kal o zaman daha iyi ya...daha iyi değil tabi ama sigara hiç yakıştıramadım. Sigara bırakma merkezleri var hastanelerde. Lütfen içme. Ben senelerce içtim bi işe yaramıyor.Pembe_patikli inşallah fark eder ya :/ bide böyle deneyeyim Türk kahvesi içiyorum günde 1 fincan bazen 2
tezbitsin yok yemiyorum açıkınca yakıyorum bi sigarageçiyor açlığım. Anca açlıktan böyle midemi biri sıkıyormuş gibi olursa 1 bardak süt veya kefir içiyorum ama genelde acıkmıyorum ki
Sende yağ yok da ondanKız döne akşam 5 te yedim bir hafta sabaha kadar aç yattım bişey yemedim gram oynamadı valla
O zaman 1 hafta sonra geç yoksa spordan soğursun zaten spora yatkın bi millet değiliz hemen soğuyoruzBu haftadan sonra ona geçeyim dedim uzun zamandan beri yapmadım bugün 16 dk zor dayandım ya hamlarımda elim kolum kalkmaz diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?