Aaa geçmiş olsun ya tatil dönüşü hastalık oluyor çocuklarda hava değişiminden heraldeSelam kizlar elif ateslendi gece sifir uykuyla duriyorum. Aksam bisi yemedim menumu isimi hafifletince yazicm
Ayy ne diyorsun Beril anladım bir şey olduğunu vallaha Nefesi soracaktımGünaydın kızlar
Dünden berı bıraz hararetliyız
Kızım sözü atmiş ortalık fena
Damatta akraba olunca...
Bana kalsa sorun yok ıyı bıle oldu ama derneğin öbür ucu Urfa yaniii
Geçmiş olsun çocuklar hep etkileniyor gitsen dert gitmesen dert ..inşallah çabuk atlatırsınızSelam kizlar elif ateslendi gece sifir uykuyla duriyorum. Aksam bisi yemedim menumu isimi hafifletince yazicm
Dün ben kabak patlıcan soğan biber az patates az havuç doğradım küp küp ..yağsız kağıt serdim kekik 1 tatlı kaşığı zeytinyağ baharatladım fırında pişirdim ..Bende de çok kabak var ya koyu yeşil renkli kabaklardan
Geçen mücver yaptım yenmedi yemeğini yaptım yenmedi
Aman ne yapacağımı şaşırdım yaa
Günaydın beste bu Cuma var dimi mezuniyet?Gunaydin kizlarrrr
Yarısını fırında yapiyim yarısını dolaba atıyım o zaman ziyan olmasınDün ben kabak patlıcan soğan biber az patates az havuç doğradım küp küp ..yağsız kağıt serdim kekik 1 tatlı kaşığı zeytinyağ baharatladım fırında pişirdim ..
Üstüne sarımsaklı domates sos yaptım enfes oldu bir dene istersen ..ya da kabak çoksa doğrayıp domatesli az kavurup dondurucuya koyuyorlar geçen gün öğrendim bende ..fasulyeyi biliyorum ama kabak hiç duymamıştım
Ben de yapıyorum fasülye domates domatesli biber pırasa taze barbunya bezelye atıyorum dondurucuya süper oluyor vallahaDün ben kabak patlıcan soğan biber az patates az havuç doğradım küp küp ..yağsız kağıt serdim kekik 1 tatlı kaşığı zeytinyağ baharatladım fırında pişirdim ..
Üstüne sarımsaklı domates sos yaptım enfes oldu bir dene istersen ..ya da kabak çoksa doğrayıp domatesli az kavurup dondurucuya koyuyorlar geçen gün öğrendim bende ..fasulyeyi biliyorum ama kabak hiç duymamıştım
Dur bakayım hemenTrt Belgesel i olanlar varsa Mükemmel Diyet diye bir program var saat 10.55 te birazdan yani kaçırmayın ben izledim geçen çok güzeldi
Var var kuzuuuuGünaydın beste bu Cuma var dimi mezuniyet?
baslangic 93 hedef kilo 89AĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee ....84
Pembe_patikli ....59.3
kitkurdu ....85
Bestttt ....56
C cilginkimyaci ...94
efehatun ....104
@guldanee....78.9
@Ilksevdam....58
@DeryaOnDiet....70
zukkum ....83
aylin90 ....113
G Gundirella ....72
B burcugncy ....63
efser_16 ....66
meliyke ....57
eliya ....73
@ Degistir Kendini ...
muratadivane ....
Gokmavisi90 ....
ben 4 kilo hedef koydum insalah yapabilirim :)meliyke
Gokmavisi90 muratadivane B burcugncy sizde yazın kızlar hedef kilolarınızı ağustos için
Bakalım kim tutturacak?
yapalim canimmmm super olur*5 dk yerinde yürüme (leslie abla gibi)
*100 jumping jack (kolları ayakları açıp kapayarak zıplama)
*20 mekik
*20 defa düz durup yere eğilme
*20 defa yana eğilme
*20 defa sağa sola dönme
*yerde uzanıp bisiklet sürme hareketi istediğin kadar
* 20 defa ayakları kendime doğru çekip bırakma
*ve kapanış yine 100 zıplama
Kızlar buGokmavisi90 ın listesiydi ..bu Cuma'ya kadar akşamları yapalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?