- 29 Temmuz 2017
- 135
- 428
- 18
- 29
motive olmak için sevdiğin müzikleri dinleyebilirsin:)
Aslında birşey kalmadı ama son kilolar zor gidiyor işte ..sabit bile olsak artık sıkılaşmak lazım ..İnşallah ya 4 kilo filan kaldı da sıkıcılaştı
Güzelmiş hadi bakalım makarna salatasıSabah
Dokuzlu çay
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Taze fasulye
3 kaşık erişte
Akşam
3 kaşık yoğurt
3 kaşık taze fasulye
Ve 2.5 litre şu
Ben kiloluyken doğru düzgün resim çektirmemişim ya hep arkalardatezbitsin canim eski halindeki fotona bak bi bir de aynaya bak fistik haline wuuwuu bence gayet motive olursun
Bakalım böyle giderse senin de Cuma yüzün gülecek inşallahSabah
Dokuzlu çay
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Taze fasulye
3 kaşık erişte
Akşam
3 kaşık yoğurt
3 kaşık taze fasulye
Ve 2.5 litre şu
:) simdi bol bol cekin gorsun herks fistik haliniBen kiloluyken doğru düzgün resim çektirmemişim ya hep arkalarda
Hic deme ya herkes dondurma yiyor off yemeyin kardesim yiyen var yoyemeyen varYaz akşamları çok zor oluyor herkes yiyor birşeyler ..
Falan offf ..kışın daha mı kolay acaba erkenden yatardım
Oooo hayırlı olsun sevindim işine. Bursayı muydun daha önceden ev mi tutacaksın nasıl olacak
Bence öğleni süper atlatmışsın bu arada canım balık istedi vallaha ama tonu sevmiyorum ya ben
Olsun canım kısa süre inşallah idare edilir ..Ailemm Bursa'da canım. Ya ben Sivas'a gidene kadar ya da eşim Bursa'ya gelene kadar ailemle kalacağım canımm
Balığı bende çok seviyorum ya olsada yesek
Akşamki kuru kayısıya dikkat şeker oranı yüksek 2 tane veriliyor genelde ..güzel olmuş sabah hindi budu nu nasıl yedin kız?Bugunku menum:Pembe_patikli berilceee
sabah: 1 haslanmis hindi butu
ara: yarim porsiyon chiali muzlu puding (3 yk kadar)
ara: 1 fincan sutlu kahve
oglen: 1 adet kizarmis tavuk gogsu (disarda yiyince haslama bulamadim), yarim kase karisik salata
ara: 1 fincan sutlu kahve
aksam: 1 kase yourt, icine 70 gr kadar siyah frenk uzumu, 3 ceviz, 6 kuru kayisi , uzerine tarcin
su: 2,5 lttezbitsin
spor: 4 km yuruyusBestttt
Olsun canım kısa süre inşallah idare edilir ..
Bursa güzeldir özledim valla ..
ben 3 lerdim onu sen gene ikiymiisss ::))))Vallaha bizim orda bi pastane vardı açması çok güzel olurdu içi boş sade açmaydı ama 2 tane yerdim yanında vişnesuyu of of hey gidi eski ben heeey
kız watsapdan bi resim atta bizde gorek benim bura dışında bi sosyal hesabım yookkturr :)Sagol canim benim. Insallah yaa bir zayiflayayim da kocam da ben de cok mutlu olcaz. Degil mi ama hic yarmagule benziyom mu yaabiraz fazla geldi galiba benim menuler Berilcime ins cumaya eksileri gorururm ben de cok mutlu olurum kaptanim da
Canim cok tatli isteyince kendimi kuru kayisiya vuruyom canim. Ama iki tane insanin tadi damaginda kalir cok az yaa. Sabahki but uzun sure tok tuttu canim, pek severek yemedim ama gercekten tok tuttu. Yok canim kahvenin icinde taze sut var hep, kremaya hayirAkşamki kuru kayısıya dikkat şeker oranı yüksek 2 tane veriliyor genelde ..güzel olmuş sabah hindi budu nu nasıl yedin kız?bende kahveciyim senin gibi..kremalı falan değil dimi?hadi bakalım hayırlısı pudingin süper akşam da güzel kayısıyı azaltırsan daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?