- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hemeen bakiyorum sagol canim
Cansin canimsinnnn canimsinizzzztezbitsin Kankacığım nasılsın nasıl gidiyor geçmişi akşam okuyacağım eve uğramışken selam verip öyle gideyim dedim
Kankanın etimolojisi hoşuma gitti seninle de paylaşayım dedim
kan kardeşi ya da ant kardeşi, can ciğer arkadaş, çok yakın dost, gizdeş, sırdaş. demekmiş
Kardeş demek, hayat demektir.
Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek,
Kimi zaman üzüldüğünde karşında bulabilmek,
Bilir misin bizde kardeşlik ne demektir?
Nefesin kesilirse al bu can senindir...
Yolun sonu uçurumsa,kardeşim geri dön
İlk adım benimdir...
alıntı
Zeynep Güdek
@berilceeePembe_patikli eliya Bestttt tezbitsin
Kolay gelsin canım çok zor valla.İyi iyi erken bitmiş bizim eylülde yeni bir düğün çıktıelbise üst baş ayakkabı amaaan
Insallah canimmm inaniyorum olacak buradaki herkesIns canim ya hepimiz birgun mezun olalim su istedigimiz kiyafetleri giyelim. Acik renk bikinelerle salina salina gezelim
Evet azdı hatta şuan çook açım ama yemiycem1 dilim esmer ekmek olabilir ben yiyorum yarım bazen ama kopkoyu ekmekten soğudum valla
Birde erişte makarna çabuk acıktırıyor akşam birşey yemeden durabilecek misin az yemişsin gibi geldi bana ama bilemedim
kız hiç yarma gül değilsin gül sun ama yarma değilsin ayrıca saç rengini saçların çok güzel bende kızıl yaptım ama bakira cesaret edemiyorum boya markaları orada da aynimiki aceeppBenim de hala telefon gelmedi (ucuz olsun diye singapurdan siparis verdik, esimin fikriydi, ins birgun gelecek ) whatsappa katilmak istiyorum ama elimdeki tel cok eski. Burdaki avatar resmini degistireyim esim kizimin ve benim yeni resmini cekti pazar gunu onu koyayim
senin niye yok canım WhatsApp bu arada sen turbanlimisin doneBuraya da koy evet yaa ben de onu diyecektim
Benim yok whats up ım
Fotoğrafını gördüm maşallah kızına sen de çok güzelsin arka plan da çok yeşillik çok güzel yerBenim whatsapp var ama onu acacak tel yok suan
Haftada 1 gün mü 1 öğün müBem haftada 1 gun metabolizma sasirtcam tatil bitsin. Oyle daha guzel oluyo. Hem goz doyuyo hem kilo gidiyo
Ben de çok kızıla boyattım kırmızı kızılın birçok tonunu balyaj da yaptırdım ama çok akıyordu 15 günde 1 boyadım artık evde kendim boyuyordum filan ama saçlarım çok yıpranmıştı şimdi kendi renginde hiç boyamıyorum 4 yıldır canlandı ama çok uzunSagol canim. Yillardir ayni renk kocam boyuyor evdeburalarda sac boyatmak cok pahali hele ki benim gibi 3 haftadir bir boya gerektiren renklere.
Yok canım ben türbanlı değilimkız hiç yarma gül değilsin gül sun ama yarma değilsin ayrıca saç rengini saçların çok güzel bende kızıl yaptım ama bakira cesaret edemiyorum boya markaları orada da aynimiki aceepp
senin niye yok canım WhatsApp bu arada sen turbanlimisin done
Dugunler guzeldir canim. Keske olsa da gitsek.Kolay gelsin canım çok zor valla.
1 gun butun ogunler.Fotoğrafını gördüm maşallah kızına sen de çok güzelsin arka plan da çok yeşillik çok güzel yer
Haftada 1 gün mü 1 öğün mü
Ben de çok kızıla boyattım kırmızı kızılın birçok tonunu balyaj da yaptırdım ama çok akıyordu 15 günde 1 boyadım artık evde kendim boyuyordum filan ama saçlarım çok yıpranmıştı şimdi kendi renginde hiç boyamıyorum 4 yıldır canlandı ama çok uzun
Seni görünce özendim gene vallaha çok güzel oluyor kızıl yakışıyor kadınlara ya
Yok canım ben türbanlı değilim
Kullanmıyorum sosyal medya hesabı ben hiç whats up da kullanmadım hiç buraya kilo vereyim diye girdim yoksa girmezdim sevmiyorum
Canim benim sagol. Dene istersen benim rengimi ben yillardir ayni iki rengi karistiriyorym. Lorealin preference serisi 6.35 havane ve 74 mango bunlari karistiriyorum. Esim de boyuyor.kız hiç yarma gül değilsin gül sun ama yarma değilsin ayrıca saç rengini saçların çok güzel bende kızıl yaptım ama bakira cesaret edemiyorum boya markaları orada da aynimiki aceepp
senin niye yok canım WhatsApp bu arada sen turbanlimisin done
Iyi yuruyusler canim. Bakma sen dondurma yiyenlere kapa gozunuKızlar ben fırsat varken yürüyüşe çıkıyorumbizimkiler dondurma telaşında
Canim birkac ay aclik cekcez ama ins mukafatini alcaz. Ee yillarca yedik biraz da yemiyek ;-)Evet azdı hatta şuan çook açım ama yemiycem
Canim sen. Hedefi tutturdun hakkindir1 gun butun ogunler.esimle oyle karar aldik. Oyle yapan sporcu ve diyetisyenler de var bize uyuyo gibi. Mesela sabah kahvaltiya gideriz bi yere aksam burgera gideriz. Bi ogun de tatli yerim tamam bu kadar o gunku ogun hakkim
Yaklasinca sıkılanlar yapabilir metabolizma sasirinca da kilo gidiyo ya o mantikla yapan cok varCanim sen. Hedefi tutturdun hakkindir
Yaklasinca aklimda olsun canimYaklasinca sıkılanlar yapabilir metabolizma sasirinca da kilo gidiyo ya o mantikla yapan cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?