- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Benim de hala telefon gelmedi (ucuz olsun diye singapurdan siparis verdik, esimin fikriydi, ins birgun gelecek ) whatsappa katilmak istiyorum ama elimdeki tel cok eski. Burdaki avatar resmini degistireyim esim kizimin ve benim yeni resmini cekti pazar gunu onu koyayimben 3 lerdim onu sen gene ikiymiisss ::))))
kız watsapdan bi resim atta bizde gorek benim bura dışında bi sosyal hesabım yookkturr :)
ben 3 lerdim onu sen gene ikiymiisss ::))))
kız watsapdan bi resim atta bizde gorek benim bura dışında bi sosyal hesabım yookkturr :)
Buraya da koy evet yaa ben de onu diyecektimBenim de hala telefon gelmedi (ucuz olsun diye singapurdan siparis verdik, esimin fikriydi, ins birgun gelecek ) whatsappa katilmak istiyorum ama elimdeki tel cok eski. Burdaki avatar resmini degistireyim esim kizimin ve benim yeni resmini cekti pazar gunu onu koyayim
Benim whatsapp var ama onu acacak tel yok suanBuraya da koy evet yaa ben de onu diyecektim
Benim yok whats up ım
Saç rengine bayıldımBenim whatsapp var ama onu acacak tel yok suan
Yarın da erişteyi eritmeyi planlıyorumGüzelmiş hadi bakalım makarna salatasıerimiştir
1 dilim esmer ekmek olabilir ben yiyorum yarım bazen ama kopkoyu ekmekten soğudum vallaYarın da erişteyi eritmeyi planlıyorumNe yapayim karbonhidratlar benim vazgeçilmezim
Bem haftada 1 gun metabolizma sasirtcam tatil bitsin. Oyle daha guzel oluyo. Hem goz doyuyo hem kilo gidiyoTamam tamam sustum yaa
Amaan ne biliyim nereye kadar rejim yapıcaz arada lazım dedim hayatın zevki sonuçta
Sagol canim. Yillardir ayni renk kocam boyuyor evdeSaç rengine bayıldım
Şaşırt valla hakettin sen ..Bem haftada 1 gun metabolizma sasirtcam tatil bitsin. Oyle daha guzel oluyo. Hem goz doyuyo hem kilo gidiyo
Canim bende de 3 4 kabak var nasil corba tarifiniz verir misiniz? ben de yapayimBunu diyen ben eskiden 1 somun ekmek yerdim tatlı zaten her zaman ..ama damak tadı eskisi gibi aramıyorum artık
Daha doğrusu korkuyorum yemeğemis gibin gaabakkk çorbası varken hele
Tabi yaa o corba varken hic guzel bisey cekmez canin iyisinBunu diyen ben eskiden 1 somun ekmek yerdim tatlı zaten her zaman ..ama damak tadı eskisi gibi aramıyorum artık
Daha doğrusu korkuyorum yemeğemis gibin gaabakkk çorbası varken hele
Hepiniz mezun olacaksiniz guveniyorum size canlarim tatil bi bitsin disipline etcem sizi iyiceŞaşırt valla hakettin sen ..sporla dengelersin beste idolümüz sensin
Canim G Gundirella inan benim de karbonhidratlara zaafim cok fazla. Hic dayanamam ama dene bakalim canin karbonhidrat isteyince 3 ceviz veya 15 cig badem filan ye inan ise yariyor. Ben ekmeksiz doymayan biriydim :)Yarın da erişteyi eritmeyi planlıyorumNe yapayim karbonhidratlar benim vazgeçilmezim
Dilara Koçak'ın vicdan çorbası yaz ..fena olmuyor kabak maydanoz nane tam tarife bak sen belki unuturum birşeyi..kilo verdiriyormuşCanim bende de 3 4 kabak var nasil corba tarifiniz verir misiniz? ben de yapayim
Aynen ya badem çok iyi geliyor bana ..ceviz hala alıcam unutuyorumCanim G Gundirella inan benim de karbonhidratlara zaafim cok fazla. Hic dayanamam ama dene bakalim canin karbonhidrat isteyince 3 ceviz veya 15 cig badem filan ye inan ise yariyor. Ben ekmeksiz doymayan biriydim :)
Ins canim ya hepimiz birgun mezun olalim su istedigimiz kiyafetleri giyelim. Acik renk bikinelerle salina salina gezelimHepiniz mezun olacaksiniz guveniyorum size canlarim tatil bi bitsin disipline etcem sizi iyice
Hemeen bakiyorum sagol canimDilara Koçak'ın vicdan çorbası yaz ..fena olmuyor kabak maydanoz nane tam tarife bak sen belki unuturum birşeyi..kilo verdiriyormuş
Benim de son cevizler. Ama bitince almiycam hala badem findik var once onlar bitsinAynen ya badem çok iyi geliyor bana ..ceviz hala alıcam unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?