Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben 3 lerdim onu sen gene ikiymiisss ::))))

kız watsapdan bi resim atta bizde gorek benim bura dışında bi sosyal hesabım yookkturr :)
Benim de hala telefon gelmedi (ucuz olsun diye singapurdan siparis verdik, esimin fikriydi, ins birgun gelecek ) whatsappa katilmak istiyorum ama elimdeki tel cok eski. Burdaki avatar resmini degistireyim esim kizimin ve benim yeni resmini cekti pazar gunu onu koyayim

ben 3 lerdim onu sen gene ikiymiisss ::))))

kız watsapdan bi resim atta bizde gorek benim bura dışında bi sosyal hesabım yookkturr :)

Buraya da koy evet yaa ben de onu diyecektim
Benim yok whats up ım

Yarın da erişteyi eritmeyi planlıyorum Ne yapayim karbonhidratlar benim vazgeçilmezim
1 dilim esmer ekmek olabilir ben yiyorum yarım bazen ama kopkoyu ekmekten soğudum valla
Birde erişte makarna çabuk acıktırıyor akşam birşey yemeden durabilecek misin az yemişsin gibi geldi bana ama bilemedim

Bunu diyen ben eskiden 1 somun ekmek yerdim tatlı zaten her zaman ..ama damak tadı eskisi gibi aramıyorum artık
Daha doğrusu korkuyorum yemeğe mis gibin gaabakkk çorbası varken hele
Canim bende de 3 4 kabak var nasil corba tarifiniz verir misiniz? ben de yapayim

Yarın da erişteyi eritmeyi planlıyorum Ne yapayim karbonhidratlar benim vazgeçilmezim
Canim G Gundirella inan benim de karbonhidratlara zaafim cok fazla. Hic dayanamam ama dene bakalim canin karbonhidrat isteyince 3 ceviz veya 15 cig badem filan ye inan ise yariyor. Ben ekmeksiz doymayan biriydim :)

Canim G Gundirella inan benim de karbonhidratlara zaafim cok fazla. Hic dayanamam ama dene bakalim canin karbonhidrat isteyince 3 ceviz veya 15 cig badem filan ye inan ise yariyor. Ben ekmeksiz doymayan biriydim :)
Aynen ya badem çok iyi geliyor bana ..ceviz hala alıcam unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…