- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 10: 1 domates, 2 dlm tb ekmeği, 4 sivribiber, 8 yeşil zeytin, 1 kk ezine peyniri
Öğlen 15: 1 tb zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase süzme yoğurt
Ara: 3 kavrulmamış fındık ve chialı kakaolu muzlu şeftalili puding
Akşam 19: 1fincan kafeinsiz kahve, 1 avuç beyaz leblebi, 2 kavrulmamış fındık yiyicem inşallah tabi
2 litre su şimdilik
Spor nooo
ya sen de 1 yumurta yemissin acep sorun bende mi 2 yumurtali yiyom hepBen de yazayım
Sabah
1 yumurtadan omlet
2 zeytin
Çeyrek avakado
Ara
Sade kahve 3 badem
Öğlen
Kabak çorbası yoğurt
Ara
1 şeftali
Akşam
Kabak çorbası yoğurt (bitecek )inşallah
Su 2litre Şimdilik
wassa benim de var evde de bekliyorum bir 60lari goreyim ins o zaman bulgur biraz ve wassa ekliycem. Afiyet olsun ozellikle aksam menusunu cok begendim.Ben de yazayım
MENÜM
sabah
maydanozlu yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
2 dilim wassa
1 dilim çavdar
akşama
1 tabak fasulye
ayran
suyu sonra yazarım
berilceee Pembe_patikli
Hacksaw Ridge guzel film, savas filmi.Kızlar şöyle güzel bir film tavsiyesi olan var mı?bu akşam izlesem diyorum ..
Masallah canim cok dikkat etmissinMenüm
Sabah 4 çatal kıymalı yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Maydanoz,domates,salatalik
Ara
2 kaysı,5 fıstık
Aksam
Közleme biber,patlıcan,domates
Ayran
2 buçuk lt su
45 dk yuruyus
Bu kadar:)
Yarindan sonra dikkat edersin canimYa sözde bugün hep salata yiuecektim ama anı yolculuk olunca kaldım öyle malak gibi
Ay yarın anneme gidiyorum 2 gün kalacak bugünden dedim anne lütfen ful sebze yemeği yapıyorsun diye çünkü bizde hep hamurlu bol karbonhidrat li yemekler yapılıyorYarindan sonra dikkat edersin canim
Canım takıma geldıgın tarıfYarindan sonra dikkat edersin canim
Misafirlikte dikkat etmek daha zor tabi canim. Ama anneler birtandir kesin istedigin gibi sebzeli bir yemek yapar onu yersinAy yarın anneme gidiyorum 2 gün kalacak bugünden dedim anne lütfen ful sebze yemeği yapıyorsun diye çünkü bizde hep hamurlu bol karbonhidrat li yemekler yapılıyor
Ben de bilgiler varCanım takıma geldıgın tarıf
Geldıgınde kılo
Hedef kılo
Geçen haftakı kılon neydı yazarmısın
selam canim geldigim tarih: 12 temmuz baslangic kilo:78 hedef kilo: 65 gecen haftaki kilom: 74.7Canım takıma geldıgın tarıf
Geldıgınde kılo
Hedef kılo
Geçen haftakı kılon neydı yazarmısın
ayni anda yazmisiz canim :)Ben de bilgiler var
12 temmuz
78 le başlangıç geçen hafta 74,7
Ben de valladenemedigiz sey kalmadi ki once homili girtlak yaptim ben de semdi de internette butun diyet sayfalarina adeta abone oldum
Valla 3 yumurta çok geldi ..beyazını yiyorlar sporcular geneldeya sen de 1 yumurta yemissin acep sorun bende mi 2 yumurtali yiyom hephatta gecen 3 yediydim
Ben sarisini da affetmiyomValla 3 yumurta çok geldi ..beyazını yiyorlar sporcular genelde
Bence de hafif olsun sıcak zaten ..sebze salata yoğurt yeter gibi ..hiç olmadı köfte yap kendine ayır biraz ..ama kızartma az su koy tavaya öyle pişir ..Ay yarın anneme gidiyorum 2 gün kalacak bugünden dedim anne lütfen ful sebze yemeği yapıyorsun diye çünkü bizde hep hamurlu bol karbonhidrat li yemekler yapılıyor
Evet son günler iyiydi senin ..inşallah canımBen sarisini da affetmiyombugun 2 yedim ama. Yok artik 3 yememeye dikkat etcem.
Yarindan umutluyum off kac haftadir ayni kilodayim bir duseyim bu hafta cook dikkat ettim eksi gormem lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?