Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Lezzetli gorunuyor afiyet olsun canim

Kızmam tatlış böyle yüzüme vur ki bi daha yapmim :) taviz tavizi getirir ))) ben de çok pişman oldum ama azcık tadına baktım. Menülerime istediğin yorumu yapabilirsin

Kafamı sokamıyorum valla suya klor kokusu etkiliyor kafa üstte yüzme çabalarım
Sende su gunes gozlugu takip Banu Alkan gibim yuzenlerden misin yoksa seker Dun gittik arkadasla takti gozlugu havuza giriyor dedim kiz guneslenmeye degil yuzmeye gidiyoz, yuzme gozlugu tak gunes degil Hatun sari da valla Banu Alkana tas cikardi gunes gozluguyle yuzdu

anla tebrik ederim çok iyi vermişsin bişey meral ediyorum takviye mi kullanıyorsun acaba extrem çay mama gibi böyle zayıflamaya yardimci
Evet yaaa sirrini paylas baskanim bizimle her gece ac yattim vaktim oldukca spor yaptim senin yarini ancak vermisim

Slm cnaim Derya ben hosgeldin

Kızlar ben de biriyle yarışmak istiyorum ama karatay diyeti ya da belirli bi diyetle değil ikimiz de kendi isteğimiz ve yöntemlerimize göre yarışalım istiyorum kimse kimseye karışmasın ve isteğe göre vatsapta ne yedigimizi neler yaptigimizi konuşalım istiyorum Süre de 10 gün olursa harika olur

Sana bir rakip bulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…