- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Herseyin sirasi mevcut sirincede off ya yakin olsa da gitsek SIk SIkŞirinceyi özlemekteki nedeninin bir takım üzüm şıraları olduğunu düşünüyorum @kitkurdu daha iyi bilir ama vişne şeftali şıraları da mevcut
Canim benim ne kadar guzel icten yazmissin. Cook sagol paylasikin icinKızlar kızlar canlar
Bugün cuma takımlar arası tartı var diye tartıldııık sonra da ohh bitti dedik daha haftaya cumaya çoook var dedik vee nasılsa hallederim diyip tartıdan sonra kaçamak yaptık
Mıııı
Hayııır
Yapmadık diyin
Kendimden örnek veriyim:
Çok kilo verdin çok kilo verdin dediler ben de çok aşırı şımardım çok kilo verdim lan dedim bişi olmaz dedim 2 cuma üst üste gömdüm kebapları yanına pideleeer efendime söyliyim acılı ezme humus ne ararsanız artııık...amaaan dedim ne olacak dedim yedim muzları ekmekleri hallederim pazartesi başlarım dediiim
Ammaaa 2 pazartesi de bu edepsizliğimin cezasını çektim ve artı çıktım daha da motivasyonum düştü
Cumaya kadar toparlamaya çalıştım ilk hafta eksiye düşebildiiim ammaaa bu hafta beceremedim vee artı çıktım
Bu kimin terbiyesizliği kimin nefsine hakim olamaması kimin hatası???
Benim.
Yani kıssadan hisse: Aman diyim haftasonu yemeğe içmeye abanmayın toplamanız zor olur.
Acıkırsan arada pulbiberli yoğurt ye istersen ..böyle giderse haftaya süpersinSabah
Maydonozlu yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
5 kaşık bulgur pilavı
Büyük kase salata (icinde marul turp domates roka soğan)
Akşam
Fırında sebze yemeği
Ekmek yok bugün
Süpersin Hilal yaaa ben kaç gündür yapmıyorum vallaha3 mil leslie yapıldı kızlar spor yapıldı huzurlu uyuyacağım
CanımsınKızmam tatlışböyle yüzüme vur ki bi daha yapmim :) taviz tavizi getirir ))) ben de çok pişman oldum ama azcık tadına baktım. Menülerime istediğin yorumu yapabilirsin
Nesfitte de gdo var canım ayrıca işlenmiş gıdatezbitsin neden nesfit i önermiyosun. Yeşil çayım evet sallama. Almıştım onu bitireyim demlemeye geçerim.
Nesfit i Bu Diyetisyen öneermedi de. ben yiyorum :))) evet benim listem de böyle. 1600 kalorilik.
Yapalım yapalım süper olur
Ben 2 sefer içtim maydanozlu su hiç wc ye çıkmadım ödem mödem atmadım bana yaramadı yavBen ödem attığımı hissediyorum çünkü sürekli tuvalete çıkıyorum afedersiniz
Canim benim ne kadar guzel icten yazmissin. Cook sagol paylasikin icin
Ayy ne guzel lIisteye girdigim ilk hafta birinci oldukk. Cook sevindim. Tebrikler arkadaslarKızlar
Hepimiz azmettik aylarca haftalarca kendimiz için bir şeyler yapmaya çalıştık
Bugün ben sizlere iştirak edemesem de (kusura bakmayın) 1.olduk
Hepinizi tebrik ediyorum
Menün güzelmiş canım. Kahvaltıya ekmek ve peynir eklemeni tavsiye ederim veya öğlene akşama yoğurt eklenebilirdi.Sabah
Maydonozlu yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
5 kaşık bulgur pilavı
Büyük kase salata (icinde marul turp domates roka soğan)
Akşam
Fırında sebze yemeği
Ekmek yok bugün
Tarçınlı süt demedinAcıkırsan arada pulbiberli yoğurt ye istersen ..böyle giderse haftaya süpersin
Teşekkür ederim caniim inşallah bu azmim 1 günlükle sınırlı kalmazAcıkırsan arada pulbiberli yoğurt ye istersen ..böyle giderse haftaya süpersin
Ben çok içtim ama 3 bardak kadar ama çok da içmek zararlı galiba karaciğere o yüzden tekrarlamiycamBen 2 sefer içtim maydanozlu su hiç wc ye çıkmadım ödem mödem atmadım bana yaramadı yav
Bir de adet söktürücü tabiTeşekkür ederim caniim inşallah bu azmim 1 günlükle sınırlı kalmaz
Ben çok içtim ama 3 bardak kadar ama çok da içmek zararlı galiba karaciğere o yüzden tekrarlamiycam
Devamlı içmemek lazımmış östrojen varmış adet tarihlerini öne çekebilirmiş bende arada içiyorum ödem gitsin diye bende işe yarıyorTeşekkür ederim caniim inşallah bu azmim 1 günlükle sınırlı kalmaz
Ben çok içtim ama 3 bardak kadar ama çok da içmek zararlı galiba karaciğere o yüzden tekrarlamiycam
Su günde 13 bardak kadar içiyorumdur 2 litre kadar yapıyor herhaldeMenün güzelmiş canım. Kahvaltıya ekmek ve peynir eklemeni tavsiye ederim veya öğlene akşama yoğurt eklenebilirdi.
Su içtin mi menünün altına içtiğimiz su miktarını litre cinsinden yazıyoruz
Bir de sporu
Kızlar keten tohumu yiyeniniz var mı onda da östrojen var bir miktar ama yararlı şeyler de var tavsiye ediliyor
Evet biliyorum ama ben sallama çay olarak alıyorum senin yaptığın daha güzel tabi doğal olan en iyisiBen aldığımız kirazların saplarını ayıklayıp yıkayıp kurutuyorum balkonda
Sonra demliyorum G Gundirella o da ödem attırıyormuş
Anladim canim.Yok ben güneş gözlüğü takmadan yüzmeye çalışıyorum..Klor kokusu etkiliyor beni
Ben daha bugun yedim canim, tave meyve suyunun icine koyuyorum. Ama evde kendim ogutuyorum. Ogutulunce kisa surede tuketilmesi gerekiyormus o yuzden hazir ogutulmusunu alma. Ben kucuk bebegime bile veriyorumbirazKızlar keten tohumu yiyeniniz var mı onda da östrojen var bir miktar ama yararlı şeyler de var tavsiye ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?