Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim benim ne kadar guzel icten yazmissin. Cook sagol paylasikin icin

Sabah
Maydonozlu yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
5 kaşık bulgur pilavı
Büyük kase salata (icinde marul turp domates roka soğan)
Akşam
Fırında sebze yemeği
Ekmek yok bugün
Acıkırsan arada pulbiberli yoğurt ye istersen ..böyle giderse haftaya süpersin

3 mil leslie yapıldı kızlar spor yapıldı huzurlu uyuyacağım
Süpersin Hilal yaaa ben kaç gündür yapmıyorum vallaha
Kızmam tatlış böyle yüzüme vur ki bi daha yapmim :) taviz tavizi getirir ))) ben de çok pişman oldum ama azcık tadına baktım. Menülerime istediğin yorumu yapabilirsin
Canımsın
tezbitsin neden nesfit i önermiyosun. Yeşil çayım evet sallama. Almıştım onu bitireyim demlemeye geçerim.
Nesfit i Bu Diyetisyen öneermedi de. ben yiyorum :))) evet benim listem de böyle. 1600 kalorilik.
Nesfitte de gdo var canım ayrıca işlenmiş gıda
Bu sallama çayların poşetlerinde kimyasal oluyormuş sıcak suda çabucak erimesin diye poşet
1600 kalori bayağa iyiymiş
tezbitsin evet beraber yapabiliriz leslie yi.)
Yapalım yapalım süper olur
Hergün mü yapacaksın
Ben ödem attığımı hissediyorum çünkü sürekli tuvalete çıkıyorum afedersiniz
Ben 2 sefer içtim maydanozlu su hiç wc ye çıkmadım ödem mödem atmadım bana yaramadı yav
Canim benim ne kadar guzel icten yazmissin. Cook sagol paylasikin icin

Kızlar
Hepimiz azmettik aylarca haftalarca kendimiz için bir şeyler yapmaya çalıştık
Bugün ben sizlere iştirak edemesem de (kusura bakmayın) 1.olduk
Hepinizi tebrik ediyorum
Ayy ne guzel lIisteye girdigim ilk hafta birinci oldukk. Cook sevindim. Tebrikler arkadaslar

Sabah
Maydonozlu yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
5 kaşık bulgur pilavı
Büyük kase salata (icinde marul turp domates roka soğan)
Akşam
Fırında sebze yemeği
Ekmek yok bugün
Menün güzelmiş canım. Kahvaltıya ekmek ve peynir eklemeni tavsiye ederim veya öğlene akşama yoğurt eklenebilirdi.
Su içtin mi menünün altına içtiğimiz su miktarını litre cinsinden yazıyoruz
Bir de sporu

Acıkırsan arada pulbiberli yoğurt ye istersen ..böyle giderse haftaya süpersin
Teşekkür ederim caniim inşallah bu azmim 1 günlükle sınırlı kalmaz

Ben 2 sefer içtim maydanozlu su hiç wc ye çıkmadım ödem mödem atmadım bana yaramadı yav

Ben çok içtim ama 3 bardak kadar ama çok da içmek zararlı galiba karaciğere o yüzden tekrarlamiycam

Teşekkür ederim caniim inşallah bu azmim 1 günlükle sınırlı kalmaz

Ben çok içtim ama 3 bardak kadar ama çok da içmek zararlı galiba karaciğere o yüzden tekrarlamiycam
Devamlı içmemek lazımmış östrojen varmış adet tarihlerini öne çekebilirmiş bende arada içiyorum ödem gitsin diye bende işe yarıyor

Su günde 13 bardak kadar içiyorumdur 2 litre kadar yapıyor herhalde
Spor yapmadım bugün arkadaşlarla çıkıp gezdik yürüdük baya bi

Kızlar keten tohumu yiyeniniz var mı onda da östrojen var bir miktar ama yararlı şeyler de var tavsiye ediliyor
Ben daha bugun yedim canim, tave meyve suyunun icine koyuyorum. Ama evde kendim ogutuyorum. Ogutulunce kisa surede tuketilmesi gerekiyormus o yuzden hazir ogutulmusunu alma. Ben kucuk bebegime bile veriyorumbiraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…