Keten tohumunu salatalara yoğurda koyuyorum bazen ..sindirim için bazen unutuyorumBen aldığımız kirazların saplarını ayıklayıp yıkayıp kurutuyorum balkonda
Sonra demliyorum G Gundirella o da ödem attırıyormuş
Öğütülmemiş var bende öyle 1 çay kaşığı ağzıma atıp çiğniyorumBen daha bugun yedim canim, tave meyve suyunun icine koyuyorum. Ama evde kendim ogutuyorum. Ogutulunce kisa surede tuketilmesi gerekiyormus o yuzden hazir ogutulmusunu alma. Ben kucuk bebegime bile veriyorumbiraz
Seviyorum ama sanki çamaşır suyu gibi geliyorPembe_patikli Yeliz acaba burun tıpalarından mandallarından mı taksan havuzda
Evet klor kokusu seviyorum ben yaaSeviyorum ama sanki çamaşır suyu gibi geliyormidem bulanıyor daldığım zaman
Bir alışamadım deniz öyle mi yaa mis gibi kokar
Vayy göbişe bak ..
SüpersinBugunku menumberilceee Pembe_patikli
sabah: 2 yumurtali oeynirli omlet, 1 cay bardagi kadar taze meyve suyu (elma ve karalahana karisimi) icine 1 yemek kasigi ogutulmus keten tohumu
ara: 1 fincan sutlu kahve
ara: yarim porsiyon seftalili chiali puding
oglen: 3 adet haslama kofte, 2 salatalik
aksam: 1 kucuk parca tavuk, 1 parca balik, kereviz salatasi ve havuz salatasi
ara: 5 tane keci boynuzu (baslayinca birakamiyorum cekirdek gibi )
su: 2,5 lttezbitsin
spor: 8 km yuruyusBestttt
Aynı ben kıııız eski halimVayy göbişe bak ..inanılmaz gerçekten
Anladım canım eşimde aynını söylüyorzukkum Hilalcim ben Herballife denedim hic tok tutmuyor ve cok pahali. Inan ise yaramiyor. Hep actim
gundirella ismin neydi WhatsApp grubuna neden katilmiyosn
Kız amma whats upçıymış HilalAnladım canım eşimde aynını söylüyor
gundirella ismin neydi WhatsApp grubuna neden katilmiyosn
Güzel omlet meyve suyu ilginç sağlıklı olmuş ..puding güzel öğlen güzelBugunku menumberilceee Pembe_patikli
sabah: 2 yumurtali oeynirli omlet, 1 cay bardagi kadar taze meyve suyu (elma ve karalahana karisimi) icine 1 yemek kasigi ogutulmus keten tohumu
ara: 1 fincan sutlu kahve
ara: yarim porsiyon seftalili chiali puding
oglen: 3 adet haslama kofte, 2 salatalik
aksam: 1 kucuk parca tavuk, 1 parca balik, kereviz salatasi ve havuz salatasi
ara: 5 tane keci boynuzu (baslayinca birakamiyorum cekirdek gibi )
su: 2,5 lttezbitsin
spor: 8 km yuruyusBestttt
O 10 günlük istiyor karisilmadan hani dikkat edecek sadece herhalde ben öyle anladimzukkum sen yarışır mısın ?
kız sana demedim G GundirellaKız amma whats upçıymış Hilal
Benim yok yaaa whats upım
Sen kaptan @berilcee ye özelden numaranı yaz seni ekler o ..Aaa WhatsApp grubunuz mu var ben bilmiyordum beni de ekleyebilir misiniz acaba? Ama ben birebir yarışmak istiyorum 1 kişiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?