Aa ne güzel ismin varmış NarinAdım Narin bu aradazukkum
Hilal bende canimAdım Narin bu aradazukkum
Teşekkür ederim siz de söylerseniz çok memnun olurumAa ne güzel ismin varmış Narin
Memnun oldum HilalHilal bende canim
Begendigine cok sevindim canim. Evde durunca yerim diye hep bebegimi de alip disari cikiyoz.Süpersin
Simdi kendinle gurur duyuyorsundur ne guzel darisi basimaaa :*Aynı ben kıııız eski halim
Havuz yazmisimGüzel omlet meyve suyu ilginç sağlıklı olmuş ..puding güzel öğlen güzel
Akşam kızartma değilse güzel keçi boynuzundan pekmez oluyor tatlı olabilir onu bilmiyorum
En çok havuz salatasını sevdim
Eskisine göre ne kadar güzel olmuş .havuca dikkat ama
Bende canım benim ben yatıyorum yarın görüşürüzTeşekkür ederim siz de söylerseniz çok memnun olurum
Memnun oldum Hilal
ayy bir de pazartesi tartisi var degil mi,dikkat etmek lazim hafta sonuKızlartezbitsin yazdı gerçi haftasonu diye cozutmak yok haaaa
Şimdiden pazartesi tartısını hatırlatayım
evet ya sonra toparlamak zor oluyor ama senin menülerin güzel canım böyle git ..sıkışırsam bende hindi buduna başlayacağımayy bir de pazartesi tartisi var degil mi,dikkat etmek lazim hafta sonu
İzin olmasa ben olurdum dur yarın bulalım kızlar az bugün ..olmadı @berilceee var fena takip amaBana rakip çıkmadı ha peki öyle olsun dostlar iki kişi olarak hırslanıp daha çok kilo verecektik ama ne yapalım nasip kısmet böyle imiş
Ben de bugun haslama yaptim koftemi :) ve kizim da cok begendi yumusacik oldu.Bu arada menü
evet ya sonra toparlamak zor oluyor ama senin menülerin güzel canım böyle git ..sıkışırsam bende hindi buduna başlayacağımkolestrolu azmış
Canim bugun Ayline rakip oldum ben ondan yazamadim sana. Ama eminim ki cok guzel kilo vereceksin. Menun de gayet iyiydiBana rakip çıkmadı ha peki öyle olsun dostlar iki kişi olarak hırslanıp daha çok kilo verecektik ama ne yapalım nasip kısmet böyle imiş
İyi yapmışsın boşuna extra yağ almayalım bende öyle yapıyorumBen de bugun haslama yaptim koftemi :) ve kizim da cok begendi yumusacik oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?