- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Iyi geceler canimBende kaçtım kızlar haydi iyi geceler herkese
Evet kimsecikler yok herhalde uyuyorlarİzin olmasa ben olurdum dur yarın bulalım kızlar az bugün ..olmadı @berilceee var fena takip ama
Ay teşekkür ederim önemli olan devamını getirmek inşallah devamlı böyle dikat ederimCanim bugun Ayline rakip oldum ben ondan yazamadim sana. Ama eminim ki cok guzel kilo vereceksin. Menun de gayet iyiydi
Ben yarışırdım ama whats upım yok benimBana rakip çıkmadı ha peki öyle olsun dostlar iki kişi olarak hırslanıp daha çok kilo verecektik ama ne yapalım nasip kısmet böyle imiş
Sağol canım aman nolcak her hafta insanın bünyesi kilo verecek kadar çalışamayabiliyo kendimden biliyorumAh ahh çok üzgünüm bu hafta niye böyle oldu anlamadım tebrikkk ederimm
Evet çok memnun kaldım bugün denedim ilk günüm düCok guzel bir karar vermissin canim. Ins yapabilirsen herseye uyarsan cook guzel kilo verirsin
Kız sen benle yarışmıyor muydun isterseniz 3 lü yarış yaparızBen yarışırdım ama whats upım yok benim
Yarışıyoruz tabisiiKız sen benle yarışmıyor muydun isterseniz 3 lü yarış yaparız
Hadi bakalım iyi olan kazansın :))Yarışıyoruz tabisii
Menün iyi bence dur bakalım bu hafta ne olacakEvet kızlar ilk gün menüm böyleydi ben çok memnun kaldım
İnşallah Bu tarz devam edicem bol kilolar veririm inşallah
Teşekkür ederizTakım olarak birinciliğiniz ve bireyseldeki ikinci ve üçüncülükleriniz için tebrikler arkadaşlar.
çook teşekkür ederizTakım olarak birinciliğiniz ve bireyseldeki ikinci ve üçüncülükleriniz için tebrikler arkadaşlar.
Güzelmişİyi geceler kızlar
Menümü yazayım
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
1 üçgen peynir
2 köz biber
Bikaç sap kereviz
1 dilim ekmek
Ara öğün
Kuru üzüm
Ceviz
Yeşilçay
Öğle
Körili domates soğan kavurması (sebze yemeği için bu vardı evde çokta severim :) )
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara öğün
Yarim şeftali (büyüktü )
1 çay bardağo yoğurt
1 kaşık chia
Hepsini karıştırıp yedim
Akşam
Tavuk sote
Çoban salata
Yoğurt yarım kase
Ara öğün
Tarçınlı yoğurt (yarım kase )
Şu 2 buçuk lt yada biraz daha fazlası
Spor yok
Hakikaten güzelmiş inşallah hep böyle giderEvet kızlar ilk gün menüm böyleydi ben çok memnun kaldım
İnşallah Bu tarz devam edicem bol kilolar veririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?