- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Bu haftanın şampiyonu 13. takımı canı gönülden kutluyorum kızlar bravo size harikasınız
Valla aynenPembe_patikli Yelizim acayip enerjiksin hadi bizede bulaşsın enerjin
Burdan uzaklaşmak yaramıyor valla ..vicdanım gibi oldu burası hadi gelin spor planı yapalımtezbitsin Döne Pembe_patikli Yeliz ben buradan biraz uzaklaşınca sporu bıraktığımı farkettim bu hafta eskisi gibi nöbete başlayayım diyorum
Kerevizin sapları ve yapraklarını ayırıp derin dondurucuya atıyorum ben Yeliz, çorbalara koyuyorum bebeye. Önceleri sevmiyordu kerevizi şimdi yiyor maşallah ya ben sevmem deGüzelmişsap kereviz nasıl çiğ mi yeniyor?
Süpersin yaav
Kankaaaaa squat popo yapalım madem seninle tekrardantezbitsin Döne Pembe_patikli Yeliz ben buradan biraz uzaklaşınca sporu bıraktığımı farkettim bu hafta eskisi gibi nöbete başlayayım diyorum
Kız vicdanım dedin de o vicdan çorbası nasıl bir şeydi Yeliz sevdin mi ne kadar kilo verdirdi şöyle o tada 1 kilo 2 kilo verdirdiyse iyi yenir 2 günBurdan uzaklaşmak yaramıyor valla ..vicdanım gibi oldu burası hadi gelin spor planı yapalım
Ne güzel planklar yapıyorduk
Burdan uzaklaşınca beni de hep unuttun yalnız kankatezbitsin Döne Pembe_patikli Yeliz ben buradan biraz uzaklaşınca sporu bıraktığımı farkettim bu hafta eskisi gibi nöbete başlayayım diyorum
Evet hep et yemek istiyorlar bazenKerevizin sapları ve yapraklarını ayırıp derin dondurucuya atıyorum ben Yeliz, çorbalara koyuyorum bebeye. Önceleri sevmiyordu kerevizi şimdi yiyor maşallah ya ben sevmem de
Eşim de hiç sebze yemeklerini sevmiyor, sebze yaptığım akşamlar mutsuz kalkıyor masadan yaa
Süpersin yaav
Kankaaaaa squat popo yapalım madem seninle tekrardan
Sende iyi kas var ya bıraksan da bir şey olmaz 1 haftada
Enişten iyi mi bu arada nasıllar
Fena değil valla ..çok kalorisi yok ya iyi verdiriyor sanki ..zaten bulgurda koymayı unutmuşum detoks çorbası gibi oldu iyiceKız vicdanım dedin de o vicdan çorbası nasıl bir şeydi Yeliz sevdin mi ne kadar kilo verdirdi şöyle o tada 1 kilo 2 kilo verdirdiyse iyi yenir 2 gün
Hadi yapalım diye dürt beni birlikte başlayalım hepsine kontrol edelim birbirimiziKerevizin sapları ve yapraklarını ayırıp derin dondurucuya atıyorum ben Yeliz, çorbalara koyuyorum bebeye. Önceleri sevmiyordu kerevizi şimdi yiyor maşallah ya ben sevmem de
Eşim de hiç sebze yemeklerini sevmiyor, sebze yaptığım akşamlar mutsuz kalkıyor masadan yaa
Süpersin yaav
Kankaaaaa squat popo yapalım madem seninle tekrardan
Sende iyi kas var ya bıraksan da bir şey olmaz 1 haftada
Enişten iyi mi bu arada nasıllar
Hani en son sana yazdığım şiiri bile görmedin perşembe mi yazmıştım unuttum tlf çok yazmıyorum gruba , tek parmak bir de her yazdığın yanlış ben seninle burada daha çok takılıyorumBurdan uzaklaşınca beni de hep unuttun yalnız kanka
Ne bi şiir bi dörtlük ne bi haber
Bıktım sizin whats up grubunuzdan yaaahep ben köşelerde ben itilmiş ezilmiş ben kapı arkalarında yapayalnız biiçare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?