Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

berilceee Bestttt canlarım bireysel dereceleriniz harika kırk bir kere Bestem mezun oldun fıstık gibisin zaten yavru kuşum tatilini yap hepimiz ağustosta tatillerimizi halledip dönelim coşalım diyorum Beril geçen hafta da bireyselde şampiyonumuz sendin her zamanki gibi kaptana yaraşır derecen ve azminle bizi sevindirdin seviliyorsunuz güzel kadınlar

tezbitsin Döne Pembe_patikli Yeliz ben buradan biraz uzaklaşınca sporu bıraktığımı farkettim bu hafta eskisi gibi nöbete başlayayım diyorum
Burdan uzaklaşmak yaramıyor valla ..vicdanım gibi oldu burası hadi gelin spor planı yapalım
Ne güzel planklar yapıyorduk

Güzelmişsap kereviz nasıl çiğ mi yeniyor?
Kerevizin sapları ve yapraklarını ayırıp derin dondurucuya atıyorum ben Yeliz, çorbalara koyuyorum bebeye. Önceleri sevmiyordu kerevizi şimdi yiyor maşallah ya ben sevmem de
Eşim de hiç sebze yemeklerini sevmiyor, sebze yaptığım akşamlar mutsuz kalkıyor masadan yaa
Süpersin yaav
tezbitsin Döne Pembe_patikli Yeliz ben buradan biraz uzaklaşınca sporu bıraktığımı farkettim bu hafta eskisi gibi nöbete başlayayım diyorum
Kankaaaaa squat popo yapalım madem seninle tekrardan
Sende iyi kas var ya bıraksan da bir şey olmaz 1 haftada
Enişten iyi mi bu arada nasıllar

Burdan uzaklaşmak yaramıyor valla ..vicdanım gibi oldu burası hadi gelin spor planı yapalım
Ne güzel planklar yapıyorduk
Kız vicdanım dedin de o vicdan çorbası nasıl bir şeydi Yeliz sevdin mi ne kadar kilo verdirdi şöyle o tada 1 kilo 2 kilo verdirdiyse iyi yenir 2 gün

Burdan uzaklaşınca beni de hep unuttun yalnız kanka
Ne bi şiir bi dörtlük ne bi haber
Bıktım sizin whats up grubunuzdan yaaa hep ben köşelerde ben itilmiş ezilmiş ben kapı arkalarında yapayalnız biiçare

Evet hep et yemek istiyorlar bazen ama o da zararlı takma kafaya alışıyorlar ..benim oğlan da aynı ama alışması lazım başka çare yok bıraksam hergün köfte patates yer

Kız vicdanım dedin de o vicdan çorbası nasıl bir şeydi Yeliz sevdin mi ne kadar kilo verdirdi şöyle o tada 1 kilo 2 kilo verdirdiyse iyi yenir 2 gün
Fena değil valla ..çok kalorisi yok ya iyi verdiriyor sanki ..zaten bulgurda koymayı unutmuşum detoks çorbası gibi oldu iyice

Hadi yapalım diye dürt beni birlikte başlayalım hepsine kontrol edelim birbirimizi
Enişte iyi teşekkürler

Hani en son sana yazdığım şiiri bile görmedin perşembe mi yazmıştım unuttum tlf çok yazmıyorum gruba , tek parmak bir de her yazdığın yanlış ben seninle burada daha çok takılıyorum zukkum söylesin yazıyor muyum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…