Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eee hadi inşallah şöyle fit güzel zayıf bir gelin olursun inşallah ..Hedefin kaç?
Ben de yapmıştım eskiden Pilates zaten etkili sıkılaşmada ama düzenli yapmak lazım işte
Bakalim ins olucam :) hedefim 58 60 arasi aslnda ama daha altina da hayir demem yani :)) her gun yapiyorum simdilik devam edebilirsem

Boyum 1.59 kisayim yani ama hedefim en fazla 60 ama bu bile fazla sizce kac olmali 58 iyi duruyo ama 57nin altini hic gormedim :)
ben bu soruya cevp vermesem iyi olur
benim lisede en zayif halim 57di boyum 160 hep 60 kilo idim yani baliketliydim hep dumduz bir karnim olmadi hic ama benim boyum da 45 kilo olan insanlar var ben sanki o kiloda olsam mumyaya benziceigimi dusunuyorum

Selam kizlar.
Bugunku menum berilceee @anderes
sabah: 1 yumurtali menemen, 12 zeytin, 1 dilim peynir, 2 salatalik, 3 kucuk karnibahar parcasi (once haslanmis sonra cok az yagda yumurtayla kizarmis)
ara: 1 fincan sutlu kahve, 10 kuru kayisi
ara: 1 fincan sutlu kahve
aksam: yarim porsiyon doner (tabakta ekmeksiz) ve 1 tabak karisik salata
ara: 1 kadeh sarap

su: 3 litreden biraz az tezbitsin
spor: 5km yuruyus Bestttt

Selam canim hosgeldin. Derya ben

slm canim. Oh ne iyi yapmissin, ellerine saglik. Hafta ici miss gibi yersin ne guzel. Aslinda iyi olur boyle yemegin olmayinca sagliksiz yemezsin.
Benim de gunum iyiydi, hava guzel olunca bir de hafta sonu esimle kizimla butun gun disardaydik gece kizimin uykusu gelince mecbur dinduk eve :) ben disarda olunca dikat etmem daha kolay oluyor, gerci kucuk bir kacamagim oldu ama yine de cok yemedim gibi

Masallah canim menun gayet iyi

Kolay gelsin canim. Anlasilan sabahtan esin markete sen ev isine misafirler gelmeden cok isiniz var yapilmasi gereken gerci yetisirse. Hic degilse gunduz bari haber verseymis kv iyi olurmus.

Derya nasilsin. Senin menün nasil
Slm canim az once yazdim menuyu gec girdim nete. Ben de senin menuyu aradim
Bir kadeh sarap harici menum iyi bugun hep disardaydim dikkat ettim, ben bi gezerken yemeyi unutuyorum.

Bu arada bana birsey yazarken kullanimi adimi kullanarak yazarsan iyi olur canim. Gerci gecmisi okumaya calisiyorum elimden geldigince ama oyle yazinca bildirim geliuyor ya takibim kolay olur

Menun gayet iyi canim, sporunu da yapsan supper olcak
Gerci sporu ben de tam oturtamadim bu aralar tek sporum hergun bebegimi arabasina koyuyorum uyku saatine o uyurken ben hizli hizli yuruyup duruyorum :) tavsiye ederim uyanana kadar baya bir kilometre yapiyorum

Valla bende hep balik etliydim cocukken obeziteden döndurmustu doktor beni düşünün artik ) hic oyle cok zayif olmadim bende en cok 72 gordum en az 56 gordum bunların arasinda degisiyorum surekli

Aynen bir ara tartıyı unutmuştum şimdi hergün bakıyorum
Günaydın kızlar :)))
Sen mi ben mi. Tartıyı yanıma alıp yatıcam artık o derece. Ama var ya şuan öyle mutluyum ki :))))))
Kızlaaaarr 69 dan kurtuldum gülmeyin ama bu sevincim sadece ama sadece 100 gr için. Allahım yarabbim 68.9 oldum :) 68 i de bi geride bıraksam ne kadar mutlu olcamm çünkü sabit kilolarım. Çok zorluyo beni.
Bugün kaçamak mı asla. Sabahın 6.30 unda plan yaptım yiyeceklerimi. :)))) inşallah akşam huzurlu yatacam.

Derya menüde Yok yok duyan gelmış sankı
Annem o şarap kac kalorı bılıyosundur muhakkak bırde listedesın
Nasıl olur senın cuma sonuçların bılemıyorum
Ikı hafta kılo veremeyen listeden çıkar bu kuralı hatırlatıyım
Bırde geçmişi okumaya zaman yok sanırım
Bıraz dıkkat et menülerıne kendın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…