- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Bakalim ins olucam :) hedefim 58 60 arasi aslnda ama daha altina da hayir demem yani :)) her gun yapiyorum simdilik devam edebilirsemEee hadi inşallah şöyle fit güzel zayıf bir gelin olursun inşallah ..Hedefin kaç?
Ben de yapmıştım eskidenPilates zaten etkili sıkılaşmada ama düzenli yapmak lazım işte
Gecmis olsun canimSira bu akşamda yalnız ben hiç iyi değilim kalkamıyorum yerimde galiba dışarıda agirliycaz.
ben bu soruya cevp vermesem iyi olurBoyum 1.59 kisayim yani ama hedefim en fazla 60 ama bu bile fazla sizce kac olmali 58 iyi duruyo ama 57nin altini hic gormedim :)
Selam canim hosgeldin. Derya benMerhabalar ben 21 yaşındayım kendimi bildim bileli kilo problemim var ve sk sk 10 15 kilo alip verdim gene aldim tabi simdi yine diyete basladim 10 gundur diyet yapiyorum 3 kilo verdim su an her gün pilates yapiyorum bisiklet sürüyorum daha yaşım genç oldugu için yani dogum falan yapmadigim icin kilolu oldugum zaman kendime cok kiziyorum aslnda
Aa gercekten birsey kalmamis bayrama. Gerci burda bayramda ancak telefonla ailemle konusuyorum. Ama yine de cocuklugumdan severim bayramlari.Gel gel burdan kopunca olmuyor kilo alıyoruz
Bu arada bayrama 25 gün kaldı vakit ne çabuk geçiyor valla
Hosbuldum merhabalar :)Selam canim hosgeldin. Derya ben
Iyi geceleeer:)@ormangözlü gel katıl canım bize ..bizim çıtır adayı hatunlarla tanışırsın gün içinde yada birazdan ..ben şimdilik çıkayım yorulmuşum iyi geceler kızlar
slm canim. Oh ne iyi yapmissin, ellerine saglik. Hafta ici miss gibi yersin ne guzel. Aslinda iyi olur boyle yemegin olmayinca sagliksiz yemezsin.IYI GECELER KIZLAR NASILSINIZ INSALLAH HERKES IYIDIR KACAMAKSIZ BIR CUMARTESI GECIRMISTIR :))
BENIM GUNUM GUZEL GECTI SUKUR BUGUN GEZEMEDIM SADECE MARKET ALISVERISI YAPIP GERI DONDUM KENDIME SEBZELER ALDIM PEK BIR CALISKANLIGIM TUTTU
TAZE FASULYE
KABAK YEMEGI
VE PATLICAN YEMEGI YAPIP
BUZLUGA ATTIM 1 ER PORSIYONLARA BOLDUM
BU HAFTA KI SEBZE YEMEKLERIM HAZIR COK SUKUR
BOYLECE NE YICEM SEBZE YEMEGI DIYE DUSUNMEME GEREK KALMICAK ACIL DURUMLARDA DA ELIMIN ALTINDA YEMEGIM OLACAKPEK BIR HAMARAT GORDUM KENDIMI HAHAHA
Masallah canim menun gayet iyiYATMADAN BIR INCIR UYUTMASI DA YAPTIM YARINA ARA OGUNLUK OHH MISS
NEYSE MENUME GECEYIM
SABAH UYANINCA 2 BARDAK SU
KAHVALTI
1 HASLAMA YUMURTA
1 DILIM EKMEK
BOL MARUL
2 UCGEN PEYNIR
ARA
CEVIZ
KURU UZUM
YESILCAY
OGLE
1 DILIM EKMEK
SOGANLI AZ ZEYTINYAGLI TON BALIGI ACI BIBERLI
AKSAM
ZEYTINYAGLI KABAK YEMEGI
YOGURT
SU 2 BUCUK YADA GECTI
SPOR 20 DK YURUYUS HIC YOKTAN IYIDIR
Kolay gelsin canim. Anlasilan sabahtan esin markete sen ev isine misafirler gelmeden cok isiniz var yapilmasi gereken gerci yetisirse. Hic degilse gunduz bari haber verseymis kv iyi olurmus.E nereye kaçtınız amaaan gitti hepsi yaa
Kötü haber veriyim,
Yarın sabahtan kv, kp, görümce, eşimin halası, kayınço hepsi bize geleceklermil ve bana bu akşam haber verdi kv.
Evi .ok götürüyor, darmadağınık, yemek memek yok, buzdolabı da tam takır kuru bakır
Buyur burdan yak
Akşam mı haber verilir yani
Niçin kv ler sevilmezler diye düşündüm hatta eşime de söyledim, hayatta kv ve gelin ilişkisinde kazanan yoktur bence çok zor satranç gibi
Slm canim az once yazdim menuyu gec girdim nete. Ben de senin menuyu aradimDerya nasilsin. Senin menün nasil
Menun gayet iyi canim, sporunu da yapsan supper olcakKizlar cok birikmis ya valla okuyamadim.
Internetim sapittiii su an geldi hemen yazayim dedim kaybolmadan. O yüzden okuyamadim.
Menüm
12 de
2 kayisi yumurta
Kirmizi biber domates salatalik
1 kücük kase kuruyemis
1 kk peynir
1 zeytin
Aksam
3 kabak
200gr kiyma
1 sogan
1 avuc bulgurdan yemek yaptim yedim hepsini
Bir avuc kuruyemis
7dk oglumu oyalamak icin leslie. Haha
Merhabalar cigdem bendeMerhabaormangozlu ben hilal ismin nedir nereden katiliyosun
Valla bende hep balik etliydim cocukken obeziteden döndurmustu doktor beni düşünün artikben bu soruya cevp vermesem iyi olur
benim lisede en zayif halim 57di boyum 160 hep 60 kilo idim yani baliketliydim hep dumduz bir karnim olmadi hic ama benim boyum da 45 kilo olan insanlar var ben sanki o kiloda olsam mumyaya benziceigimi dusunuyorum
Buda harika nalan im.
Günaydın kızlar :)))Aynen bir ara tartıyı unutmuştum şimdi hergün bakıyorum
Derya menüde Yok yok duyan gelmış sankıSelam kizlar.
Bugunku menumberilceee @anderes
sabah: 1 yumurtali menemen, 12 zeytin, 1 dilim peynir, 2 salatalik, 3 kucuk karnibahar parcasi (once haslanmis sonra cok az yagda yumurtayla kizarmis)
ara: 1 fincan sutlu kahve, 10 kuru kayisi
ara: 1 fincan sutlu kahve
aksam: yarim porsiyon doner (tabakta ekmeksiz) ve 1 tabak karisik salata
ara: 1 kadeh sarap
su: 3 litreden biraz aztezbitsin
spor: 5km yuruyusBestttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?