Küçüksün daha evlılık neymiş önce okulunu bıtırValla bende hep balik etliydim cocukken obeziteden döndurmustu doktor beni düşünün artik) hic oyle cok zayif olmadim bende en cok 72 gordum en az 56 gordum bunların arasinda degisiyorum surekli
Ben çok begendımBuda harika nalan im.
Afıyet olsun deyıpMenum
Saat 10:30
2 dilim tam bugday ekmekten kaşarlı tost
Saat 13
1 dilim Dondurmalı tatlı
Saat 20
2 İslim kebabı
Salata
1 kaşık ev yapımı çiğ köfte
1 bardak ev yapımı limonata
Su 2 litre
Spor yok.
Erken kalkmak ıyıdırSimdi uyandım. Geri yatıyorum. Tartılmak için kalktım dermişim
Teşekkür ederim. Evet su sigara içip uyudum tekrar :)Erken kalkmak ıyıdır
Meto çalışır sağlıklı bır kahvaltıyla
Ama yatıyorsanda guzel düşlerın olsun
Evet ya yaptır kurtul benceTeşekkür ederim. Evet su sigara içip uyudum tekrar :)
Şu sigaraya da mı diyet yaptırsam acabaara öğünlerde birer tane
Tebrikler canimGünaydın kızlar :)))
Sen mi ben mi. Tartıyı yanıma alıp yatıcam artık o derece. Ama var ya şuan öyle mutluyum ki :))))))
Kızlaaaarr 69 dan kurtuldum gülmeyin ama bu sevincim sadece ama sadece 100 gr için.Allahım yarabbim 68.9 oldum :) 68 i de bi geride bıraksam ne kadar mutlu olcamm çünkü sabit kilolarım. Çok zorluyo beni.
Bugün kaçamak mı asla. Sabahın 6.30 unda plan yaptım yiyeceklerimi. :)))) inşallah akşam huzurlu yatacam.
Dun gece cok gec geldik canim. Elimden geldiginde geriye gittim.Derya menüde Yok yok duyan gelmış sankı
Annem o şarap kac kalorı bılıyosundur muhakkak bırde listedesın
Nasıl olur senın cuma sonuçların bılemıyorum
Ikı hafta kılo veremeyen listeden çıkar bu kuralı hatırlatıyım
Bırde geçmişi okumaya zaman yok sanırım
Bıraz dıkkat et menülerıne kendın ıcın
Ohh canim ne guzel yapmissin. Bahceyle ugrasmak cicekler rahatlatmistir icin huzur dolmustur ne guzelGünaydın kızlar
Sabahın köründe hortladım
Bahceyı suladım
Cıcek böcekle konuştum
Kahvemı ıcerken sızı okudum
Haydı bana müsade
Sen sismansan biz ne yapalim kuzumBu sıcaklarda en güzel şey kilo vermiş olmak bence.şişman şişman sıcakta bunalıyodum:)
Musmutlu pazarlarimiz olsun canim pazartesi kilolarimiz da iyi ciksin
kendime çok kızıyorum.neden 1 sene önce diyete başlamadım diye.ara ara atarlanıyorum kendime ondan.Sen sismansan biz ne yapalim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?