Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Boy konusuna katiliyorum cnaim bende kisayim ins su 70ler bir gitsin rahatliycam sonra da 60lar gitsin demek nasip olsun

tezbitsin in chialı pıdingini yaptım heyecanla bekliyorum bakalım
Dun gece cok gec geldik canim. Elimden geldiginde geriye gittim.
Bakalim pazartesi kilom nasil cikacak ona gore haftasonuna bir duzen veririm canim.
ne zaman döner yersem artı çıkıyorum yağından mı bilmiyorum ..bugün ve yarın sıkı davranırsan artı gelse bile gider hemen ..

Kendini iyi hissettiğin kiloda kalmak lazım eski fotoğraflara bakıp utandım valla geçen gün

Mitokondri diyorsun endoplazmik retikulum ditorsun yani Yeliziiiiim
RAKIBEM NABER CANIM NASILSIN IYI MISIN MENUNU YAZDIN MI BI BAKAYIMMMM
BEN SIFIR KACAMAKSIZ YOLA DEVAM COK SUKUR 2. GUNUM DE BITTI
İyiyim canımcım da bugün kv ler burda diyetin içine ettim daha kahvaltıda be ya
Çok güzel yapmışsın bende 2 günlük salatamı yaparım hep..zaten planlı hazırlıklı olunca kaçamak olmuyor köfte yapıp koyarım ..eskiden yemek yoksa hemen karbonhidrat olurdu şimdiden afiyet olsun
Salatayı erken yapmak c vitaminini azaltır Yelizim marulları filan yıkayıp buzdolabına koysan yiyeceğin zaman kessen daha iyi olur şekercim
Kereviz kokusunu brn de sevmiyorum ama çocuğa veriyorum sevsin küçüktrn başlasın sebzeye...
Herkesin bir vücut yapısı var, bizimki kiloya meyilli bir yapı işte Allah vergisi bu yapacak kızacak bir şey yok. Genetiğimize mi anne babamıza mı kızalım...Bizim aile şişman halam ki rn çok ona benzerim o şişman diabetli, dedem teyzem vs hepsi öyle. Dikkat etmemiz lazım. Kendine kızma Çiğdem kardeşim dikkat edicez önür boyu işte. Hamile kalmadan zayıflamaya bak sadece. Evlenince kilo alınıyor. Canım benim.
Boyum 1.59 kisayim yani ama hedefim en fazla 60 ama bu bile fazla sizce kac olmali 58 iyi duruyo ama 57nin altini hic gormedim :)
Ben de 160 ım. İdeal kilom 49-63 arası ama bana 50 li kilolar yakışmıyor benim idealim mutlu olduğum kilo ve 60 lı kilolar.
Kolay gelsin canim. Anlasilan sabahtan esin markete sen ev isine misafirler gelmeden cok isiniz var yapilmasi gereken gerci yetisirse. Hic degilse gunduz bari haber verseymis kv iyi olurmus.
Derya sorma aynen ya şu an içerdeler ben de wc ye kaçtım. Annem sağolsun yemekişini halletti her şeyi yapıp getirmiş...
1 kadeh şarap da doktorlar öneriyorlar ya bence iyi etmişsin arada lazım
Buda harika nalan im.
Masa örtüsü mü çok güzelmiş
Kız brn rejime başladığımda 90.9 kg idim ama asla 91 demedim kendime. Hala da demem. Gramaj hesaplıyorum. Önemli 100 gram bile boşver. Darısı başımıza 68 leri ben de görmek istiyorum.
Simdi uyandım. Geri yatıyorum. Tartılmak için kalktım dermişim

Erken kalkmak ıyıdır
Meto çalışır sağlıklı bır kahvaltıyla
Ama yatıyorsanda guzel düşlerın olsun
Güzel düşlerin olsun ne güzel laf Berilim...
@Gokmavisi90 ne zaman gelıyon kuzucuk
Ben alışamadım gıdıp gelmekerıne
Kerevızede kokusunada gıcıgım bu arada
Aynen ya kereviz pööf
Teşekkür ederim. Evet su sigara içip uyudum tekrar :)
Şu sigaraya da mı diyet yaptırsam acaba ara öğünlerde birer tane
Sigara içme kuzu ya
Huuuu uyuyormu 13. Takım
Döne kv geldimi yoksa
Geldiler evet
Bu sıcaklarda en güzel şey kilo vermiş olmak bence.şişman şişman sıcakta bunalıyodum:)
Ayy terlerdim iğrenç iğrenç ya eskisinden çok daha terlerdim şimdi iyi gene kilo verince
Her şeyin bir zamanı var demek ki

Menüm
Kahvaltı 09: 2 domates, 1 sivribiber, yarım simit, 2 dilim beyaz ekmek, 1 kk ezine peyniri, 3 çaykaşığı vişne reçeli, 1 çaykaşığı bal
Ara: Yarım fincan sade kafeinsiz kahve
Akşam 18: 1 kase pulbiberli kekikli tam yağlı ev yoğurdu, 2 domates
1 litre su
Spor yok
Bir insanın rejimi böyle sekteye uğrar işte baybay rejim

Amaaan hakkat yaaa oof
Yakın ya ondan
Aslında misafir berekettir ama böyle emri vakilere kızıyorum işte
duzeltmissin akşam olsun sabah normale döner üzülme dönem benim :))

bazen güzel olsunda düşte olsun onada razıyım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…