Boy konusuna katiliyorum cnaim bende kisayim ins su 70ler bir gitsin rahatliycamkendime çok kızıyorum.neden 1 sene önce diyete başlamadım diye.ara ara atarlanıyorum kendime ondan.
Canım Bence herkes boyuna gore bi kiloya sahip olmalı.ben kısayım160.benim neyime 70 kilo:)4 ay öncesini hafızamdan kazımak istiyorum:)
Ins gorursun canimBu cuma o 58 i ucundan da olsa gorecem.Ay çok gaza getirdim kendimi gene ya =)
gider canım merak etme.azim hersey:)Boy konusuna katiliyorum cnaim bende kisayim ins su 70ler bir gitsin rahatliycamsonra da 60lar gitsin demek nasip olsun
ne zaman döner yersem artı çıkıyorum yağından mı bilmiyorum ..bugün ve yarın sıkı davranırsan artı gelse bile gider hemen ..Dun gece cok gec geldik canim. Elimden geldiginde geriye gittim.
Bakalim pazartesi kilom nasil cikacak ona gore haftasonuna bir duzen veririm canim.
Kendini iyi hissettiğin kiloda kalmak lazımkendime çok kızıyorum.neden 1 sene önce diyete başlamadım diye.ara ara atarlanıyorum kendime ondan.
Canım Bence herkes boyuna gore bi kiloya sahip olmalı.ben kısayım160.benim neyime 70 kilo:)4 ay öncesini hafızamdan kazımak istiyorum:)
Evet inşallah ..bir hamle sporla verirsin bence ..Boy konusuna katiliyorum cnaim bende kisayim ins su 70ler bir gitsin rahatliycamsonra da 60lar gitsin demek nasip olsun
Mitokondri diyorsun endoplazmik retikulum ditorsun yani YeliziiiiimBenim hobim belki bu aralar mitokondriye iyi gelen tarifler bakıyorumbir bağırsak içi resimleri var unlu şeyleri çok yiyenlerin bir doktor yayınlamış bugün polip falan şok oldum resmen şimdi araştırmadayım öğrendiklerimi yazacağım buraya
İyiyim canımcım da bugün kv ler burda diyetin içine ettim daha kahvaltıda be yaRAKIBEM NABER CANIM NASILSIN IYI MISIN MENUNU YAZDIN MI BI BAKAYIMMMM
BEN SIFIR KACAMAKSIZ YOLA DEVAM COK SUKUR 2. GUNUM DE BITTI
Salatayı erken yapmak c vitaminini azaltır Yelizim marulları filan yıkayıp buzdolabına koysan yiyeceğin zaman kessen daha iyi olur şekercimÇok güzel yapmışsın bende 2 günlük salatamı yaparım hep..zaten planlı hazırlıklı olunca kaçamak olmuyor köfte yapıp koyarım ..eskiden yemek yoksa hemen karbonhidrat olurduşimdiden afiyet olsun
Kereviz kokusunu brn de sevmiyorum ama çocuğa veriyorum sevsin küçüktrn başlasın sebzeye...aa bak bilmiyodum acaba ustune limon siksam tadi daha guzel olur mu
tekrar bir sans vereyim kerevize
esim Boyle pisirmeden yemeyi seviyo saplari
ama kereviz kokunu sebze corbasinda cesit olarak katiyorum bol limonlu acili miss
aynen oyle oluyor vallahi
ama Burda oldukca hadi bende yapayim aman salmim moduna geciyo insan
Herkesin bir vücut yapısı var, bizimki kiloya meyilli bir yapı işte Allah vergisi bu yapacak kızacak bir şey yok. Genetiğimize mi anne babamıza mı kızalım...Bizim aile şişman halam ki rn çok ona benzerim o şişman diabetli, dedem teyzem vs hepsi öyle. Dikkat etmemiz lazım. Kendine kızma Çiğdem kardeşim dikkat edicez önür boyu işte. Hamile kalmadan zayıflamaya bak sadece. Evlenince kilo alınıyor. Canım benim.Merhabalar ben 21 yaşındayım kendimi bildim bileli kilo problemim var ve sk sk 10 15 kilo alip verdim gene aldim tabi simdi yine diyete basladim 10 gundur diyet yapiyorum 3 kilo verdim su an her gün pilates yapiyorum bisiklet sürüyorum daha yaşım genç oldugu için yani dogum falan yapmadigim icin kilolu oldugum zaman kendime cok kiziyorum aslnda
Ben de 160 ım. İdeal kilom 49-63 arası ama bana 50 li kilolar yakışmıyor benim idealim mutlu olduğum kilo ve 60 lı kilolar.Boyum 1.59 kisayim yani ama hedefim en fazla 60 ama bu bile fazla sizce kac olmali 58 iyi duruyo ama 57nin altini hic gormedim :)
Derya sorma aynen ya şu an içerdeler ben de wc ye kaçtım. Annem sağolsun yemekişini halletti her şeyi yapıp getirmiş...Kolay gelsin canim. Anlasilan sabahtan esin markete sen ev isine misafirler gelmeden cok isiniz var yapilmasi gereken gerci yetisirse. Hic degilse gunduz bari haber verseymis kv iyi olurmus.
1 kadeh şarap da doktorlar öneriyorlar ya bence iyi etmişsin arada lazımSlm canim az once yazdim menuyu gec girdim nete. Ben de senin menuyu aradim
Bir kadeh sarap harici menum iyi bugun hep disardaydim dikkat ettim, ben bi gezerken yemeyi unutuyorum.
Bu arada bana birsey yazarken kullanimi adimi kullanarak yazarsan iyi olur canim. Gerci gecmisi okumaya calisiyorum elimden geldigince ama oyle yazinca bildirim geliuyor ya takibim kolay olur
Masa örtüsü mü çok güzelmişBuda harika nalan im.
Kız brn rejime başladığımda 90.9 kg idim ama asla 91 demedim kendime. Hala da demem. Gramaj hesaplıyorum. Önemli 100 gram bile boşver. Darısı başımıza 68 leri ben de görmek istiyorum.Günaydın kızlar :)))
Sen mi ben mi. Tartıyı yanıma alıp yatıcam artık o derece. Ama var ya şuan öyle mutluyum ki :))))))
Kızlaaaarr 69 dan kurtuldum gülmeyin ama bu sevincim sadece ama sadece 100 gr için.Allahım yarabbim 68.9 oldum :) 68 i de bi geride bıraksam ne kadar mutlu olcamm çünkü sabit kilolarım. Çok zorluyo beni.
Bugün kaçamak mı asla. Sabahın 6.30 unda plan yaptım yiyeceklerimi. :)))) inşallah akşam huzurlu yatacam.
Simdi uyandım. Geri yatıyorum. Tartılmak için kalktım dermişim
Güzel düşlerin olsun ne güzel laf Berilim...Erken kalkmak ıyıdır
Meto çalışır sağlıklı bır kahvaltıyla
Ama yatıyorsanda guzel düşlerın olsun
Aynen ya kereviz pööf@Gokmavisi90 ne zaman gelıyon kuzucuk
Ben alışamadım gıdıp gelmekerıne
Kerevızede kokusunada gıcıgım bu arada
Sigara içme kuzu yaTeşekkür ederim. Evet su sigara içip uyudum tekrar :)
Şu sigaraya da mı diyet yaptırsam acabaara öğünlerde birer tane
Geldiler evetHuuuu uyuyormu 13. Takım
Döne kv geldimi yoksa
Ayy terlerdim iğrenç iğrenç ya eskisinden çok daha terlerdim şimdi iyi gene kilo verinceBu sıcaklarda en güzel şey kilo vermiş olmak bence.şişman şişman sıcakta bunalıyodum:)
Her şeyin bir zamanı var demek kikendime çok kızıyorum.neden 1 sene önce diyete başlamadım diye.ara ara atarlanıyorum kendime ondan.
İyi kalmadılar kiiizzzKv ve eşrafı gittiler kuzulaaar
Oh oh yandaaaan
Amaaan hakkat yaaa oofİyi kalmadılar kiiizzz
Aslında misafir berekettir ama böyle emri vakilere kızıyorum işteAmaaan hakkat yaaa oof
Yakın ya ondan
duzeltmissin akşam olsun sabah normale döner üzülme dönem benim :))Menüm
Kahvaltı 09: 2 domates, 1 sivribiber, yarım simit, 2 dilim beyaz ekmek, 1 kk ezine peyniri, 3 çaykaşığı vişne reçeli, 1 çaykaşığı bal
Ara: Yarım fincan sade kafeinsiz kahve
Akşam 18: 1 kase pulbiberli kekikli tam yağlı ev yoğurdu, 2 domates
1 litre su
Spor yok
Bir insanın rejimi böyle sekteye uğrar iştebaybay rejim
Bız pek cıtırız degıl mı DeryaSen sismansan biz ne yapalim kuzum
Geçen zamana üzülmeyı bırak gelecek zamanda mutlu olmaya çalış haydıııı sporaBu cuma o 58 i ucundan da olsa gorecem.Ay çok gaza getirdim kendimi gene ya =)
bazen güzel olsunda düşte olsun onada razıyım dıyorumMitokondri diyorsun endoplazmik retikulum ditorsun yani Yeliziiiiim
İyiyim canımcım da bugün kv ler burda diyetin içine ettim daha kahvaltıda be ya
Salatayı erken yapmak c vitaminini azaltır Yelizim marulları filan yıkayıp buzdolabına koysan yiyeceğin zaman kessen daha iyi olur şekercim
Kereviz kokusunu brn de sevmiyorum ama çocuğa veriyorum sevsin küçüktrn başlasın sebzeye...
Herkesin bir vücut yapısı var, bizimki kiloya meyilli bir yapı işte Allah vergisi bu yapacak kızacak bir şey yok. Genetiğimize mi anne babamıza mı kızalım...Bizim aile şişman halam ki rn çok ona benzerim o şişman diabetli, dedem teyzem vs hepsi öyle. Dikkat etmemiz lazım. Kendine kızma Çiğdem kardeşim dikkat edicez önür boyu işte. Hamile kalmadan zayıflamaya bak sadece. Evlenince kilo alınıyor. Canım benim.
Ben de 160 ım. İdeal kilom 49-63 arası ama bana 50 li kilolar yakışmıyor benim idealim mutlu olduğum kilo ve 60 lı kilolar.
Derya sorma aynen ya şu an içerdeler ben de wc ye kaçtım. Annem sağolsun yemekişini halletti her şeyi yapıp getirmiş...
1 kadeh şarap da doktorlar öneriyorlar ya bence iyi etmişsin arada lazım
Masa örtüsü mü çok güzelmiş
Kız brn rejime başladığımda 90.9 kg idim ama asla 91 demedim kendime. Hala da demem. Gramaj hesaplıyorum. Önemli 100 gram bile boşver. Darısı başımıza 68 leri ben de görmek istiyorum.
Güzel düşlerin olsun ne güzel laf Berilim...
Aynen ya kereviz pööf
Sigara içme kuzu ya
Geldiler evet
Ayy terlerdim iğrenç iğrenç ya eskisinden çok daha terlerdim şimdi iyi gene kilo verince
Her şeyin bir zamanı var demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?