Bugun sabah safra çıkara çıkara hal oldum
Nasıl ıyı gectımıKv ve eşrafı gittiler kuzulaaar
Oh oh yandaaaan
Sekte yokki sabah abanmışşın dıgruda gerısınde dğzeltılmişMenüm
Kahvaltı 09: 2 domates, 1 sivribiber, yarım simit, 2 dilim beyaz ekmek, 1 kk ezine peyniri, 3 çaykaşığı vişne reçeli, 1 çaykaşığı bal
Ara: Yarım fincan sade kafeinsiz kahve
Akşam 18: 1 kase pulbiberli kekikli tam yağlı ev yoğurdu, 2 domates
1 litre su
Spor yok
Bir insanın rejimi böyle sekteye uğrar iştebaybay rejim
12 ye kadar bırsey yeseydın keskeSaat 12
Yarım gözleme
2 3kasik kadar tavuk ciğer
1 çay
16.00
1 yk. Dondurma
Akşam
Salata
Yoğurt
Su 4 5 bardak anca icmisimdir
Kahvalti biraz hamur olmus sanki ama onun disinda bi sey yokki bu menunuz gayet rejim menusu :) bu arada benimde ailemde diyabetli cok e kiloya yatkinlikta var haliyle dediginiz gibi genetik galibaMenüm
Kahvaltı 09: 2 domates, 1 sivribiber, yarım simit, 2 dilim beyaz ekmek, 1 kk ezine peyniri, 3 çaykaşığı vişne reçeli, 1 çaykaşığı bal
1 litre su
Spor yok
çok geçmiş olsun abla dikkat et kendine sen bize lazımsınBugun sabah safra çıkara çıkara hal oldum
Acıle gıttım
Benım şeker ılacıyla antıdepresanı aynı anda içtıgımden ilaç etkılesımıne neden olmuş
Serum taktılar ıkı tane
Mıde koruyucu omeprol dıye bır ılac verdıler geldım
anneler 12 den evvel kahvaltı yapmiyolarki abla 10 çeşit şey hazırlıyorlar kahvaltımı öğle yemeğimi bilmem yine o menüye iyi az yedim uyumuşum bide öyle bi ha var ki üzerimde ayakta duracak halim yok uyuma istiyorum devamli12 ye kadar bırsey yeseydın keske
Hıc doyurucu ve sağlıklı gelmedı hılalm
Birşey değil pek ya bence dengelemişsin ..Menüm
1 litre su
Spor yok
Geçmiş olsun dikkat et canım..ilaçları ne kadar arayla içmek lazımmış peki?Bugun sabah safra çıkara çıkara hal oldum
Acıle gıttım
Benım şeker ılacıyla antıdepresanı aynı anda içtıgımden ilaç etkılesımıne neden olmuş
Serum taktılar ıkı tane
Gözleme ve dondurma şekerini çıkarmış olabilir mi acaba ?uyku hali yapabilir yada geç mi yatıyorsunuz ?çok geçmiş olsun abla dikkat et kendine sen bize lazımsın
anneler 12 den evvel kahvaltı yapmiyolarki abla 10 çeşit şey hazırlıyorlar kahvaltımı öğle yemeğimi bilmem yine o menüye iyi az yedim uyumuşum bide öyle bi ha var ki üzerimde ayakta duracak halim yok uyuma istiyorum devamli
Beril im geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın?Bugun sabah safra çıkara çıkara hal oldum
Acıle gıttım
Serum taktılar ıkı tane
2 de uyudum ama gündüz de uyudum ya türkiye öyle sicakki istanbul nem çok annem falan da böyle hep uyumusuz kalkacak hal yok şimdi eve geldim napcam bilmiyorum ütü çamaşır bulaşık offGözleme ve dondurma şekerini çıkarmış olabilir mi acaba ?uyku hali yapabilir yada geç mi yatıyorsunuz ?
eskiz yapim sana istersen. Hangi model se seç bebeğim resmini yolla.Ben çok begendım
Ama senın program ıle yapamam ben
iyyyy bi anlık gaflet.Afıyet olsun deyıp
Dudaklarımı ısırayım ben
Gözün aydın.Kv ve eşrafı gittiler kuzulaaar
Oh oh yandaaaan
akşamlar sabah telafi edilmiş baby siMenüm
1 litre su
Spor yok
sende Gözlemeyi akşam telafi etmişsin afiyet olsun bebegim.Saat 12
Yarım gözleme
2 3kasik kadar tavuk ciğer
1 çay
16.00
1 yk. Dondurma
Akşam
Salata
Yoğurt
Su 4 5 bardak anca icmisimdir
Bende aynıyim valla gözlerim kapanıyor nasıl dolaştım bilmiyorum gözlerim yuvalarından çıkıcak gibiydim. Hala aynıyim yemeği dışarda yedik eşime dedim benden birsey bekleme bugün dünde böyleydim. Sıcaklardan galiba.çok geçmiş olsun abla dikkat et kendine sen bize lazımsın
anneler 12 den evvel kahvaltı yapmiyolarki abla 10 çeşit şey hazırlıyorlar kahvaltımı öğle yemeğimi bilmem yine o menüye iyi az yedim uyumuşum bide öyle bi ha var ki üzerimde ayakta duracak halim yok uyuma istiyorum devamli
Kahvalti biraz hamur olmus sanki ama onun disinda bi sey yokki bu menunuz gayet rejim menusu :) bu arada benimde ailemde diyabetli cok e kiloya yatkinlikta var haliyle dediginiz gibi genetik galibabide bende menümü yazayım mı
Evet canım merhaba :)Sen yeni mi katıldın aramıza :)
Hafta sonu pek aktif olamıyorum canım hafta içinde artık çalıştığım için pek aktif değilimEvet canım merhaba :)
Ben daha öğrenciyim ya ondan tatildeyim simdi :)) tamam yaziyorum simdi bakalm yorumlariniz ne olacakHafta sonu pek aktif olamıyorum canım hafta içinde artık çalıştığım için pek aktif değilim
Neyse sen yaz menünü aramıza katılmışsın artık gün sonunda toplu olarak yazıyoruz menümüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?