Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

berilceee başkaaan napıyon başkan
Miden nasıl oldu canım Berilim
Bugun sabah safra çıkara çıkara hal oldum
Acıle gıttım
Benım şeker ılacıyla antıdepresanı aynı anda içtıgımden ilaç etkılesımıne neden olmuş
Serum taktılar ıkı tane
Mıde koruyucu omeprol dıye bır ılac verdıler geldım

Sekte yokki sabah abanmışşın dıgruda gerısınde dğzeltılmiş
Done yoğurt ve domates yendiğinde mıde eksıme yapmıyormu
Ben fena oluyom asıtık yıyeceklerı aynı anda yeyınce

Kahvalti biraz hamur olmus sanki ama onun disinda bi sey yokki bu menunuz gayet rejim menusu :) bu arada benimde ailemde diyabetli cok e kiloya yatkinlikta var haliyle dediginiz gibi genetik galiba bide bende menümü yazayım mı

çok geçmiş olsun abla dikkat et kendine sen bize lazımsın

12 ye kadar bırsey yeseydın keske
Hıc doyurucu ve sağlıklı gelmedı hılalm
anneler 12 den evvel kahvaltı yapmiyolarki abla 10 çeşit şey hazırlıyorlar kahvaltımı öğle yemeğimi bilmem yine o menüye iyi az yedim uyumuşum bide öyle bi ha var ki üzerimde ayakta duracak halim yok uyuma istiyorum devamli

Birşey değil pek ya bence dengelemişsin ..

Geçmiş olsun dikkat et canım..ilaçları ne kadar arayla içmek lazımmış peki?

Gözleme ve dondurma şekerini çıkarmış olabilir mi acaba ?uyku hali yapabilir yada geç mi yatıyorsunuz ?

Bende yazayım menümü
Dün gece benim kızı balkonda arı soktu geç saatte..hastaneye gittik geldik geç yattık kahvaltı da geç oldu bayağı
Sabah
Kahve
Menemen yarım dilim ekmek
2 zeytin 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yeşillik
Çay
Ara 1 şeftali yeşil çay
Akşam
Az kavurma çoban Salata
Su 2 litre
Spor 6000 adım

Beril im geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın?

Gözleme ve dondurma şekerini çıkarmış olabilir mi acaba ?uyku hali yapabilir yada geç mi yatıyorsunuz ?
2 de uyudum ama gündüz de uyudum ya türkiye öyle sicakki istanbul nem çok annem falan da böyle hep uyumusuz kalkacak hal yok şimdi eve geldim napcam bilmiyorum ütü çamaşır bulaşık off

Ben çok begendım
Ama senın program ıle yapamam ben
eskiz yapim sana istersen. Hangi model se seç bebeğim resmini yolla.

Afıyet olsun deyıp
Dudaklarımı ısırayım ben
iyyyy bi anlık gaflet.

Kv ve eşrafı gittiler kuzulaaar
Oh oh yandaaaan
Gözün aydın.

akşamlar sabah telafi edilmiş baby si afiyet olsun.

Saat 12
Yarım gözleme
2 3kasik kadar tavuk ciğer
1 çay

16.00
1 yk. Dondurma

Akşam

Salata
Yoğurt

Su 4 5 bardak anca icmisimdir
sende Gözlemeyi akşam telafi etmişsin afiyet olsun bebegim.

Bende aynıyim valla gözlerim kapanıyor nasıl dolaştım bilmiyorum gözlerim yuvalarından çıkıcak gibiydim. Hala aynıyim yemeği dışarda yedik eşime dedim benden birsey bekleme bugün dünde böyleydim. Sıcaklardan galiba.

İyi akşamlar kızlar yarın inşallah tartı yüzümüzü güldürür :)

Kahvaltı saat 9.30
Yarım simit domates salatalık 2 kk çörekotlu peynir 2-3 tane kavurma 1 çay kaşığı çilek reçeli 1 bardak çay

Ara 1 türk kahvesi

Öğlen saat 15.30
Urfa kebap (ekmeksiz) ayran

Akşam 2 dl tb ekmeği 3 yk menemen
Yarın kk peynirli domates salatası

Su 4 litre kadar ( Sivas'a göre burası çok sıcak O yüzden çok su içiyorum )
Spor yaklaşık 2 saat yürüdüm

Kahvalti biraz hamur olmus sanki ama onun disinda bi sey yokki bu menunuz gayet rejim menusu :) bu arada benimde ailemde diyabetli cok e kiloya yatkinlikta var haliyle dediginiz gibi genetik galiba bide bende menümü yazayım mı

Sen yeni mi katıldın aramıza :)

Ben daha öğrenciyim ya ondan tatildeyim simdi :)) tamam yaziyorum simdi bakalm yorumlariniz ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…