Canım ıkı cevız bır kuru meyveçok geçmiş olsun abla dikkat et kendine sen bize lazımsın
anneler 12 den evvel kahvaltı yapmiyolarki abla 10 çeşit şey hazırlıyorlar kahvaltımı öğle yemeğimi bilmem yine o menüye iyi az yedim uyumuşum bide öyle bi ha var ki üzerimde ayakta duracak halim yok uyuma istiyorum devamli
havalar dan yuzdeyuz bu kadar tembel değilim ben çünkü yani şimdi hiç kalkmak gelmiyoreskiz yapim sana istersen. Hangi model se seç bebeğim resmini yolla.
iyyyy bi anlık gaflet.
Gözün aydın.
akşamlar sabah telafi edilmiş baby siafiyet olsun.
sende Gözlemeyi akşam telafi etmişsin afiyet olsun bebegim.
Bende aynıyim valla gözlerim kapanıyor nasıl dolaştım bilmiyorum gözlerim yuvalarından çıkıcak gibiydim. Hala aynıyim yemeği dışarda yedik eşime dedim benden birsey bekleme bugün dünde böyleydim. Sıcaklardan galiba.
2 saat ara ıyı dedıGeçmiş olsun dikkat et canım..ilaçları ne kadar arayla içmek lazımmış peki?
Eve döndüm abla ya olmuyor orda valla akşamı 8 de yiyorlar falanCanım ıkı cevız bır kuru meyve
Yada az peynır barı ye
Onları bekleme
Yelız son haftadan berı çok azaldı menülerın farkındamısın canımBende yazayım menümü
Dün gece benim kızı balkonda arı soktu geç saatte..hastaneye gittik geldik geç yattık kahvaltı da geç oldu bayağı
Sabah
Kahve
Menemen yarım dilim ekmek
2 zeytin 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yeşillik
Çay
Ara 1 şeftali yeşil çay
Akşam
Az kavurma çoban Salata
Su 2 litre
Spor 6000 adım
Sabah sendede geç olmuş elıfımMenüm
Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
1 kaşık domates li biber yağsız domatesle pisti.
Domates
Salatalik
2 yeşil 5 siyah zeytin
Saat 18
5 ızgara köfte
1 dilim kızarmış ekmek
Domates soğan
Su 2.5 oldu
Spor yaklaşık 10 bın adım.
Sağol canım elımdekıler bıtsın bır konuşuruzeskiz yapim sana istersen. Hangi model se seç bebeğim resmini yolla.
iyyyy bi anlık gaflet.
Gözün aydın.
Bende aynıyim valla gözlerim kapanıyor nasıl dolaştım bilmiyorum gözlerim yuvalarından çıkıcak gibiydim. Hala aynıyim yemeği dışarda yedik eşime dedim benden birsey bekleme bugün dünde böyleydim. Sıcaklardan galiba.
Bakalım tartı kımıldayacakmı sendeİyi akşamlar kızlar yarın inşallah tartı yüzümüzü güldürür :)
Kahvaltı saat 9.30
Yarım simit domates salatalık 2 kk çörekotlu peynir 2-3 tane kavurma 1 çay kaşığı çilek reçeli 1 bardak çay
Ara 1 türk kahvesi
Öğlen saat 15.30
Urfa kebap (ekmeksiz) ayran
Akşam 2 dl tb ekmeği 3 yk menemen
Yarın kk peynirli domates salatası
Su 4 litre kadar ( Sivas'a göre burası çok sıcak O yüzden çok su içiyorum )
Spor yaklaşık 2 saat yürüdüm
Dıyette mısafır işi batırıyorEve döndüm abla ya olmuyor orda valla akşamı 8 de yiyorlar falan
Kötü degıl deIlk menumu paylasayim bu gun diyetimin 11.günüydü ve menü:
Sabah: bir dilim kavun, 2 bardak sekersiz cay
Öğlen: bir haslanmis yumurta, 400 ml süt
Akşam: 5 ceri domates, 1 salatalık, 100 gr peynir, 1 dilim kepek ekmeği
Aralar: bir bardak kayisili form cayi ve 5 tane yer fıstığı ( cok canim istedi( )
Spor: 40 dk hizli bisiklet
40 dk pilates
10 dk squat köprü vb hareketler
Sabah gec uyandim ondan biraz gecistireyim öğlen yerim dedimKötü degıl de
Ben olsam sabahla oglenın yerını degıstırırdım
Bakalım tartı kımıldayacakmı sende
Ona göre menü sekıllenır
Ama reçel yada sımıt yerıne bır tb yumurtalı sandewıch olsaydı
Adana ekmeksız ama çok baharatlı yağlı
Ödem yapıyor
Bende dışarda yesem kilo alıyorum hepBugün kahvaltı ve öğle dışarıdaydık İnan en masumu böyleydi abla ya
şaka maka sende mezun olucan bir kaç haftayaBende dışarda yesem kilo alıyorum hepızgara tavuk et falan daha iyi sanki yemek için ..haftasonları genelde böyle dışarda yeniyor işte ..yine iyi dayanıyoruz desene
Çok geçmiş olsun keşke dün gitseymişsinBugun sabah safra çıkara çıkara hal oldum
Acıle gıttım
Benım şeker ılacıyla antıdepresanı aynı anda içtıgımden ilaç etkılesımıne neden olmuş
Serum taktılar ıkı tane
Mıde koruyucu omeprol dıye bır ılac verdıler geldım
Geçti gitti şükür az gerilmiştim ama dün neyse bittiNasıl ıyı gectımı
Bana dokunmuyor hatta bazen yoğurdun içine salatalıkla domates doğrar yerim ama evet asidik haklısın dokunabilirSekte yokki sabah abanmışşın dıgruda gerısınde dğzeltılmiş
Done yoğurt ve domates yendiğinde mıde eksıme yapmıyormu
Ben fena oluyom asıtık yıyeceklerı aynı anda yeyınce
Pazarları eşimle yaptığımız tek kahvaltı oluyor, hakim olmam zor oluyor maalesef.Kahvalti biraz hamur olmus sanki ama onun disinda bi sey yokki bu menunuz gayet rejim menusu :) bu arada benimde ailemde diyabetli cok e kiloya yatkinlikta var haliyle dediginiz gibi genetik galibabide bende menümü yazayım mı
Ayyy ne diyorsun...allerjisi var mıydı arı sokmasına karşı daha önce ısırmış mıydı arı? Çok geçmiş olsun yaa YelizBende yazayım menümü
Dün gece benim kızı balkonda arı soktu geç saatte..hastaneye gittik geldik geç yattık kahvaltı da geç oldu bayağı
Sabah
Kahve
Menemen yarım dilim ekmek
2 zeytin 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yeşillik
Çay
Ara 1 şeftali yeşil çay
Akşam
Az kavurma çoban Salata
Su 2 litre
Spor 6000 adım
Evet şu an acımdan ölecem amaeskiz yapim sana istersen. Hangi model se seç bebeğim resmini yolla.
iyyyy bi anlık gaflet.
Gözün aydın.
İlk menün hayırlı uğurluuu olsuuuunIlk menumu paylasayim bu gun diyetimin 11.günüydü ve menü:
Sabah: bir dilim kavun, 2 bardak sekersiz cay
Öğlen: bir haslanmis yumurta, 400 ml süt
Akşam: 5 ceri domates, 1 salatalık, 100 gr peynir, 1 dilim kepek ekmeği
Aralar: bir bardak kayisili form cayi ve 5 tane yer fıstığı ( cok canim istedi( )
Spor: 40 dk hizli bisiklet
40 dk pilates
10 dk squat köprü vb hareketler
Ne bileyim tatil falan derken uzar benim iş ..bazen zorlanıyorum canım hep kalorili şeyler istiyorşaka maka sende mezun olucan bir kaç haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?