Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ıkı cevız bır kuru meyve
Yada az peynır barı ye
Onları bekleme

havalar dan yuzdeyuz bu kadar tembel değilim ben çünkü yani şimdi hiç kalkmak gelmiyor

Yelız son haftadan berı çok azaldı menülerın farkındamısın canım
Bırseyler daha ekle ıstersen korumada böyle yemıyeceksen

Sabah sendede geç olmuş elıfım
Bır ara yapsaydın bır meyve gıbı
Ama güzel

Ilk menumu paylasayim bu gun diyetimin 11.günüydü ve menü:
Sabah: bir dilim kavun, 2 bardak sekersiz cay
Öğlen: bir haslanmis yumurta, 400 ml süt
Akşam: 5 ceri domates, 1 salatalık, 100 gr peynir, 1 dilim kepek ekmeği
Aralar: bir bardak kayisili form cayi ve 5 tane yer fıstığı ( cok canim istedi ( )
Spor: 40 dk hizli bisiklet
40 dk pilates
10 dk squat köprü vb hareketler

Sağol canım elımdekıler bıtsın bır konuşuruz

Bakalım tartı kımıldayacakmı sende
Ona göre menü sekıllenır
Ama reçel yada sımıt yerıne bır tb yumurtalı sandewıch olsaydı
Adana ekmeksız ama çok baharatlı yağlı
Ödem yapıyor

Kötü degıl de
Ben olsam sabahla oglenın yerını degıstırırdım

Bakalım tartı kımıldayacakmı sende
Ona göre menü sekıllenır
Ama reçel yada sımıt yerıne bır tb yumurtalı sandewıch olsaydı
Adana ekmeksız ama çok baharatlı yağlı
Ödem yapıyor

Bugün kahvaltı ve öğle dışarıdaydık İnan en masumu böyleydi abla ya

Bugün kahvaltı ve öğle dışarıdaydık İnan en masumu böyleydi abla ya
Bende dışarda yesem kilo alıyorum hep ızgara tavuk et falan daha iyi sanki yemek için ..haftasonları genelde böyle dışarda yeniyor işte ..yine iyi dayanıyoruz desene

Bende dışarda yesem kilo alıyorum hep ızgara tavuk et falan daha iyi sanki yemek için ..haftasonları genelde böyle dışarda yeniyor işte ..yine iyi dayanıyoruz desene
şaka maka sende mezun olucan bir kaç haftaya

Çok geçmiş olsun keşke dün gitseymişsin
Nasıl ıyı gectımı
Geçti gitti şükür az gerilmiştim ama dün neyse bitti
Sekte yokki sabah abanmışşın dıgruda gerısınde dğzeltılmiş
Done yoğurt ve domates yendiğinde mıde eksıme yapmıyormu
Ben fena oluyom asıtık yıyeceklerı aynı anda yeyınce
Bana dokunmuyor hatta bazen yoğurdun içine salatalıkla domates doğrar yerim ama evet asidik haklısın dokunabilir
Kahvalti biraz hamur olmus sanki ama onun disinda bi sey yokki bu menunuz gayet rejim menusu :) bu arada benimde ailemde diyabetli cok e kiloya yatkinlikta var haliyle dediginiz gibi genetik galiba bide bende menümü yazayım mı
Pazarları eşimle yaptığımız tek kahvaltı oluyor, hakim olmam zor oluyor maalesef.
Çiğdem, menülerimizi bütün gün bir kağıda yazıp akşam buraya topluca yazıyoruz canım, altına ne kadar su içtiğini ve ne kadar ne sporu yaptığını da ekliyorsun. Birbirimize az çemkiriyoruz menüler için ama kesinlikle kalp kırmaca yok. Menüler yavaş yavaş düzelsin diye. Amaç destek olmak.
Ayyy ne diyorsun...allerjisi var mıydı arı sokmasına karşı daha önce ısırmış mıydı arı? Çok geçmiş olsun yaa Yeliz
Evet şu an acımdan ölecem ama
İlk menün hayırlı uğurluuu olsuuuun
Biraz karışık bir menü olmuş sanki. Ama kavrulmamış yemekte sakınca yok, miktar önemli tabi de. Evde bulunsa iyi olur canım, çiğ badem, fındık, ceviz, günkurusu vs. Ben geçenlerde kavrulmamış fıstıkları alıp rondodo çektim mesela, Dilara Koçak ın fıstık ezmesi tarifi de var bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…