Aynen mesela bugün herkes börek patates salatası dolma gözlem dondurma kavun vallaha Allah ne verdiyse artık her şeyi yediler ve ben karşılarında çay içip yutkundumNe bileyim tatil falan derken uzar benim iş ..bazen zorlanıyorum canım hep kalorili şeyler istiyor
Kızlar sporu iyice saldım tekrar başlayalım mı bu hafta çok önemli ..inşallah hepimiz eksi çıkarız Cuma sabahı
Aynen ama iyi yapmışsın bu hafta eksi çıkarsan tatilde yersinAynen mesela bugün herkes börek patates salatası dolma gözlem dondurma kavun vallaha Allah ne verdiyse artık her şeyi yediler ve ben karşılarında çay içip yutkundum
Şeytan dedi ki boşver ye hafta içi toplarsın....
Ama bu sefer kış kış şeytan git şeytan dedim kovaladım onu
Şu an açlıktan ölücem galiba Yeliiiiiiz
Üüüff tatilden korkuyorum yaaaAynen ama iyi yapmışsın bu hafta eksi çıkarsan tatilde yersintatilde pek diyet olmaz zaten ..hem için rahat olur ..
Olsun ya ne olacak tatilde yüzersin gezersin moral olur o da lazım gerçektenÜüüff tatilden korkuyorum yaaa
Detoks gibi miBugün Selahattin dönmez tatilde kilo alanlar için diyet tarifi verdi ..ben hemen not ettimtabii ihtiyaç olabilir bizlere
Yok sabahtan elma sirkeli suDetoks gibi mi
Aa okumamistim yani bilmiyordum kurallar oldugunu tamam ben menulerimi yazip devam edeyim o zaman iki hafta sonunda bakalim listeye girmeye :) 6-8 kilo arasi vermek istiyorum ben su an ailemle oldugum icin rahat diyet yapabiliyorum ama okul acilinca öğrenci evinde yine fast food makarna olacak hep o zaman ne yapicam bilmiyorumormangozlu 1.sayfada kurallar var okumuş muydun canım
2 haftalık deneme süren sıkıntısız geçerse yani menükerini yazar, katılım ve paylaşım yapar biraz kilo verirsen takımın yarışma listesine gireceksin. Her cuma ve pazartesi sabahları aç karnına ve çıplak tartılıp buradan bildiriyoruz. Ona göre cuma günkü tartı sonuçlarımızla bütün takımlarla yarışıyoruz. Bu hafta bizim takımımız 1.oldu mesela.
Zamanla alışırsın canım.
Verirsin canım bir çözüm bulunur elbet ..henüz 1 ay var yaklaşık değil mi?güzel bir süre değerlendirmek lazım ..hangi bölümde okuyorsun ?Aa okumamistim yani bilmiyordum kurallar oldugunu tamam ben menulerimi yazip devam edeyim o zaman iki hafta sonunda bakalim listeye girmeye :) 6-8 kilo arasi vermek istiyorum ben su an ailemle oldugum icin rahat diyet yapabiliyorum ama okul acilinca öğrenci evinde yine fast food makarna olacak hep o zaman ne yapicam bilmiyorum(
Bu yazdigin listeyi mi bi hafta uyguluyoruz ablacimTam 1 hafta ..4 kilo yağ gidebilirmiş
Ama hergün 60 dk tempolu yürüyüş
Sabahı bilmişiz şansa bak
Evet 1 aydan biraz fazla var tabi arada bayramda ipin ucunu birakmamak lazim. Sınıf öğretmenliği son sınıf bu sene :)Verirsin canım bir çözüm bulunur elbet ..henüz 1 ay var yaklaşık değil mi?güzel bir süre değerlendirmek lazım ..hangi bölümde okuyorsun ?
Evet bugün not aldım ben ..balık yiyemeyenler tavuk olabilirmiş ama balık daha iyiymiş ..avakadonun yerine sormuşlar henüz yazmadı ..avakado diyetlerde çok veriliyor nedenseBu yazdigin listeyi mi bi hafta uyguluyoruz ablacim
Benim sana inancım tam sen üstesinden gelirsin valla imreniyorum sizin aziminizeNe bileyim tatil falan derken uzar benim iş ..bazen zorlanıyorum canım hep kalorili şeyler istiyor
Hadi bakalım hayırlısı olsun ..evet kesinlikle bayrama kadar sıkı tutarsan güzel sonuç alırsın ..ben ve çoğu arkadaşımız geçen bayram nerdeyse kaçamak yapmadık kilo verdik hattaEvet 1 aydan biraz fazla var tabi arada bayramda ipin ucunu birakmamak lazim. Sınıf öğretmenliği son sınıf bu sene :)
Hmm arada ipin ucu kacarsa bi hafta yapilabilir o zaman güzelmiş ton balığı oluyorsa sorun yok avakadonun ödem atici bi ozelligi falan mi var acabaEvet bugün not aldım ben ..balık yiyemeyenler tavuk olabilirmiş ama balık daha iyiymiş ..avakadonun yerine sormuşlar henüz yazmadı ..avakado diyetlerde çok veriliyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?