Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet bugün not aldım ben ..balık yiyemeyenler tavuk olabilirmiş ama balık daha iyiymiş ..avakadonun yerine sormuşlar henüz yazmadı ..avakado diyetlerde çok veriliyor nedense
Avakadoda doymamış yağ asitleri ve lif var, çok faideli bir eser kendisi hatta günde 3 tane yiyen bile oluyor bazı diyetlerde yağı artırıyorlar avakado yağlı diye abanıyorlar vallaha ama ven hiç sevemedim tadını çok denedim olmadı maalesef ki

Selam
Tatilde kilo vermek süper ya ben de veririm inşallah
Takımdan atılmaca yok sadece listeye girmende gecikme olabilir canımcım merak etme
Yarından itibaren asılırsın menüleri de yazarsın okuruz çemkiririz
Kolay gelsin

Hmm arada ipin ucu kacarsa bi hafta yapilabilir o zaman güzelmiş ton balığı oluyorsa sorun yok avakadonun ödem atici bi ozelligi falan mi var acaba
İçindeki sağlıklı yağlardan galiba tok tutuyormuş bende tam bilmiyorum ama ..avakadoyu karabiber ve limonla dedi ..

Merhaba gençler
Sabah
2 yumurtalı omlet
Yarım dilim peynir
Domates, salatalık
Öğlen
2 tavuk but
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Marul, turp, soğan (karıştırıp salata yapmayı sevmiyorum ben hep ayrı ayrı yerim )
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 kaşık yoğurtlu semiz otu
2 dilim ekmek
23 dakika zumba
Şimdi de maydonozlu yeşil çayımı içecegim

Ins arti cikmam canim ya. Uzun zamandir yememistim yeni turk restaurani acmislar gorunce dedim bir yiyeyim kotu yaptik desene . Bakalim yarin sabah sonucum nasil cikacak.
Bu arada chiali pudinge bayildim benn. 2 kere yaptim

Güzel olmuş akşam semizotu çok olup ekmek 1 dilim olsa iyiymiş ..spor güzel
Maydanozlu yeşil çay nasıl oluyor ?bende yarın sodalı yapacağım yeşil çay

Insallah canim, yarin artik salona basliyorum kartim var ne zamandir bos bos duruyor, tatilde kullanamadim. haftada hic degilse 2 3 salona gitmeye calisacagim.
Git canım madem imkan var kaçırma bence..en azından incelme sağlar .bana yakın olsa giderdim mesela evin altında falan .bundan sonra ev tutarsam bu kriteri de ekleyeyim bari

Şimdi baktım yorum yazmış diyete avakadoyu alın olgun olsun demiş..bel bölgesindeki yağları yakıcı özelliği varmış
Himm pek sevmem ama gerci bel bolgemde yag yok popoda ve usste birikmis hepsi ama yine de yag yakici ozelligi varsa arada yemek lazim

Güzel olmuş akşam semizotu çok olup ekmek 1 dilim olsa iyiymiş ..spor güzel
Maydanozlu yeşil çay nasıl oluyor ?bende yarın sodalı yapacağım yeşil çay
Canım bahçeden 10 15 dal maydanoz topluyorum taze taze ve aktardan aldığım yeşil çay (paket değil açık ) iki tatlı kaşığı 1 bardak suda 5 dakika kaynatıp 10 dk felan demliyorum limon da sıksan tadı güzel oluyor :) yeşil çayın faydalarını hepimiz biliyoruz maydanoz ise ödem atmada gerçekten etkili. Ben geçen sene ramazanda bi türlü kilo vermezken diyetisyenimin tavsiyesiyle bu çay sayesinde vermiştim 3 kilomu.

Git canım madem imkan var kaçırma bence..en azından incelme sağlar .bana yakın olsa giderdim mesela evin altında falan .bundan sonra ev tutarsam bu kriteri de ekleyeyim bari
Canim benim uyeligimin oldugu yer de bana cok yakin degil 2 km kadar mesefade. Ama bebek arabasiyla hizli hizli 20 dk gideriz yani oyle umuyorum. Kizim huysuzluk yapmazsa. Sabah 10da anne-bebek sporu var ona gitmeye niyetliyim bakalim

Deme canim baybay diye rejime, kisa sureli oluyor uygunsuz yemekler. Sen yarindan tibaren yine devam edersin masallah cok guzel kilo vermissin. Devamini getir hedefine ulas canim, senin verdigin kiloyu gorunce bile ben gaza geliyorum ki sen onu hissediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…