Avakadoda doymamış yağ asitleri ve lif var, çok faideli bir eser kendisi hatta günde 3 tane yiyen bile oluyor bazı diyetlerde yağı artırıyorlar avakado yağlı diye abanıyorlar vallaha ama ven hiç sevemedim tadını çok denedim olmadı maalesef kiEvet bugün not aldım ben ..balık yiyemeyenler tavuk olabilirmiş ama balık daha iyiymiş ..avakadonun yerine sormuşlar henüz yazmadı ..avakado diyetlerde çok veriliyor nedense
Valla ben de zorlanıyorum ama biz yeneceğiz inşallah ..ye ye nereye kadar diyorum ..ama eskiden çok tatlı hamurişi yerdim abartmadan yemek lazımmış aslındaBenim sana inancım tam sen üstesinden gelirsin valla imreniyorum sizin aziminize
SelamMerhaba arkadaşlar tatildeydim dun donduk telefon çekmiyordu giremedim zaten girsem de diyete uyamadım malesef yüzmeyi öğrendim yalniz sosisle baya efor sarfettim tartıldım sanırım 1 kilo vermisim yarin sabah tartılıp tekrar net olarak yazarım umarım gruptan çıkmamisimdir
İçindeki sağlıklı yağlardan galiba tok tutuyormuş bende tam bilmiyorum ama ..avakadoyu karabiber ve limonla dedi ..Hmm arada ipin ucu kacarsa bi hafta yapilabilir o zaman güzelmiş ton balığı oluyorsa sorun yok avakadonun ödem atici bi ozelligi falan mi var acaba
Vallaha eskiden olsa bugün neler yerdim heralde 5000 kalori alıyormuşum gündeValla ben de zorlanıyorum ama biz yeneceğiz inşallah ..ye ye nereye kadar diyorum ..ama eskiden çok tatlı hamurişi yerdim abartmadan yemek lazımmış aslında
Pöf limonla da olmuyo ben ilişki kuramadım onunla maalesefİçindeki sağlıklı yağlardan galiba tok tutuyormuş bende tam bilmiyorum ama ..avakadoyu karabiber ve limonla dedi ..
Ay sorma ben de..utanıyorum bazen düşündükçeVallaha eskiden olsa bugün neler yerdim heralde 5000 kalori alıyormuşum günde
Ins arti cikmam canim ya. Uzun zamandir yememistim yeni turk restaurani acmislar gorunce dedim bir yiyeyimtezbitsin in chialı pıdingini yaptım heyecanla bekliyorum bakalım
ne zaman döner yersem artı çıkıyorum yağından mı bilmiyorum ..bugün ve yarın sıkı davranırsan artı gelse bile gider hemen ..
Güzel olmuş akşam semizotu çok olup ekmek 1 dilim olsa iyiymiş ..spor güzelMerhaba gençler
Sabah
2 yumurtalı omlet
Yarım dilim peynir
Domates, salatalık
Öğlen
2 tavuk but
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Marul, turp, soğan (karıştırıp salata yapmayı sevmiyorum ben hep ayrı ayrı yerim)
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 kaşık yoğurtlu semiz otu
2 dilim ekmek
23 dakika zumba
Şimdi de maydonozlu yeşil çayımı içecegim
Evet bende katkı maddesiz ne güzelIns arti cikmam canim ya. Uzun zamandir yememistim yeni turk restaurani acmislar gorunce dedim bir yiyeyimkotu yaptik desene . Bakalim yarin sabah sonucum nasil cikacak.
Bu arada chiali pudinge bayildim benn. 2 kere yaptim
Insallah canim, yarin artik salona basliyorum kartim var ne zamandir bos bos duruyor, tatilde kullanamadim. haftada hic degilse 2 3 salona gitmeye calisacagim.Evet inşallah ..bir hamle sporla verirsin bence ..
Ohh simdi dinlenme zamanidir canimKv ve eşrafı gittiler kuzulaaar
Oh oh yandaaaan
Git canım madem imkan var kaçırma bence..en azından incelme sağlar .Insallah canim, yarin artik salona basliyorum kartim var ne zamandir bos bos duruyor, tatilde kullanamadim. haftada hic degilse 2 3 salona gitmeye calisacagim.
Himm pek sevmem ama gerci bel bolgemde yag yok popoda ve usste birikmis hepsiŞimdi baktım yorum yazmış diyete avakadoyu alın olgun olsun demiş..bel bölgesindeki yağları yakıcı özelliği varmış
Canım bahçeden 10 15 dal maydanoz topluyorum taze taze ve aktardan aldığım yeşil çay (paket değil açık ) iki tatlı kaşığı 1 bardak suda 5 dakika kaynatıp 10 dk felan demliyorum limon da sıksan tadı güzel oluyor :) yeşil çayın faydalarını hepimiz biliyoruz maydanoz ise ödem atmada gerçekten etkili. Ben geçen sene ramazanda bi türlü kilo vermezken diyetisyenimin tavsiyesiyle bu çay sayesinde vermiştim 3 kilomu.Güzel olmuş akşam semizotu çok olup ekmek 1 dilim olsa iyiymiş ..spor güzel
Maydanozlu yeşil çay nasıl oluyor ?bende yarın sodalı yapacağım yeşil çay
Canim benim uyeligimin oldugu yer de bana cok yakin degil 2 km kadar mesefade. Ama bebek arabasiyla hizli hizli 20 dk giderizGit canım madem imkan var kaçırma bence..en azından incelme sağlar .bana yakın olsa giderdim mesela evin altında falan . bundan sonra ev tutarsam bu kriteri de ekleyeyim bari
Deme canim baybay diye rejime, kisa sureli oluyor uygunsuz yemekler. Sen yarindan tibaren yine devam edersin masallah cok guzel kilo vermissin. Devamini getir hedefine ulas canim, senin verdigin kiloyu gorunce bile ben gaza geliyorum ki sen onu hissediyorsun.Menüm
Kahvaltı 09: 2 domates, 1 sivribiber, yarım simit, 2 dilim beyaz ekmek, 1 kk ezine peyniri, 3 çaykaşığı vişne reçeli, 1 çaykaşığı bal
Ara: Yarım fincan sade kafeinsiz kahve
Akşam 18: 1 kase pulbiberli kekikli tam yağlı ev yoğurdu, 2 domates
1 litre su
Spor yok
Bir insanın rejimi böyle sekteye uğrar iştebaybay rejim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?