- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim sabah canin yemek yemek istemiyor mu? ondan mi gec yiyorsun?Saat 12
Yarım gözleme
2 3kasik kadar tavuk ciğer
1 çay
16.00
1 yk. Dondurma
Akşam
Salata
Yoğurt
Su 4 5 bardak anca icmisimdir
Ee canim kizin kilosu benim hedef kilomdan az sisman sisman geziyom demisti de. Dedim vay benim halime sen sismansan :)Bız pek cıtırız degıl mı Derya
Ay Allah senı güldürsün
Cook gecmis olsun Berilcim. Acil sifalarBugun sabah safra çıkara çıkara hal oldum
Acıle gıttım
Benım şeker ılacıyla antıdepresanı aynı anda içtıgımden ilaç etkılesımıne neden olmuş
Serum taktılar ıkı tane
Mıde koruyucu omeprol dıye bır ılac verdıler geldım
Gecmis olsun cnaim. Ariya alerjisi mi var fistigin ?Bende yazayım menümü
Dün gece benim kızı balkonda arı soktu geç saatte..hastaneye gittik geldik geç yattık kahvaltı da geç oldu bayağı
Sabah
Kahve
Menemen yarım dilim ekmek
2 zeytin 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yeşillik
Çay
Ara 1 şeftali yeşil çay
Akşam
Az kavurma çoban Salata
Su 2 litre
Spor 6000 adım
menun gayet iyi canim, sporun da super. Insallah cumaya eksilerle gelirsin. Aa gerci yarin da tarti gunu. Ama yarin sadece hafta sonundaki kacamaklarin etkisine bakiyoruz.Ilk menumu paylasayim bu gun diyetimin 11.günüydü ve menü:
Sabah: bir dilim kavun, 2 bardak sekersiz cay
Öğlen: bir haslanmis yumurta, 400 ml süt
Akşam: 5 ceri domates, 1 salatalık, 100 gr peynir, 1 dilim kepek ekmeği
Aralar: bir bardak kayisili form cayi ve 5 tane yer fıstığı ( cok canim istedi( )
Spor: 40 dk hizli bisiklet
40 dk pilates
10 dk squat köprü vb hareketler
Insallah cnaim. Sporda ben de son zamanlar yuruyusten baska birsey yapmiyorum tekrar spora basliycma ins.Kızlar sporu iyice saldım tekrar başlayalım mı bu hafta çok önemli ..inşallah hepimiz eksi çıkarız Cuma sabahı
Hafta sonu hic kacamak yapmadim valla :)) bakalm yarin sabah tartiliyorum hemen :)menun gayet iyi canim, sporun da super. Insallah cumaya eksilerle gelirsin. Aa gerci yarin da tarti gunu. Ama yarin sadece hafta sonundaki kacamaklarin etkisine bakiyoruz.
Canim benim ya, gercekten zor olmustur karsinda cok lezzetli yemekler yenince. Ben de karsimda dondurma yiyen gorunce h=kotu oluyorum, Ama bir 60lara ineyim ucundan azicik her hafta 1 top yiycemAynen mesela bugün herkes börek patates salatası dolma gözlem dondurma kavun vallaha Allah ne verdiyse artık her şeyi yediler ve ben karşılarında çay içip yutkundum
Şeytan dedi ki boşver ye hafta içi toplarsın....
Ama bu sefer kış kış şeytan git şeytan dedim kovaladım onu
Şu an açlıktan ölücem galiba Yeliiiiiiz
Ins hepimiz eksi cikalim cnaimevet kızlar yarın takım içinde pazartesi tartısı var ..
Bakalım haftasonu nasılmış tartısı
Artı çıkanlar inşallah olmazhemen önlem alsınlar . .
Cuma'ya kadar ancak eksi oluyor
Ben tatilde aldigim kiloalri yeni verdim. tatil oncesi kiloma dondum sukur.Bugün Selahattin dönmez tatilde kilo alanlar için diyet tarifi verdi ..ben hemen not ettimtabii ihtiyaç olabilir bizlere
Ya sizin cocuklarla zor oluyodur spor ama diyet kadar da etkili oluyo hani hemde skilasmak icin önemli yapmaya gayret etmek lazim.Insallah cnaim. Sporda ben de son zamanlar yuruyusten baska birsey yapmiyorum tekrar spora basliycma ins.
Canim okul acilinca da hic birsey yapamazsan al ton baligi salata malzemesi evde onu yap ye, ya da disarda yeyince ekmeksiz birseyler sec. Aslinda ogrenci evinde dikkat etmek daha kolay, evde annen guzel yemekler yapar. Ogrenci evinde kendin kalorili sagliksiz hicbirsey alma evineAa okumamistim yani bilmiyordum kurallar oldugunu tamam ben menulerimi yazip devam edeyim o zaman iki hafta sonunda bakalim listeye girmeye :) 6-8 kilo arasi vermek istiyorum ben su an ailemle oldugum icin rahat diyet yapabiliyorum ama okul acilinca öğrenci evinde yine fast food makarna olacak hep o zaman ne yapicam bilmiyorum(
Aynini ben de dusunuyorum. Aklimdan gecenleri yazmissin canimYarın için diyorum ki inşallah kilo almamışımdır vermemişsem de dövmeyin kizlaaaar
Benim kizim da cok sevdi :) beraber yedikEvet bende katkı maddesiz ne güzel
Sen de aynı benim gibisin valla sırf bi şeyler yememek için erkenden giriyorsun yatağa aynı ben ahhahhahBen kaçıyorum kızlar dün geceden de uykusuzum
Yoksa her an kendimi mutfakta bulabilirimherkese iyi geceler
Iyi geceler canim. Ben de yaticam birazdan. Eve yine gec gelince aksam yemegi de yalan oldu.Ben kaçıyorum kızlar dün geceden de uykusuzum
Yoksa her an kendimi mutfakta bulabilirimherkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?