Gercekten cok iyi bir karisim yapiyorsun canim, denemek lazimCanım bahçeden 10 15 dal maydanoz topluyorum taze taze ve aktardan aldığım yeşil çay (paket değil açık ) iki tatlı kaşığı 1 bardak suda 5 dakika kaynatıp 10 dk felan demliyorum limon da sıksan tadı güzel oluyor :) yeşil çayın faydalarını hepimiz biliyoruz maydanoz ise ödem atmada gerçekten etkili. Ben geçen sene ramazanda bi türlü kilo vermezken diyetisyenimin tavsiyesiyle bu çay sayesinde vermiştim 3 kilomu.
Oyle yapicam artik valla her yaz 5 10 kilo verip gidip kisin hepsini geri aliyorum ki o kadar da hareketliyim okulda falan. Annem çalıştığı için yemek isi bende ama onlara lezzetli yemekler yapip kendim yemeyincede bi garip oluyoCanim okul acilinca da hic birsey yapamazsan al ton baligi salata malzemesi evde onu yap ye, ya da disarda yeyince ekmeksiz birseyler sec. Aslinda ogrenci evinde dikkat etmek daha kolay, evde annen guzel yemekler yapar. Ogrenci evinde kendin kalorili sagliksiz hicbirsey alma evine
Eğer bi de elinizde kurutulmuş kiraz sapı varsa harika oluyor :) kiraz saplarini atmayın :)Gercekten cok iyi bir karisim yapiyorsun canim, denemek lazim
Iyi geceler canimİyi geceler tızlar geçmişe kısaca göz atayım yarın alıntılarımı cevaplarım bugün fırsat bulamazsam
Hosbuldum tesekkur ederim ins kisa zamanda bi 6 kilo vermek niyetindeyimormangozlu hoş geldin canım okuduğum kadarıyla çok gençsin çabuk verirsin yeter ki devam et başarılar
o yok cnaim, kiraz alirsam aklimda olsunEğer bi de elinizde kurutulmuş kiraz sapı varsa harika oluyor :) kiraz saplarini atmayın :)
Hic kacamagin yoksa kesin az da olsa eksi cikarsin ya da hic degilse artin olmaz canimHafta sonu hic kacamak yapmadim valla :)) bakalm yarin sabah tartiliyorum hemen :)
Oyle tabi canim yapmak lazim. Anne-bebek sporu var bakalim bende ona basliycam yarin. Gerci onceden gidiyordum da ara verdim kizim cok huysuzdu, simdi yeniden basliycaz. dedigin gibi sikilasmasi lazim.Ya sizin cocuklarla zor oluyodur spor ama diyet kadar da etkili oluyo hani hemde skilasmak icin önemli yapmaya gayret etmek lazim.
O zaman kisa surede veririsin yine canim. Ama dikkat et alma tekrar.Oyle yapicam artik valla her yaz 5 10 kilo verip gidip kisin hepsini geri aliyorum ki o kadar da hareketliyim okulda falan. Annem çalıştığı için yemek isi bende ama onlara lezzetli yemekler yapip kendim yemeyincede bi garip oluyoburda kilo vermemin bi sebebi de ailem zaten bu konuda hep desteklerler annem benle bir diyet yapiyo su an mesela o da kilo veriyo eve türlü spor aleti aldilar hep beraber spor yapiyoruz. Yani kiloluyuz ama sporcuyuz ben kendimi bildim bileli devamli spor yapariz zaten bu yuzden pek kilomu göstermiyorum cok şükür :)
İns görelim yarın sabah artik 65e bi ineydim 5 kilo icin debelenirdim :))Hic kacamagin yoksa kesin az da olsa eksi cikarsin ya da hic degilse artin olmaz canim
Ayy beraber spor cok tatli ya kac yasinda acaba kızınız :)Oyle tabi canim yapmak lazim. Anne-bebek sporu var bakalim bende ona basliycam yarin. Gerci onceden gidiyordum da ara verdim kizim cok huysuzdu, simdi yeniden basliycaz. dedigin gibi sikilasmasi lazim.
Çok hafif nerdeyse kahvaltılık bir menü yağ yememek için mi tercihin bu yönde bilemedim afiyet olsun spor güzelIlk menumu paylasayim bu gun diyetimin 11.günüydü ve menü:
Sabah: bir dilim kavun, 2 bardak sekersiz cay
Öğlen: bir haslanmis yumurta, 400 ml süt
Akşam: 5 ceri domates, 1 salatalık, 100 gr peynir, 1 dilim kepek ekmeği
Aralar: bir bardak kayisili form cayi ve 5 tane yer fıstığı ( cok canim istedi( )
Spor: 40 dk hizli bisiklet
40 dk pilates
10 dk squat köprü vb hareketler
Afiyet olsunMerhaba gençler
Sabah
2 yumurtalı omlet
Yarım dilim peynir
Domates, salatalık
Öğlen
2 tavuk but
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Marul, turp, soğan (karıştırıp salata yapmayı sevmiyorum ben hep ayrı ayrı yerim)
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 kaşık yoğurtlu semiz otu
2 dilim ekmek
23 dakika zumba
Şimdi de maydonozlu yeşil çayımı içecegim
Herkese teşekkür ederım kızlar
Menüm
18.00
2 dl patates haslaması
4 kaşık yoğurt
1/2 kepçe mercımek çorba
Sabah ıkı tane 500 lük serum var bıde
4.5 tl su sındılık
1 yasinda canim.Ayy beraber spor cok tatli ya kac yasinda acaba kızınız :)
Cabuk kilo verebilmek icin aslnda ama yarin aksam et sonraki aksam tavuk falanda yiyorum yani protein acisindan kismiyorum yarinki menü daha saglam olacak :)Çok hafif nerdeyse kahvaltılık bir menü yağ yememek için mi tercihin bu yönde bilemedim afiyet olsun spor güzel
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?