Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gercekten cok iyi bir karisim yapiyorsun canim, denemek lazim

Oyle yapicam artik valla her yaz 5 10 kilo verip gidip kisin hepsini geri aliyorum ki o kadar da hareketliyim okulda falan. Annem çalıştığı için yemek isi bende ama onlara lezzetli yemekler yapip kendim yemeyincede bi garip oluyo burda kilo vermemin bi sebebi de ailem zaten bu konuda hep desteklerler annem benle bir diyet yapiyo su an mesela o da kilo veriyo eve türlü spor aleti aldilar hep beraber spor yapiyoruz. Yani kiloluyuz ama sporcuyuz ben kendimi bildim bileli devamli spor yapariz zaten bu yuzden pek kilomu göstermiyorum cok şükür :)

Ya sizin cocuklarla zor oluyodur spor ama diyet kadar da etkili oluyo hani hemde skilasmak icin önemli yapmaya gayret etmek lazim.
Oyle tabi canim yapmak lazim. Anne-bebek sporu var bakalim bende ona basliycam yarin. Gerci onceden gidiyordum da ara verdim kizim cok huysuzdu, simdi yeniden basliycaz. dedigin gibi sikilasmasi lazim.

O zaman kisa surede veririsin yine canim. Ama dikkat et alma tekrar.

Çok hafif nerdeyse kahvaltılık bir menü yağ yememek için mi tercihin bu yönde bilemedim afiyet olsun spor güzel
Afiyet olsun

Bugunku menum berilceee @anderes
sabah 11:00 150 gr balik, 1 tabak salata, 2 avuc kadar firinda sebze, 1 fincan yesil cay
ara: 2 fincan sade kahve
oglen 15:00 150 gr balik, 1 tabak salata
ara: 1 elma
ara: 1 fincan kafeinsiz kahve

su: 3 lt tezbitsin
spor: 4km yuruyus Bestttt

Sabah gec kalkinca aksami yemeye cok firsat olmadi.

Çok hafif nerdeyse kahvaltılık bir menü yağ yememek için mi tercihin bu yönde bilemedim afiyet olsun spor güzel

Afiyet olsun
Cabuk kilo verebilmek icin aslnda ama yarin aksam et sonraki aksam tavuk falanda yiyorum yani protein acisindan kismiyorum yarinki menü daha saglam olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…