Allah bağışlasın miniği1 yasinda canim.
Benim de hedef 65 bakalim off super olur bi insemİns görelim yarın sabah artik 65e bi ineydim 5 kilo icin debelenirdim :))
Tebrikler canim supper yapmissin.Kızlar öldüm 15 dk 1 mil 15 dk zumba yaptım telafiye başladım acayip terledim tabi bünye alışık değil ben bir hafta boyle yapayim kesin veririm vucudumu tanıyorum
Bazen benimde acliktan uykum kaciyo :)) ama siz dogum yapmissiniz su anki kilonuz birazda ondandir yani 65ede geleceksiniz tabiki :))Benim de hedef 65 bakalim off super olur bi insemgece yataga yatip acliktan uykum gelmeyince 65 e indigimi hayal ediyorum
Sagol canimAllah bağışlasın miniği
Sabahı telafi etmişin meşhurların kahvaltısına benzemişMenüm
Kahvaltı 09: 2 domates, 1 sivribiber, yarım simit, 2 dilim beyaz ekmek, 1 kk ezine peyniri, 3 çaykaşığı vişne reçeli, 1 çaykaşığı bal
Ara: Yarım fincan sade kafeinsiz kahve
Akşam 18: 1 kase pulbiberli kekikli tam yağlı ev yoğurdu, 2 domates
1 litre su
Spor yok
Bir insanın rejimi böyle sekteye uğrar iştebaybay rejim
Yeliz benim menüme dönmüş nerdeyse hiç bir şey yok azcık eklesen mi bir şeyler afiyet olsun @anderesBende yazayım menümü
Dün gece benim kızı balkonda arı soktu geç saatte..hastaneye gittik geldik geç yattık kahvaltı da geç oldu bayağı
Sabah
Kahve
Menemen yarım dilim ekmek
2 zeytin 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yeşillik
Çay
Ara 1 şeftali yeşil çay
Akşam
Az kavurma çoban Salata
Su 2 litre
Spor 6000 adım
Menüm
Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
1 kaşık domates li biber yağsız domatesle pisti.
Domates
Salatalik
2 yeşil 5 siyah zeytin
Saat 18
5 ızgara köfte
1 dilim kızarmış ekmek
Domates soğan
Su 2.5 oldu
Spor yaklaşık 10 bın adım.
Simit harika ama yerine ekmek yeseydin şekerinde ani yükselme olmazdı hem daha doyurucu olurdu geçen hafta öğlen kebap yemiştim ekmeksiz bana dönüşü acı olmuştu umarım sana dönüşü eksiye hizmet olur afiyet olsunİyi akşamlar kızlar yarın inşallah tartı yüzümüzü güldürür :)
Kahvaltı saat 9.30
Yarım simit domates salatalık 2 kk çörekotlu peynir 2-3 tane kavurma 1 çay kaşığı çilek reçeli 1 bardak çay
Ara 1 türk kahvesi
Öğlen saat 15.30
Urfa kebap (ekmeksiz) ayran
Akşam 2 dl tb ekmeği 3 yk menemen
Yarın kk peynirli domates salatası
Su 4 litre kadar ( Sivas'a göre burası çok sıcak O yüzden çok su içiyorum )
Spor yaklaşık 2 saat yürüdüm
Oyle ama yedigimden aldim hep canim. Off yemeyi cok severim bir dondurma acarim buyuk paket bitirmeden birakmam. 1 bucuk ay olacak dondurma yemeyeli. Ins gorururm canim 65 iBazen benimde acliktan uykum kaciyo :)) ama siz dogum yapmissiniz su anki kilonuz birazda ondandir yani 65ede geleceksiniz tabiki :))
1 bucuk aydir dondurma yemiyo musunuz suan hayran kaldim dirayetinize yalniz ben hayatta yapamam 10 gündür yemiyorum ve 10 gun onceye kadar her gun yerdim utaniyorum ama oyleOyle ama yedigimden aldim hep canim. Off yemeyi cok severim bir dondurma acarim buyuk paket bitirmeden birakmam. 1 bucuk ay olacak dondurma yemeyeli. Ins gorururm canim 65 i
69u bir goreyim haftada bir yiyecegim1 bucuk aydir dondurma yemiyo musunuz suan hayran kaldim dirayetinize yalniz ben hayatta yapamam 10 gündür yemiyorum ve 10 gun onceye kadar her gun yerdim utaniyorum ama oyle( simdide gecen gun bi cay kasigi sekersiz marmelat yedim diye icim icimi yedi :))
Olmamış zaten sonra tartildigimda kilo vermistim :) haftada birde yakarsiniz ya zaten spora da baslayacaksiniz. Ne is yapiyorsunuz acaba hareketli bi isse daha iyi olur kilo vermeniz acisindan :)69u bir goreyim haftada bir yiyecegimevde son bir bucuk ayim annelik izni bitip ise donecegim, donene kadar vermek istiyorum biraz daha.
1 cay kasigi marmelattan birsey olmaz canim.
Yok canim ya teknoloji departmani bankada. Butun gun bilgisayarla isim. Yani hic hareketli bir isim yokOlmamış zaten sonra tartildigimda kilo vermistim :) haftada birde yakarsiniz ya zaten spora da baslayacaksiniz. Ne is yapiyorsunuz acaba hareketli bi isse daha iyi olur kilo vermeniz acisindan :)
afiyet olsun canım sabah simit var akşam ki ekmek 1 dilim olabilirdi.İyi akşamlar kızlar yarın inşallah tartı yüzümüzü güldürür :)
Kahvaltı saat 9.30
Yarım simit domates salatalık 2 kk çörekotlu peynir 2-3 tane kavurma 1 çay kaşığı çilek reçeli 1 bardak çay
Ara 1 türk kahvesi
Öğlen saat 15.30
Urfa kebap (ekmeksiz) ayran
Akşam 2 dl tb ekmeği 3 yk menemen
Yarın kk peynirli domates salatası
Su 4 litre kadar ( Sivas'a göre burası çok sıcak O yüzden çok su içiyorum )
Spor yaklaşık 2 saat yürüdüm
Afiyet olsun menun ve sporun harikaIlk menumu paylasayim bu gun diyetimin 11.günüydü ve menü:
Sabah: bir dilim kavun, 2 bardak sekersiz cay
Öğlen: bir haslanmis yumurta, 400 ml süt
Akşam: 5 ceri domates, 1 salatalık, 100 gr peynir, 1 dilim kepek ekmeği
Aralar: bir bardak kayisili form cayi ve 5 tane yer fıstığı ( cok canim istedi( )
Spor: 40 dk hizli bisiklet
40 dk pilates
10 dk squat köprü vb hareketler
offf sorma beril ya rezil im suan kendimle başbaşa kalmak istiyorum. Diyet teyim de diyemiyorum hemen bi tepkiDıyette mısafır işi batırıyor
Kırın bacanızı saglıklıca yeyın spor yapın
Sonra salına salına gezın be annem
Afiyet olsun ama az be ya.Herkese teşekkür ederım kızlar
Menüm
18.00
2 dl patates haslaması
4 kaşık yoğurt
1/2 kepçe mercımek çorba
Sabah ıkı tane 500 lük serum var bıde
4.5 tl su sındılık
inşallah çok umutsuz vakayım bu hafta.Kızlar sporu iyice saldım tekrar başlayalım mı bu hafta çok önemli ..inşallah hepimiz eksi çıkarız Cuma sabahı
Afiyet olsun menü güzel spor daMerhaba gençler
Sabah
2 yumurtalı omlet
Yarım dilim peynir
Domates, salatalık
Öğlen
2 tavuk but
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Marul, turp, soğan (karıştırıp salata yapmayı sevmiyorum ben hep ayrı ayrı yerim)
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 kaşık yoğurtlu semiz otu
2 dilim ekmek
23 dakika zumba
Şimdi de maydonozlu yeşil çayımı içecegim
Afiyet olsun menun güzel canim.Menüm
Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşillik
Ara
1 kayısı,5 böğürtlen
Aksam
Kıymalı melemen
Semiz otlu yoğurt
40 ek turuyus
2lt su
İyi geceler kizlar
dövün beni canım istemediği halde yedim o pis Tatliyievet kızlar yarın takım içinde pazartesi tartısı var ..
Bakalım haftasonu nasılmış tartısı
Artı çıkanlar inşallah olmazhemen önlem alsınlar . .
Cuma'ya kadar ancak eksi oluyor
harika bi menü afiyet olsun canım
Ne güzel destekler şanslısın tatlım.Oyle yapicam artik valla her yaz 5 10 kilo verip gidip kisin hepsini geri aliyorum ki o kadar da hareketliyim okulda falan. Annem çalıştığı için yemek isi bende ama onlara lezzetli yemekler yapip kendim yemeyincede bi garip oluyoburda kilo vermemin bi sebebi de ailem zaten bu konuda hep desteklerler annem benle bir diyet yapiyo su an mesela o da kilo veriyo eve türlü spor aleti aldilar hep beraber spor yapiyoruz. Yani kiloluyuz ama sporcuyuz ben kendimi bildim bileli devamli spor yapariz zaten bu yuzden pek kilomu göstermiyorum cok şükür :)
Bence harika menü afiyet olsun canım.Bugunku menumberilceee @anderes
sabah 11:00 150 gr balik, 1 tabak salata, 2 avuc kadar firinda sebze, 1 fincan yesil cay
ara: 2 fincan sade kahve
oglen 15:00 150 gr balik, 1 tabak salata
ara: 1 elma
ara: 1 fincan kafeinsiz kahve
su: 3 lttezbitsin
spor: 4km yuruyus @Bestttt
Sabah gec kalkinca aksami yemeye cok firsat olmadi.
Omları yeseydın suan çok mutsuz olurdun eminimAynen mesela bugün herkes börek patates salatası dolma gözlem dondurma kavun vallaha Allah ne verdiyse artık her şeyi yediler ve ben karşılarında çay içip yutkundum
Şeytan dedi ki boşver ye hafta içi toplarsın....
Ama bu sefer kış kış şeytan git şeytan dedim kovaladım onu
Şu an açlıktan ölücem galiba Yeliiiiiiz
En önemli kural zayıflamaya isteklı olman benceAa okumamistim yani bilmiyordum kurallar oldugunu tamam ben menulerimi yazip devam edeyim o zaman iki hafta sonunda bakalim listeye girmeye :) 6-8 kilo arasi vermek istiyorum ben su an ailemle oldugum icin rahat diyet yapabiliyorum ama okul acilinca öğrenci evinde yine fast food makarna olacak hep o zaman ne yapicam bilmiyorum(
Tatılden eksıyle gelmen büyük başarı tebrıkler canımMerhaba arkadaşlar tatildeydim dun donduk telefon çekmiyordu giremedim zaten girsem de diyete uyamadım malesef yüzmeyi öğrendim yalniz sosisle baya efor sarfettim tartıldım sanırım 1 kilo vermisim yarin sabah tartılıp tekrar net olarak yazarım umarım gruptan çıkmamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?