Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar öldüm 15 dk 1 mil 15 dk zumba yaptım telafiye başladım acayip terledim tabi bünye alışık değil ben bir hafta boyle yapayim kesin veririm vucudumu tanıyorum

Sabahı telafi etmişin meşhurların kahvaltısına benzemiş tezbitsin Döne tek eksik kaymak ama aylardır yediklerini bildiğim için sen halledersin diyorum afiyet olsun

Yeliz benim menüme dönmüş nerdeyse hiç bir şey yok azcık eklesen mi bir şeyler afiyet olsun @anderes

eliya Elifim afiyet olsun spor da güzel

Simit harika ama yerine ekmek yeseydin şekerinde ani yükselme olmazdı hem daha doyurucu olurdu geçen hafta öğlen kebap yemiştim ekmeksiz bana dönüşü acı olmuştu umarım sana dönüşü eksiye hizmet olur afiyet olsun

Bazen benimde acliktan uykum kaciyo :)) ama siz dogum yapmissiniz su anki kilonuz birazda ondandir yani 65ede geleceksiniz tabiki :))
Oyle ama yedigimden aldim hep canim. Off yemeyi cok severim bir dondurma acarim buyuk paket bitirmeden birakmam. 1 bucuk ay olacak dondurma yemeyeli. Ins gorururm canim 65 i

Oyle ama yedigimden aldim hep canim. Off yemeyi cok severim bir dondurma acarim buyuk paket bitirmeden birakmam. 1 bucuk ay olacak dondurma yemeyeli. Ins gorururm canim 65 i
1 bucuk aydir dondurma yemiyo musunuz suan hayran kaldim dirayetinize yalniz ben hayatta yapamam 10 gündür yemiyorum ve 10 gun onceye kadar her gun yerdim utaniyorum ama oyle ( simdide gecen gun bi cay kasigi sekersiz marmelat yedim diye icim icimi yedi :))

69u bir goreyim haftada bir yiyecegim evde son bir bucuk ayim annelik izni bitip ise donecegim, donene kadar vermek istiyorum biraz daha.
1 cay kasigi marmelattan birsey olmaz canim.

69u bir goreyim haftada bir yiyecegim evde son bir bucuk ayim annelik izni bitip ise donecegim, donene kadar vermek istiyorum biraz daha.
1 cay kasigi marmelattan birsey olmaz canim.
Olmamış zaten sonra tartildigimda kilo vermistim :) haftada birde yakarsiniz ya zaten spora da baslayacaksiniz. Ne is yapiyorsunuz acaba hareketli bi isse daha iyi olur kilo vermeniz acisindan :)

Olmamış zaten sonra tartildigimda kilo vermistim :) haftada birde yakarsiniz ya zaten spora da baslayacaksiniz. Ne is yapiyorsunuz acaba hareketli bi isse daha iyi olur kilo vermeniz acisindan :)
Yok canim ya teknoloji departmani bankada. Butun gun bilgisayarla isim. Yani hic hareketli bir isim yok

afiyet olsun canım sabah simit var akşam ki ekmek 1 dilim olabilirdi.

Afiyet olsun menun ve sporun harika

Dıyette mısafır işi batırıyor
Kırın bacanızı saglıklıca yeyın spor yapın
Sonra salına salına gezın be annem
offf sorma beril ya rezil im suan kendimle başbaşa kalmak istiyorum. Diyet teyim de diyemiyorum hemen bi tepki

Herkese teşekkür ederım kızlar
Menüm
18.00
2 dl patates haslaması
4 kaşık yoğurt
1/2 kepçe mercımek çorba

Sabah ıkı tane 500 lük serum var bıde

4.5 tl su sındılık
Afiyet olsun ama az be ya.

Kızlar sporu iyice saldım tekrar başlayalım mı bu hafta çok önemli ..inşallah hepimiz eksi çıkarız Cuma sabahı
inşallah çok umutsuz vakayım bu hafta.

Afiyet olsun menü güzel spor da

Menüm

Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşillik

Ara

1 kayısı,5 böğürtlen

Aksam

Kıymalı melemen
Semiz otlu yoğurt

40 ek turuyus
2lt su

İyi geceler kizlar
Afiyet olsun menun güzel canim.

evet kızlar yarın takım içinde pazartesi tartısı var ..
Bakalım haftasonu nasılmış tartısı
Artı çıkanlar inşallah olmaz hemen önlem alsınlar ..
Cuma'ya kadar ancak eksi oluyor
dövün beni canım istemediği halde yedim o pis Tatliyi

MENÜM
1 haş yum
1 yemek kaşığı lor
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
Domates
salatalık
yeşillik
15.30
7 zeytin
1 kk peynir
19.00
ızgara
salata
köz biber
2 sb ayran
su 3 lt
berilceee @anderes tezbitsin
harika bi menü afiyet olsun canım

Ne güzel destekler şanslısın tatlım.

Bence harika menü afiyet olsun canım.

Günaydın kızlar ay bu gün erken uyandık kızım sayesinde gündüz uyumak kadar kötü birşey yok bütün gece aklımdan ne yemekler geçti hatta rüyamı anlatmak istiyorum size
Eşim le kendime somun ekmeğinin çeyreğini sandviç yapıyorum eşim yemiyor ben yiyorum oturup ağlıyorum vicdan azabından bi uyandım ki sabah ezanı okunuyor :))
Neyse ki zor oldu ama uyudum yemedim şimdi ödül zamanı güzel bi kahvaltı hazirliycam kendime tartildim ama önce beril ablayı bekliyorum :)) berilceee abla yazalım mi kiloları cumaya supriz mi olsun

Omları yeseydın suan çok mutsuz olurdun eminim

En önemli kural zayıflamaya isteklı olman bence
Morıvasyonun katılımınla ıstegın de cuma tartılarındakı eksılerle ıspatıdır canım

Tatılden eksıyle gelmen büyük başarı tebrıkler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…