Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzel menü afıyet olsun

Ee canim kizin kilosu benim hedef kilomdan az sisman sisman geziyom demisti de. Dedim vay benim halime sen sismansan :)
Derya sen beni korkutuyon kız
Türk restoranı dedın ya ıcım sızladı cumaya bu kız ne edecek dıye
Ama kendınıde benıde üzmessın degılmı sekercık

Menüm

Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşillik

Ara

1 kayısı,5 böğürtlen

Aksam

Kıymalı melemen
Semiz otlu yoğurt

40 ek turuyus
2lt su

İyi geceler kizlar
Suyu bıraz daha artırsan süper olur

En begendıgım menün bu oldu
Bırkac kez okudum yemınle

Senin midafırlerı anlamak zor
Aslında mısafır olayı ters artık bana
Ne o ya strese gır temızle pısır gönlü hoş et zor valla ısınız

Senin midafırlerı anlamak zor
Aslında mısafır olayı ters artık bana
Ne o ya strese gır temızle pısır gönlü hoş et zor valla ısınız

Sen bılırsın kuşum
Ister yazalım ıster şaklayalım
Bırıncı bellı yanı

Canim benim uyeligimin oldugu yer de bana cok yakin degil 2 km kadar mesefade. Ama bebek arabasiyla hizli hizli 20 dk gideriz yani oyle umuyorum. Kizim huysuzluk yapmazsa. Sabah 10da anne-bebek sporu var ona gitmeye niyetliyim bakalim
Ay anne bebek sporu ne kadar güzelmiiiiş yaaa özendim
Canım benim sağol
Hafta sonu hic kacamak yapmadim valla :)) bakalm yarin sabah tartiliyorum hemen :)
Tartıl da profiline de yaz güncel kilom hedef kilom diye unutmayalım biz de olur mu canım motivasyon olsun sana
Menün güzelmiş balık var hep çok özledim balık yemeyi ya tatilde yicem taze taze inşallah
Oyle ama yedigimden aldim hep canim. Off yemeyi cok severim bir dondurma acarim buyuk paket bitirmeden birakmam. 1 bucuk ay olacak dondurma yemeyeli. Ins gorururm canim 65 i
Kardeşler diyetisyenler dondurma veriyorlar ara öğün için sütlü kalsiyumlu yağı var şekeri var ama çok yenmeden yenebilir
Ben 4 aydır 3 sefer yedim
Ben de yedim dün hem reçel hem bal
Rüyanın tabiri: Sık dişini Hilal sonunda hedefine ulaşacaksın ve evde arttı dökülmesin yiyim diye bir şeyleri yeme sakın hep o yüzden kilo aldık zaten
Omları yeseydın suan çok mutsuz olurdun eminim
Kesinlikle aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…