Güzel menü afıyet olsunMerhaba gençler
Sabah
2 yumurtalı omlet
Yarım dilim peynir
Domates, salatalık
Öğlen
2 tavuk but
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Marul, turp, soğan (karıştırıp salata yapmayı sevmiyorum ben hep ayrı ayrı yerim)
Ara
Sütlü kahve
Akşam
3 kaşık yoğurtlu semiz otu
2 dilim ekmek
23 dakika zumba
Şimdi de maydonozlu yeşil çayımı içecegim
Derya sen beni korkutuyon kızEe canim kizin kilosu benim hedef kilomdan az sisman sisman geziyom demisti de. Dedim vay benim halime sen sismansan :)
Suyu bıraz daha artırsan süper olurMenüm
Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşillik
Ara
1 kayısı,5 böğürtlen
Aksam
Kıymalı melemen
Semiz otlu yoğurt
40 ek turuyus
2lt su
İyi geceler kizlar
En begendıgım menün bu olduBugunku menumberilceee @anderes
sabah 11:00 150 gr balik, 1 tabak salata, 2 avuc kadar firinda sebze, 1 fincan yesil cay
ara: 2 fincan sade kahve
oglen 15:00 150 gr balik, 1 tabak salata
ara: 1 elma
ara: 1 fincan kafeinsiz kahve
su: 3 lttezbitsin
spor: 4km yuruyus @Bestttt
Sabah gec kalkinca aksami yemeye cok firsat olmadi.
Küsmemiş be canım yanlış ilaç kullanmışımberilceee çok çok geçmiş olsun kaptanım lütfen dikkat et miden küsmüş
Senin midafırlerı anlamak zorafiyet olsun canım sabah simit var akşam ki ekmek 1 dilim olabilirdi.
Afiyet olsun menun ve sporun harika
offf sorma beril ya rezil im suan kendimle başbaşa kalmak istiyorum. Diyet teyim de diyemiyorum hemen bi tepki
Afiyet olsun ama az be ya.
inşallah çok umutsuz vakayım bu hafta.
Afiyet olsun menü güzel spor da
Afiyet olsun menun güzel canim.
dövün beni canım istemediği halde yedim o pis Tatliyi
harika bi menü afiyet olsun canım
Ne güzel destekler şanslısın tatlım.
Bence harika menü afiyet olsun canım.
Senin midafırlerı anlamak zorafiyet olsun canım sabah simit var akşam ki ekmek 1 dilim olabilirdi.
Afiyet olsun menun ve sporun harika
offf sorma beril ya rezil im suan kendimle başbaşa kalmak istiyorum. Diyet teyim de diyemiyorum hemen bi tepki
Afiyet olsun ama az be ya.
inşallah çok umutsuz vakayım bu hafta.
Afiyet olsun menü güzel spor da
Afiyet olsun menun güzel canim.
dövün beni canım istemediği halde yedim o pis Tatliyi
harika bi menü afiyet olsun canım
Ne güzel destekler şanslısın tatlım.
Bence harika menü afiyet olsun canım.
Sen bılırsın kuşumGünaydın kızlar ay bu gün erken uyandık kızım sayesinde gündüz uyumak kadar kötü birşey yok bütün gece aklımdan ne yemekler geçti hatta rüyamı anlatmak istiyorum size
Eşim le kendime somun ekmeğinin çeyreğini sandviç yapıyorum eşim yemiyor ben yiyorum oturup ağlıyorum vicdan azabından bi uyandım ki sabah ezanı okunuyor :))
Neyse ki zor oldu ama uyudum yemedim şimdi ödül zamanı güzel bi kahvaltı hazirliycam kendime tartildim ama önce beril ablayı bekliyorum :))berilceee abla yazalım mi kiloları cumaya supriz mi olsun
Günaydın canıkommmmGünaydıııın canlaaarım
Ay anne bebek sporu ne kadar güzelmiiiiş yaaa özendimCanim benim uyeligimin oldugu yer de bana cok yakin degil 2 km kadar mesefade. Ama bebek arabasiyla hizli hizli 20 dk giderizyani oyle umuyorum. Kizim huysuzluk yapmazsa. Sabah 10da anne-bebek sporu var ona gitmeye niyetliyim bakalim
Canım benim sağolDeme canim baybay diye rejime, kisa sureli oluyor uygunsuz yemekler. Sen yarindan tibaren yine devam edersin masallah cok guzel kilo vermissin. Devamini getir hedefine ulas canim, senin verdigin kiloyu gorunce bile ben gaza geliyorum ki sen onu hissediyorsun.
Tartıl da profiline de yaz güncel kilom hedef kilom diye unutmayalım biz de olur mu canım motivasyon olsun sanaHafta sonu hic kacamak yapmadim valla :)) bakalm yarin sabah tartiliyorum hemen :)
Menün güzelmiş balık var hep çok özledim balık yemeyi ya tatilde yicem taze taze inşallahBugunku menumberilceee @anderes
sabah 11:00 150 gr balik, 1 tabak salata, 2 avuc kadar firinda sebze, 1 fincan yesil cay
ara: 2 fincan sade kahve
oglen 15:00 150 gr balik, 1 tabak salata
ara: 1 elma
ara: 1 fincan kafeinsiz kahve
su: 3 lttezbitsin
spor: 4km yuruyus @Bestttt
Sabah gec kalkinca aksami yemeye cok firsat olmadi.
Kardeşler diyetisyenler dondurma veriyorlar ara öğün için sütlü kalsiyumlu yağı var şekeri var ama çok yenmeden yenebilirOyle ama yedigimden aldim hep canim. Off yemeyi cok severim bir dondurma acarim buyuk paket bitirmeden birakmam. 1 bucuk ay olacak dondurma yemeyeli. Ins gorururm canim 65 i
Ben de yedim dün hem reçel hem bal1 bucuk aydir dondurma yemiyo musunuz suan hayran kaldim dirayetinize yalniz ben hayatta yapamam 10 gündür yemiyorum ve 10 gun onceye kadar her gun yerdim utaniyorum ama oyle( simdide gecen gun bi cay kasigi sekersiz marmelat yedim diye icim icimi yedi :))
Rüyanın tabiri: Sık dişini Hilal sonunda hedefine ulaşacaksın ve evde arttı dökülmesin yiyim diye bir şeyleri yeme sakın hep o yüzden kilo aldık zatenGünaydın kızlar ay bu gün erken uyandık kızım sayesinde gündüz uyumak kadar kötü birşey yok bütün gece aklımdan ne yemekler geçti hatta rüyamı anlatmak istiyorum size
Eşim le kendime somun ekmeğinin çeyreğini sandviç yapıyorum eşim yemiyor ben yiyorum oturup ağlıyorum vicdan azabından bi uyandım ki sabah ezanı okunuyor :))
Neyse ki zor oldu ama uyudum yemedim şimdi ödül zamanı güzel bi kahvaltı hazirliycam kendime tartildim ama önce beril ablayı bekliyorum :))berilceee abla yazalım mi kiloları cumaya supriz mi olsun
Kesinlikle aynen öyleOmları yeseydın suan çok mutsuz olurdun eminim
Tebrıkler bacımPazartesi tartı sonucum: 69.3 (cuma 69.6 idi)
AaaySen bılırsın kuşum
Ister yazalım ıster şaklayalım
Bırıncı bellı yanı
HilaaaalSerum ödem yapmış hılal bak bu büyük avantaj
Kımseye yenılmem derdım sen benı yenersın
Normal ya kaç gündür hastasınHilal tartıldım
Suan 1900 artıdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?