söyleyelim mademm birinci sen mi oluyorsun aceppSen bılırsın kuşum
Ister yazalım ıster şaklayalım
Bırıncı bellı yanı
Serumdan oHilal tartıldım
Suan 1900 artıdayım
Niye avantaj olsun canım şimdi serum beni sisirdide yenebildin olmasın lütfen valla ben boğazımı iyi tuttum kaç gündürSerum ödem yapmış hılal bak bu büyük avantaj
Kımseye yenılmem derdım sen benı yenersın
Vayyyyyy süperEki Görüntüle 2030569
--900 gr inşallah cumaya net 85 olurum
1 litre serum takıldı dün Berile canım yani normal ödem yapması. Cumaya kadar atar üstüne de eksiye bile geçer inşallah. Burda birbirimizle yarışmaktaki maksadımız azıcık motivasyonumuz artsın yoksa listeyle alakalı bir durum yok yani cınım Hilaaalciiimsöyleyelim mademm birinci sen mi oluyorsun acepp
Serumdan o
Niye avantaj olsun canım şimdi serum beni sisirdide yenebildin olmasın lütfen valla ben boğazımı iyi tuttum kaç gündür
Aaa geçen kitapçıya gittim diyet kitapları reyonuna da baktım ama görmedim ya onun kitabını tüh
İyi hafta sonuna rağmen 1 gram verenleri dahi tebrik ederim vallaha 200 gram iyi bence
valla alışsın ya bıktım çok yemekten zaten :)Vayyyyyy süpersenin metabolizma coşmaya başladı valla
Ama az yeme Hilal vücut alışmasın proteini ihmal etme
Tebrikler
biliyorum hayatım beril abla şimdi beni gommesin diye söyledim :)) yoksa bu gün değil cuma önemli olan tabiki de sağlıklı olsun da geçsin beni önemli olan onun sağlığı1 litre serum takıldı dün Berile canım yani normal ödem yapması. Cumaya kadar atar üstüne de eksiye bile geçer inşallah. Burda birbirimizle yarışmaktaki maksadımız azıcık motivasyonumuz artsın yoksa listeyle alakalı bir durum yok yani cınım Hilaaalciiim
Arabayla giderseniz olur ben götüreyim diyorum ..bir yandan özgür olayım diyorum bilemedimYeliiiiiiz bu hafta 400 gr verip 68 lere düşmem lazım yaaa tatildrn önce
Tatilr tartıyı götürsem mi acaba
İnşallah ..sporu sabah yapmalı aslında ki çalışsın vücutYeliiiiiiz bu hafta 400 gr verip 68 lere düşmem lazım yaaa tatildrn önce
Tatilr tartıyı götürsem mi acaba
Biz de aynen 6 da kalktım gene ya neyse sağlıklı olsun da 5 olsunBen uyuycam biraz kızlar dönerim yine aranıza gün içinde sabah 6 da uyandık uyumazsam duramam
Birazdan gidiyoruz spora kizicimlaİnşallah ..sporu sabah yapmalı aslında ki çalışsın vücut
Kizlar ben tatilde baskul bulamamistim hatirlatayim.Arabayla giderseniz olur ben götüreyim diyorum ..bir yandan özgür olayım diyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?