Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arabayla giderseniz olur ben götüreyim diyorum ..bir yandan özgür olayım diyorum bilemedim
Kizlar ben tatilde baskul bulamamistim hatirlatayim.
Haklısınız ya bulamayabilirim vallaha. Ama arabaya da park yatak, 2 bavul, mama sandalyesi, sırt çantası ...ööf ööf nasıl sığışacaz yaa en kötü ayağımın altına koysam tartıyı...Yalnız eşim yuh diyecek kesin

Kafana koydum kilo vermeyi
Yaptım kendime frittata İtalyan omleti
Rüyamda ben de yemek yiyordum
Bitsin bu kilo illeti

Kızlar internetten baktım bu omlete ıspanaklı sebzeli ben değiştirdim biraz
Kırmızı kapya biber taze soğan maydanoz az kabak lor peyniriyle yaptım ..üstüne isot döktüm gayet başarılıydı çok lezzzetli oldu ..
Benimkiler çocuklar isyan etse de yediler tavsiye ederimmm

Omletçi başı oldu yaaaa

beni de alabilir misiniz lüvfen
Hoşgeldin canım tabi ki alırız yeterki kilo vermeye istekli ol ..ilk önce kendini tanıtabilirsin biraz ..kaç kilosun ?evlimisin?
Gün içinde bizim çıtır adayı hatunlarla da tanışırsın zaten ..daha önce yarıştın mı diyet gruplarında?

sanırım 5 yıl önce bu forumda 67 kilodan 56 kiloya düşmüştüm, bu süre içinde de kilo almadım hatta 55-54 kilolardaydım, fakat son bi aydır aniden 57 kiloya çıktım. bende de süreç böyle oluyor kilo almada ipin ucu kaçtı mı eyvah eyvah şimdi de vermeye çalışıyorum ama istek ve güdüleyici etmen yok , bu sebeple aranıza katılmak istedim. boy 162 kilo 57.4

Güzel korumuşsun kilonu gerçekten eminim kısa zamanda verirsin dikkat ederek ..
Burası iyi geliyor insana motive olmak çok önemli gerçekten ..hepimiz bunalıyoruz bazen ama toparlanıyoruz burası sayesinde ..
Hoşgeldin aramıza ..akşamları menü su yazıyoruz gün içinde yaptığımız sporları yazıyoruz
Sen de başlarsın bugün ..kırıcı olmadan yorumlamaya çalışıyoruz Cuma'ları tartılıyoruz ..
Pazartesi'leri takım içinde tartılıyoruz ..mümkün olduğunca katılım yapman lazım o zaman kaynaşma daha güzel oluyor ..hepimiz icin öyle zaten

menü paylaşalım o zaman, dün paketlenmiş ürün fazla tükettiğim için bugün biraz arınma gibi olacak sabah sadece 1 bardak süt içtim, 2 çay bardağı limonlu yeşil çay içtim ara öğünde

Ablacim 60 yazalım banada eksi 6 kilo olsun :)

menü paylaşalım o zaman, dün paketlenmiş ürün fazla tükettiğim için bugün biraz arınma gibi olacak sabah sadece 1 bardak süt içtim, 2 çay bardağı limonlu yeşil çay içtim ara öğünde
Menüyü akşam toplu paylaşıyoruz daha kolay oluyor takibi..sorma haftasonları zor geçiyor sınav gibi resmen
Suyu da çok iç onu da yazıyoruz sporları da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…