- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
SüperGunaydin kizlar
Cuma 73.4. Ve bugun 73.1
-300 gr
Arabayla giderseniz olur ben götüreyim diyorum ..bir yandan özgür olayım diyorum bilemedim
Haklısınız ya bulamayabilirim vallaha. Ama arabaya da park yatak, 2 bavul, mama sandalyesi, sırt çantası ...ööf ööf nasıl sığışacaz yaa en kötü ayağımın altına koysam tartıyı...Yalnız eşim yuh diyecek kesinKizlar ben tatilde baskul bulamamistim hatirlatayim.
Omletçi başı oldu yaaaaKafana koydum kilo vermeyi
Yaptım kendime frittata İtalyan omleti
Rüyamda ben de yemek yiyordum
Bitsin bu kilo illeti
Kızlar internetten baktım bu omlete ıspanaklı sebzeli ben değiştirdim biraz
Kırmızı kapya biber taze soğan maydanoz az kabak lor peyniriyle yaptım ..üstüne isot döktüm gayet başarılıydı çok lezzzetli oldu ..
Benimkiler çocuklar isyan etse de yedilertavsiye ederimmm
Hoşgeldin canım tabi ki alırız yeterki kilo vermeye istekli ol ..beni de alabilir misiniz lüvfen
Sabahtan çok seviyorum valla ..karnım da doyuyorOmletçi başı oldu yaaaa
Güzel korumuşsun kilonu gerçekten eminim kısa zamanda verirsin dikkat ederek ..sanırım 5 yıl önce bu forumda 67 kilodan 56 kiloya düşmüştüm, bu süre içinde de kilo almadım hatta 55-54 kilolardaydım, fakat son bi aydır aniden 57 kiloya çıktım. bende de süreç böyle oluyor kilo almada ipin ucu kaçtı mı eyvah eyvah şimdi de vermeye çalışıyorum ama istek ve güdüleyici etmen yok , bu sebeple aranıza katılmak istedim. boy 162 kilo 57.4
hedefim ilk etapta 54,İstersen ağustos ayı hedef listesine ekleriz seni ..kaça düşmek istersen yazabilirsin ..hedefin kaç peki?
Ben ekledim seni de..hadi bakalımhedefim ilk etapta 54,
Ablacim 60 yazalım banada eksi 6 kilo olsun :)AĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
@ berilceee....84
Pembe_patikli ....59.3
kitkurdu ....85
Bestttt ....56
C cilginkimyaci ...94
efehatun ....104
@guldanee....78.9
@Ilksevdam....58
@DeryaOnDiet....70
zukkum ....83
aylin90 ....113
G Gundirella ....72
B burcugncy ....63
efser_16 ....66
meliyke ....57
eliya ....73
Gokmavisi90 ....89
@ Degistir Kendini ...
ormangozlu ...
K kokunhuzurmus ...
Menüyü akşam toplu paylaşıyoruz daha kolay oluyor takibi..sorma haftasonları zor geçiyormenü paylaşalım o zaman, dün paketlenmiş ürün fazla tükettiğim için bugün biraz arınma gibi olacak sabah sadece 1 bardak süt içtim, 2 çay bardağı limonlu yeşil çay içtim ara öğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?