- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
İnşallah da benim kilom çakıldı ya nasil yapcazİnşallah hedefler tutar kızlarrrr
Moralini bozma canım ödem şişlik falandır ..bazen oluyor öyle sen devam et eksilecek merak etmeYa benim tarti degismemis en son cuma tartilmistim bende 66.5ti gene ayni(
İstersen şu maydanozlu yeşil çaydan yap sende ben yapacağımİnşallah da benim kilom çakıldı ya nasil yapcaz
Tamam o zaman simdi guzel olmayan bi kahvalti yapip sonrada kendimi yollara atip yürüyorumMoralini bozma canım ödem şişlik falandır ..bazen oluyor öyle sen devam et eksilecek merak etme
akşam 17 gibi yazsam olur mu az çok ne yediğim ne yaptığım belli oluyor, o saatten sonra girme şansım olmuyor çünkü interneteMenüyü akşam toplu paylaşıyoruz daha kolay oluyor takibi..sorma haftasonları zor geçiyorsınav gibi resmen
Suyu da çok iç onu da yazıyoruz sporları da ..
zor aynen buda geçer sayılı gün diyorum.Senin midafırlerı anlamak zor
Aslında mısafır olayı ters artık bana
Ne o ya strese gır temızle pısır gönlü hoş et zor valla ısınız
tebriks ss.Pazartesi tartı sonucum: 69.3 (cuma 69.6 idi)
serum dan gider o gider.Hilal tartıldım
Suan 1900 artıdayım
vuuhuuuuu benim 1 haftada vermediği mi 2 günde vermişsin maşallah çekirge.Eki Görüntüle 2030569
--900 gr inşallah cumaya net 85 olurum
Harikasın.Hemen yazayım bende Cuma 60,6
Pazartesi 60,4
-200 gr
@berilceee serumun şişliğidir o ..
tezbitsin evet ya az az gidiyor
son 3 kilo kitabını çıkardı valla ferin Batman ..takipte kalalım
Kilo veren veremeyen ama emek harcayan herkesi tebrik ederim
Tebrikler güzel sonuç.Gunaydin kizlar
Cuma 73.4. Ve bugun 73.1
-300 gr
anammm mama sandalyesi ne ne gerek var kız.Haklısınız ya bulamayabilirim vallaha. Ama arabaya da park yatak, 2 bavul, mama sandalyesi, sırt çantası ...ööf ööf nasıl sığışacaz yaa en kötü ayağımın altına koysam tartıyı...Yalnız eşim yuh diyecek kesin
ohh afiyet olsun.Kafana koydum kilo vermeyi
Yaptım kendime frittata İtalyan omleti
Rüyamda ben de yemek yiyordum
Bitsin bu kilo illeti
Kızlar internetten baktım bu omlete ıspanaklı sebzeli ben değiştirdim biraz
Kırmızı kapya biber taze soğan maydanoz az kabak lor peyniriyle yaptım ..üstüne isot döktüm gayet başarılıydı çok lezzzetli oldu ..
Benimkiler çocuklar isyan etse de yedilertavsiye ederimmm
Hosgeldin tatlım ben Elif. Kilon çok değil bi kaç haftaya verirsin belki hafta Bilebeni de alabilir misiniz lüvfen
Maydanoz suyuna hic tahammülüm yok bi kere icmeye kalktm ckarttim hemen ama su yogurt zencefil zerdecal tarçına mi baslasam yineİstersen şu maydanozlu yeşil çaydan yap sende ben yapacağım
Tabi olur canımakşam 17 gibi yazsam olur mu az çok ne yediğim ne yaptığım belli oluyor, o saatten sonra girme şansım olmuyor çünkü internete
doğru olanları yapmaya devam gider tatlım.Ya benim tarti degismemis en son cuma tartilmistim bende 66.5ti gene ayni(
olur canım.akşam 17 gibi yazsam olur mu az çok ne yediğim ne yaptığım belli oluyor, o saatten sonra girme şansım olmuyor çünkü internete
eksi başladın haftaya bence de sukret.Kızlar 100 gram verebilmişim sadece ama üzülmüyorum almadığima şükrediyorum
Olur şu yoğurt limon acıbiber kürü de işe yarıyorMaydanoz suyuna hic tahammülüm yok bi kere icmeye kalktm ckarttim hemen ama su yogurt zencefil zerdecal tarçına mi baslasam yine
Çok Güzel Cuma'ya iyice eksi olur inşallahKızlar 100 gram verebilmişim sadece ama üzülmüyorum almadığima şükrediyorum
Elifcim canını sıkma çok yoruldun misafirler falan ..Şimdi hiç iyi olmayan kendime kızdigim eksiyen mideme sinirlendigim o tatlınin sonucunu yazıyorum. +400 pühhhh bana.
Aynen canım dün valla mutfağa gittim geldim çekmeceyi açtım kapattım..elifçim memnun oldum, aslında kilo verdikten sonra uzun bir süredir çok iyi korudum ama bu aralar isteksizim sürekli yemek istiyorum :) umarım kısa sürede hepimiz fit oluruz :)
SüperGünaydın kızlar izin donusu çok yoğundum sabah tartıldım 68.8 1.5 kilo vermişim
beni de alabilir misiniz lüvfen
Hoşgeldin. Ben Döne canım. Kilon az bizlere göre. Hemen halledersin diye düşünüyorum. Başarılar dilerim.sanırım 5 yıl önce bu forumda 67 kilodan 56 kiloya düşmüştüm, bu süre içinde de kilo almadım hatta 55-54 kilolardaydım, fakat son bi aydır aniden 57 kiloya çıktım. bende de süreç böyle oluyor kilo almada ipin ucu kaçtı mı eyvah eyvah şimdi de vermeye çalışıyorum ama istek ve güdüleyici etmen yok , bu sebeple aranıza katılmak istedim. boy 162 kilo 57.4
E normal daha yeni başladın kiYa benim tarti degismemis en son cuma tartilmistim bende 66.5ti gene ayni(
Ben de geçen pazartesi artı 900 gr dım Elif. Oluyor işte arada naapalım makina değiliz ki işte üzülmeye gerek yok canımcım.Şimdi hiç iyi olmayan kendime kızdigim eksiyen mideme sinirlendigim o tatlınin sonucunu yazıyorum. +400 pühhhh bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?