Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüyü akşam toplu paylaşıyoruz daha kolay oluyor takibi..sorma haftasonları zor geçiyor sınav gibi resmen
Suyu da çok iç onu da yazıyoruz sporları da ..
akşam 17 gibi yazsam olur mu az çok ne yediğim ne yaptığım belli oluyor, o saatten sonra girme şansım olmuyor çünkü internete

Senin midafırlerı anlamak zor
Aslında mısafır olayı ters artık bana
Ne o ya strese gır temızle pısır gönlü hoş et zor valla ısınız
zor aynen buda geçer sayılı gün diyorum.

Pazartesi tartı sonucum: 69.3 (cuma 69.6 idi)
tebriks ss.

Hilal tartıldım
Suan 1900 artıdayım
serum dan gider o gider.

Eki Görüntüle 2030569
--900 gr inşallah cumaya net 85 olurum
vuuhuuuuu benim 1 haftada vermediği mi 2 günde vermişsin maşallah çekirge.

Harikasın.

Gunaydin kizlar
Cuma 73.4. Ve bugun 73.1
-300 gr
Tebrikler güzel sonuç.

anammm mama sandalyesi ne ne gerek var kız.

Nalan Nalan nerdesin
Haydi kalk da tartıl
Kesin kilo vermedin
Olsun minik tırtıl

@kitkurdu

ohh afiyet olsun.

beni de alabilir misiniz lüvfen
Hosgeldin tatlım ben Elif. Kilon çok değil bi kaç haftaya verirsin belki hafta Bile çekmez hadi bakalım bol azim diliyorum.

Ya benim tarti degismemis en son cuma tartilmistim bende 66.5ti gene ayni (
doğru olanları yapmaya devam gider tatlım.

akşam 17 gibi yazsam olur mu az çok ne yediğim ne yaptığım belli oluyor, o saatten sonra girme şansım olmuyor çünkü internete
olur canım.

Kızlar 100 gram verebilmişim sadece ama üzülmüyorum almadığima şükrediyorum
eksi başladın haftaya bence de sukret.

elifçim memnun oldum, aslında kilo verdikten sonra uzun bir süredir çok iyi korudum ama bu aralar isteksizim sürekli yemek istiyorum :) umarım kısa sürede hepimiz fit oluruz :)

Şimdi hiç iyi olmayan kendime kızdigim eksiyen mideme sinirlendigim o tatlınin sonucunu yazıyorum. +400 pühhhh bana.
Elifcim canını sıkma çok yoruldun misafirler falan ..
Aaaaa kendini düşün biraz zaten fizik tedavin yeni bitti ..nasıl işine geliyorsa öyle yap canım ..Cuma'ya verirsin verilmeyecek kilo değil ki..yürüyüşler iyi geliyordu sana

elifçim memnun oldum, aslında kilo verdikten sonra uzun bir süredir çok iyi korudum ama bu aralar isteksizim sürekli yemek istiyorum :) umarım kısa sürede hepimiz fit oluruz :)
Aynen canım dün valla mutfağa gittim geldim çekmeceyi açtım kapattım..
hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri

beni de alabilir misiniz lüvfen

Hoşgeldin. Ben Döne canım. Kilon az bizlere göre. Hemen halledersin diye düşünüyorum. Başarılar dilerim.
Ya benim tarti degismemis en son cuma tartilmistim bende 66.5ti gene ayni (
E normal daha yeni başladın ki
Şimdi hiç iyi olmayan kendime kızdigim eksiyen mideme sinirlendigim o tatlınin sonucunu yazıyorum. +400 pühhhh bana.
Ben de geçen pazartesi artı 900 gr dım Elif. Oluyor işte arada naapalım makina değiliz ki işte üzülmeye gerek yok canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…