- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Vallaha sayaç gibi oldun YelizKızlar ben şu işleri göreyim biraz .malum pazartesi bizim ev evlikten çıktı yine
Yeşilçayımı alıp gelirimsonra ..
Kilo bildirimleri geliyor ne güzel artık Cuma'ya inşallah sıfır kaçamak yapalım ki haftamız güzel geçsin ..
Bayrama 23 gün kaldı
Ümidimizi kaybetmeyelim ..Vallaha sayaç gibi oldun Yeliziyi iyi oluyor yani hedefe de 23 gğn kaldı demek ki benim 23 günde 2,3 kg vermem lazım ki hiç sanmıyorum
Ben 6yi nasil vericem o zaman fazla mi uçtum acabaVallaha sayaç gibi oldun Yeliziyi iyi oluyor yani hedefe de 23 gğn kaldı demek ki benim 23 günde 2,3 kg vermem lazım ki hiç sanmıyorum
amin inşallah bebeğim.elifçim memnun oldum, aslında kilo verdikten sonra uzun bir süredir çok iyi korudum ama bu aralar isteksizim sürekli yemek istiyorum :) umarım kısa sürede hepimiz fit oluruz :)
Haklısın bu aksam başlıyim yürüyüşe ya. Zaten verdiğim 700 gram yeliz ya ona üzülüyorumElifcim canını sıkma çok yoruldun misafirler falan ..
Aaaaa kendini düşün biraz zaten fizik tedavin yeni bitti ..nasıl işine geliyorsa öyle yap canım ..Cuma'ya verirsin verilmeyecek kilo değil ki..yürüyüşler iyi geliyordu sana
oyy maşallah.Günaydın kızlar izin donusu çok yoğundum sabah tartıldım 68.8 1.5 kilo vermişim
ben geçen haftada piknikte ki yediğim et lerden artıydim kurtardım zor bela bu haftada aynı naneyi yedim. Ona kızıyorum.Hoşgeldin. Ben Döne canım. Kilon az bizlere göre. Hemen halledersin diye düşünüyorum. Başarılar dilerim.
E normal daha yeni başladın ki
Ben de geçen pazartesi artı 900 gr dım Elif. Oluyor işte arada naapalım makina değiliz ki işte üzülmeye gerek yok canımcım.
verirsin haksızlık etme kendine.Vallaha sayaç gibi oldun Yeliziyi iyi oluyor yani hedefe de 23 gğn kaldı demek ki benim 23 günde 2,3 kg vermem lazım ki hiç sanmıyorum
Hadi bakalım moral olmuş gerisi tıkır tıkır gelir.Sonunda güne -100 gram ile başladım nasıl mutluyum
Aynen birikiyor başa çıkmak zor oluyorAra ara bakayım da birikmesin sayfalar.
Gıtmelı zaten hılale yenılırsem yağlarımı yolarımNormal ya kaç gündür hastasın
Bir şey olmaz gider onlar yakında
65 :)) teşekkür ederim. Hatırlatmak çok iyi olur hiç aklımdan çıkmıyo zaten de :))Hedeflerimizi ara ara hatırlatmayı istiyorum
Bir de son gelen arkadaşlar ağustos sonu hedefiniz varsa ekleyelim
Biz de aynen 6 da kalktım gene ya neyse sağlıklı olsun da 5 olsun
dün akşam başladım akşamları onunla kapatmayı düşünüyorum 1 haftaOlur şu yoğurt limon acıbiber kürü de işe yarıyorzukkum a soralım
Çok Güzel Cuma'ya iyice eksi olur inşallah
Gıtmelı zaten hılale yenılırsem yağlarımı yolarım
85 olursan ben senı bu ödemi verır havada karada yenerım kiEki Görüntüle 2030569
--900 gr inşallah cumaya net 85 olurum
Bugun detoks yapacaktım fırsat olmadı ama yarın bır caresıne bakarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?