Dimi gıııı1 litre serum takıldı dün Berile canım yani normal ödem yapması. Cumaya kadar atar üstüne de eksiye bile geçer inşallah. Burda birbirimizle yarışmaktaki maksadımız azıcık motivasyonumuz artsın yoksa listeyle alakalı bir durum yok yani cınım Hilaaalciiim
Ay YÖK benı gıcık etmessen sınırden göbek yağım seğirmesse yarışmam benvalla alışsın ya bıktım çok yemekten zaten :)
biliyorum hayatım beril abla şimdi beni gommesin diye söyledim :)) yoksa bu gün değil cuma önemli olan tabiki de sağlıklı olsun da geçsin beni önemli olan onun sağlığı
Yok ya götürme anın tadını çıkarYeliiiiiiz bu hafta 400 gr verip 68 lere düşmem lazım yaaa tatildrn önce
Tatilr tartıyı götürsem mi acaba
Zencefıllı ıyı yenıyordu nıye öyle oldukıberilceee dün akşam şu yoğurt bibere limona başladım abla ben yapamadım o zencefilliyi midem kalkti
Şaraba rağmen buysa senın metoda guzel calısanlardansın deseneGunaydin kizlar
Cuma 73.4. Ve bugun 73.1
-300 gr
Aynen ya gerılme fıstıgım benceHaklısınız ya bulamayabilirim vallaha. Ama arabaya da park yatak, 2 bavul, mama sandalyesi, sırt çantası ...ööf ööf nasıl sığışacaz yaa en kötü ayağımın altına koysam tartıyı...Yalnız eşim yuh diyecek kesin
Hosgeldın tabı alırızbeni de alabilir misiniz lüvfen
Hedef kılon ne acabasanırım 5 yıl önce bu forumda 67 kilodan 56 kiloya düşmüştüm, bu süre içinde de kilo almadım hatta 55-54 kilolardaydım, fakat son bi aydır aniden 57 kiloya çıktım. bende de süreç böyle oluyor kilo almada ipin ucu kaçtı mı eyvah eyvah şimdi de vermeye çalışıyorum ama istek ve güdüleyici etmen yok , bu sebeple aranıza katılmak istedim. boy 162 kilo 57.4
Dur bır canım hemen strese gırmeYa benim tarti degismemis en son cuma tartilmistim bende 66.5ti gene ayni(
100 gr kötü degıl zaten verebılmişlik güzeldırKızlar 100 gram verebilmişim sadece ama üzülmüyorum almadığima şükrediyorum
Sendekı dügün ve misafir trafıgıne az bıle elıfımŞimdi hiç iyi olmayan kendime kızdigim eksiyen mideme sinirlendigim o tatlınin sonucunu yazıyorum. +400 pühhhh bana.
Senın onu 1.5 haftada verdıgıne kac kez sahıt olduk bızVallaha sayaç gibi oldun Yeliziyi iyi oluyor yani hedefe de 23 gğn kaldı demek ki benim 23 günde 2,3 kg vermem lazım ki hiç sanmıyorum
Aaa ne güzelSelam kızlar dün giremedim. Malum pazar eşim pek hoşlanmıyo çünkü girince çıkamıyorum :))))
Bu arada 68.5 i gördüm bugün. Çok mutlu oldum. 68.9 dum pazar)
Güzel olmuşbugün menüyü ilk paylaşan ben olayım
sabah 1 bardak süt
ara 2 çay bardağı limonlu yeşil çay+ salatalık
öğle mercimek çorba+1 yemek kaşığı humus
ara 10-15 adet üzüm
akşam taze fasulye+salata+yoğurt
spor 30 dk tempolu yürüyüş.
Su içtin dimi şekerimbugün menüyü ilk paylaşan ben olayım
sabah 1 bardak süt
ara 2 çay bardağı limonlu yeşil çay+ salatalık
öğle mercimek çorba+1 yemek kaşığı humus
ara 10-15 adet üzüm
akşam taze fasulye+salata+yoğurt
spor 30 dk tempolu yürüyüş.
iyi yeni bakalım85 olursan ben senı bu ödemi verır havada karada yenerım ki
yoğurtla tarçın bir arada yiyemedim benZencefıllı ıyı yenıyordu nıye öyle oldukı
Icıne zerdeçal ve tarçın koymadınmı
Ceren kac haftalık oldunuz
Arada degıl hep gel kız
Hosgeldin canim nasil geciyooo?
@ceren06_35 hamilelik nasıl gidiyor?ilk zamanlar zordur
Sagol canimafiyet olsun canım sabah simit var akşam ki ekmek 1 dilim olabilirdi.
Afiyet olsun menun ve sporun harika
offf sorma beril ya rezil im suan kendimle başbaşa kalmak istiyorum. Diyet teyim de diyemiyorum hemen bi tepki
Afiyet olsun ama az be ya.
inşallah çok umutsuz vakayım bu hafta.
Afiyet olsun menü güzel spor da
Afiyet olsun menun güzel canim.
dövün beni canım istemediği halde yedim o pis Tatliyi
harika bi menü afiyet olsun canım
Ne güzel destekler şanslısın tatlım.
Bence harika menü afiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?