- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Masallah canim aksami erken yemissin. Sonrasinda acikmiyorsan ne guzel. Ben hala yiyom 19a kadar yerim galibaSabah 9.00
2 yumurta
1 domates roka
Ara
Yarım şeftali
1 dilim karpuz
Aksam 17.30
1 tabak dolu patlıcan köfte yemeği
2 bardak ayran
1.5 lt su
Leslie 3 mil
Insallah canim. Arada kacamaklar oluyor ama bugun eksiydim hemde 300 grDerya sen beni korkutuyon kız
Türk restoranı dedın ya ıcım sızladı cumaya bu kız ne edecek dıye
Ama kendınıde benıde üzmessın degılmı sekercık
Himm arada bir tekrarlamam lazim o zaman. Aslinda burda bir zayiflama grubu gibi birsey var hamile kalmadan once oraya gitmistim, yazildim ancak 1 ay devam edebildim sonra hamile kaldigimi ogrendim.Orda da cok balik yiyorduk balik, sebze ve sut urunleri birkac kilo vereyim de o menulere benzer birseyler yapmaya niyetim var.En begendıgım menün bu oldu
Bırkac kez okudum yemınle
Insallah cumaya sporun faydasini gorurum canim. Bugun yine meyveleri cok kacirdimAy anne bebek sporu ne kadar güzelmiiiiş yaaa özendim
Canım benim sağol
Tartıl da profiline de yaz güncel kilom hedef kilom diye unutmayalım biz de olur mu canım motivasyon olsun sana
Menün güzelmiş balık var hep çok özledim balık yemeyi ya tatilde yicem taze taze inşallah
Kardeşler diyetisyenler dondurma veriyorlar ara öğün için sütlü kalsiyumlu yağı var şekeri var ama çok yenmeden yenebilir
Ben 4 aydır 3 sefer yedim
Ben de yedim dün hem reçel hem bal
Rüyanın tabiri: Sık dişini Hilal sonunda hedefine ulaşacaksın ve evde arttı dökülmesin yiyim diye bir şeyleri yeme sakın hep o yüzden kilo aldık zaten
Kesinlikle aynen öyle
Sagol canim. Sukur kizim sakindi de spor yapabildim basindan sonuna kadar hem deSüperspor için kolay gelsin
Himm gayet lezzetli ve saglikli gorunuyor. Afiyet olsun canim.Kafana koydum kilo vermeyi
Yaptım kendime frittata İtalyan omleti
Rüyamda ben de yemek yiyordum
Bitsin bu kilo illeti
Kızlar internetten baktım bu omlete ıspanaklı sebzeli ben değiştirdim biraz
Kırmızı kapya biber taze soğan maydanoz az kabak lor peyniriyle yaptım ..üstüne isot döktüm gayet başarılıydı çok lezzzetli oldu ..
Benimkiler çocuklar isyan etse de yedilertavsiye ederimmm
Mama sandalyesi ve park yatak her otelde var canim, onlari birak baskulu alHaklısınız ya bulamayabilirim vallaha. Ama arabaya da park yatak, 2 bavul, mama sandalyesi, sırt çantası ...ööf ööf nasıl sığışacaz yaa en kötü ayağımın altına koysam tartıyı...Yalnız eşim yuh diyecek kesin
Cook guzel yaa ne kadar da uyumlu olmus
Sagol canim. Ayy arti olmayayim diye ciktim eksi oldugunu gorunce cook sevindimzor aynen buda geçer sayılı gün diyorum.
tebriks ss.
serum dan gider o gider.
vuuhuuuuu benim 1 haftada vermediği mi 2 günde vermişsin maşallah çekirge.
Harikasın.
Tebrikler güzel sonuç.
anammm mama sandalyesi ne ne gerek var kız.
ohh afiyet olsun.
Hosgeldin tatlım ben Elif. Kilon çok değil bi kaç haftaya verirsin belki hafta Bileçekmez hadi bakalım bol azim diliyorum.
Sagol canim. Ben de her pazartesi her cuma baskule korkuyla cikiyorum eksi oleksi olsun diye. Sukur eksi cikti yineŞaraba rağmen buysa senın metoda guzel calısanlardansın desene
Tebriks
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah ben 7 ay kustum ya o yüzden tekrar kendimi düşünemiyorum öyle mesajını okuyunca aklıma geldi o günler hemen modem bulandı yineSelamlar kızlar 9. Haftadayız sürekli Yorgunum ve uyuyorum kızlar kilo almadım hatta 63.30 düştüm pek yemek yiyemiyorum :) ilk hamilelik rahattı şimdi biraz zorluyor gibi ama doktor en geç 1-2 haftaya geçer dedi sizler nasılsınız kızlar özledim sizi :)
acıkırlar yoğurt yiyorum deryacim akşamı bunsaattr kapatınca daha iyi oluyor 7 8 gibi lesli yapıyorum zaten ondan sonra vicdanım el vermiyor yemek yemeyeMasallah canim aksami erken yemissin. Sonrasinda acikmiyorsan ne guzel. Ben hala yiyom 19a kadar yerim galiba
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 09: 1 ceviz, 2 domates, yarım havuç, 2 biber, 1 dilim ekmek, 1 kk light beyaz peynir
Öğlen 11: 5 kavrulmamış fındık, 1 çaybardağı (kıraathane işi bardaklardan ama) beyaz leblebi, 1 fincan kafeinsiz sade kahve
Akşam 17: 2 domates, 1 kk ezine peyniri, 1 kk izmir tulumu, çeyrek kırmızı biber, sade soda
Su 1 litre ancak ama artacak elbet
30 dk yürüyüş
Ohh super yapiyorsun canim. Aslinda benim de niyetim 18:00 dan sonra birsey yememek ama zor oluyor diye 19:00 da bitiriyorum yeme fasliniHayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah ben 7 ay kustum ya o yüzden tekrar kendimi düşünemiyorum öyle mesajını okuyunca aklıma geldi o günler hemen modem bulandı yine
acıkırlar yoğurt yiyorum deryacim akşamı bunsaattr kapatınca daha iyi oluyor 7 8 gibi lesli yapıyorum zaten ondan sonra vicdanım el vermiyor yemek yemeye
Emiyorsa kızın normaldir canım midenin kazinmasiOhh super yapiyorsun canim. Aslinda benim de niyetim 18:00 dan sonra birsey yememek ama zor oluyor diye 19:00 da bitiriyorum yeme faslini
2 haftadir emmiyor canim. Cook fazla isiriyordu canim cok aciyinca mecburen biraktirdimEmiyorsa kızın normaldir canım midenin kazinmasi
Sen aç bil aç gezmişsın gülümMenüm
Kahvaltı 09: 1 ceviz, 2 domates, yarım havuç, 2 biber, 1 dilim ekmek, 1 kk light beyaz peynir
Öğlen 11: 5 kavrulmamış fındık, 1 çaybardağı (kıraathane işi bardaklardan ama) beyaz leblebi, 1 fincan kafeinsiz sade kahve
Akşam 17: 2 domates, 1 kk ezine peyniri, 1 kk izmir tulumu, çeyrek kırmızı biber, sade soda
Su 1 litre ancak ama artacak elbet
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?