Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 9.00
2 yumurta
1 domates roka

Ara
Yarım şeftali
1 dilim karpuz

Aksam 17.30

1 tabak dolu patlıcan köfte yemeği
2 bardak ayran

1.5 lt su
Leslie 3 mil
Masallah canim aksami erken yemissin. Sonrasinda acikmiyorsan ne guzel. Ben hala yiyom 19a kadar yerim galiba

En begendıgım menün bu oldu
Bırkac kez okudum yemınle
Himm arada bir tekrarlamam lazim o zaman. Aslinda burda bir zayiflama grubu gibi birsey var hamile kalmadan once oraya gitmistim, yazildim ancak 1 ay devam edebildim sonra hamile kaldigimi ogrendim.Orda da cok balik yiyorduk balik, sebze ve sut urunleri birkac kilo vereyim de o menulere benzer birseyler yapmaya niyetim var.

Insallah cumaya sporun faydasini gorurum canim. Bugun yine meyveleri cok kacirdim

Himm gayet lezzetli ve saglikli gorunuyor. Afiyet olsun canim.

Menum
Sabah 2 yumurta 3 zEytin 1 kk peynir salatalik 1 dilim çavdar ekmeği
Öğle
Ton balığı salata 1 dilim çavdar ekmegi
Aksam
Soğanlı kıyma kavurması 1.5dilim çavdar ekmeği bir dilim karpuz 2 biber bir salatalik
3 litre su aksam 45 mil yapacağım insallah
Benim.demirim kanım çok düşük kızlar inşallah kotuye gitmez proteinle besleniyorum
Aksam 30dkk spor yaptım bir hafta önce adetim bitti tekrar kanamam geldi korkuyorum

Mama sandalyesi ve park yatak her otelde var canim, onlari birak baskulu al

Sagol canim. Ayy arti olmayayim diye ciktim eksi oldugunu gorunce cook sevindim

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah ben 7 ay kustum ya o yüzden tekrar kendimi düşünemiyorum öyle mesajını okuyunca aklıma geldi o günler hemen modem bulandı yine
Masallah canim aksami erken yemissin. Sonrasinda acikmiyorsan ne guzel. Ben hala yiyom 19a kadar yerim galiba
acıkırlar yoğurt yiyorum deryacim akşamı bunsaattr kapatınca daha iyi oluyor 7 8 gibi lesli yapıyorum zaten ondan sonra vicdanım el vermiyor yemek yemeye

Afiyet olsun canim

Ohh super yapiyorsun canim. Aslinda benim de niyetim 18:00 dan sonra birsey yememek ama zor oluyor diye 19:00 da bitiriyorum yeme faslini

Sen aç bil aç gezmişsın gülüm
Hıcbırsey yememişin nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…