- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
İnşallah canım ..O zaman hakkında hayırlısı olsun :) umarım hedefine ulaşırsın :)
herkese farklı Şeyler iyi gelebiliyor gerçekten Karatay bana iyi geldi teşekkür ediyorum inşallah hep beraber kurtuluruz şu kilolardanİnşallah verirsin canım ..zamanla o dirençte kırılıyor ..Karatay yapanda var aramızda ..zaten hızlı verilince çabuk alınıyor ..Karatay yemekleri kitabını alıp bazılarını denemiştim ..hakikaten lezzetli ve tok tutucuydu ..
İnşallah canım ..
Senin iş nasıl bakalım?alışabiliyor musun?
Kolay gelsinŞuan eğitim aşamasındayız ankaradan program gelecek onu bekliyoruz şuan öyle boş boş oturuyoruz
Kolay gelsinhem diyet hem iş hep beraber hadi bakalım ..
Akşamları menü yazıyoruz içtiğimiz su miktarınıHer
herkese farklı Şeyler iyi gelebiliyor gerçekten Karatay bana iyi geldi teşekkür ediyorum inşallah hep beraber kurtuluruz şu kilolardan
teşekkürler sende inşallahO zaman hakkında hayırlısı olsun :) umarım hedefine ulaşırsın :)
Akşamları menü yazıyoruz içtiğimiz su miktarını
Yaptığımız sporları
Kırıcı olmadan yorumlamaya çalışıyoruz
Başkalarını kilo vermiş görünce bir şevk geliyor bana da..pes etmiyorum Pazartesi'leri takım içinde tartılıyoruz haftasonu az kilo alınca haftasonu falan veriyoruz iyi oluyor[/QUOTKüçük kız Eylül'de kreşe ben ANCA ozaman yürüyüş Artı spor salonu düşünüyorum şimdilik hareketli biriyim ANCA okadar :))
Yağda değil suda olanlardan alabilirsin tası kötü amaTon balığı kilo aldırmıyor mu yaaa
Kardeşine mi üzüldün ondan mı yedin çikolatayıKahvaltı 7.10 1 dl tb ekmek üzerine labne sürdüm
Saat 8.20 1 Türk kahvesi
Öğle tavuk 1 kase cacık 1 tane roll ekmek
Ara Türk kahvesi bide 2si birarada içtim
Akşam 1 dl ekmekle menemen
Şimdi 1 Türk kahvesi daha içiyorum sanırım bugün abarttım
Su 4 litreyi geçti
Spor sadece 45 dk yürüdüm şişkinliğim var ya
Bide kız kardeşim erasmusla Almanya'ya gitmişti 1 tane küçük çikolata yedim hem adet olucam canım çok istedi hemde dayanamadım ya
Benide ALINtezbitsin teşekkde ediyorum kızlar 1 69 boy 72 kiloyum hafif kemikli yapım var olmak istediğim kilo 62 iki dogum Yaptım sezeryan 85 leri gördüm hamileliklerimde Karatay Tarzı diet bana iyi geliyor onu uygulamaya başladım tekrar birkaç gün oldu başlayalı inüsilün direnci ve kullandığım ilaçlar metopolizmayı yavaşlattı ağır ağır gidicem iradeliyim dir bu arada akşam 6 dan sonra su dışında hiç birşey yiyip içmiyorum sağlıklı ve kilosuz günler diliyorum hepinize sevgiler
Selam Ceyda. 1.sayfada eski kurallar var kouyabilirsin. Kısaca anlatırız da zaten.Kızlar akşama kadar 3 litre içtim bu arada regl oldum malesef akşam menüm yeşil fasulye ayran bir tabak bulgur pilavı sabah Öğlen aksam ekmek yok sabah cai Tohumlu toz tarçınlı yogurt bir adet haşlanmış yumurta aralarda Çiğ badem çiğ Fındık Öğlen haşlanmış patates salatası zeytin Yağlı nar ekşili öyle az vs katmadım zeytinyağını gayet boldu soda Var arada Pınar organik süt vazgeçilmezim ara olarak çok tatlı canım çekiyor özellikle malum günler kuru incir hurma veya tut kurusu tabi kararında acemiyim burda başka birşey yazacakmıyım düzensizmi oldu
Yine yaparsin canim. Supermis gunde 4 mileKesinlikle öyleMesela geçen sene yine kilolarimla başım dertteydi diyet yapmadım fazlasıyla yedim evet yaptığım çok yanlıştı ama günde 4 mile leslie yaptım her gun hiç aksatmadan
En sonunda beni görenler inanamadilar hem vücut seklim hem cildim o kadar degismisti ki yüzüme mutluluk vücuduma enerji yayılmıştı
Tabi sonradan okul başladı ve bıraktım eskisinden daha beter bi haldeyim şimdi
Afiyet bal şeker olsun diyim öncelikle yazdığın ilk menü hayırlı olsun. İlk menüne yorum yapmakta biraz kararsız kaldım ama.Kızlar akşama kadar 3 litre içtim bu arada regl oldum malesef akşam menüm yeşil fasulye ayran bir tabak bulgur pilavı sabah Öğlen aksam ekmek yok sabah cai Tohumlu toz tarçınlı yogurt bir adet haşlanmış yumurta aralarda Çiğ badem çiğ Fındık Öğlen haşlanmış patates salatası zeytin Yağlı nar ekşili öyle az vs katmadım zeytinyağını gayet boldu soda Var arada Pınar organik süt vazgeçilmezim ara olarak çok tatlı canım çekiyor özellikle malum günler kuru incir hurma veya tut kurusu tabi kararında acemiyim burda başka birşey yazacakmıyım düzensizmi oldu
Sen de çok az yemişsin bugün Melike.Sabah
Yarim poaca(mecburen)
ara
6 böğürtlen,1 erik
Aksam
Izgara tavuk
Salata
3 buçuk lt su
İyi geceler kizlar
Canim slm Derya ben.Kızlar unutmadan her sabah aç karnına Türk kahvesi içiyorum birde aç karnına elma sirkesi çörek otu Yağı da yag yakmada faydalıymış denemedim ama organigini bulup denemeyi düşünüyorum deneyen varmı
Evet az geldi bana da ..ya da ben açlığa gelemiyorum galiba ..mecbur kalmışsın sende desene ..Sabah
Yarim poaca(mecburen)
ara
6 böğürtlen,1 erik
Aksam
Izgara tavuk
Salata
3 buçuk lt su
İyi geceler kizlar
Canim pogaca sorun degil bence, gun boyunca cok az yemissin. Eminim cumaya yine eksilerdesinSabah
Yarim poaca(mecburen)
ara
6 böğürtlen,1 erik
Aksam
Izgara tavuk
Salata
3 buçuk lt su
İyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?