Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Her
herkese farklı Şeyler iyi gelebiliyor gerçekten Karatay bana iyi geldi teşekkür ediyorum inşallah hep beraber kurtuluruz şu kilolardan

Her

herkese farklı Şeyler iyi gelebiliyor gerçekten Karatay bana iyi geldi teşekkür ediyorum inşallah hep beraber kurtuluruz şu kilolardan
Akşamları menü yazıyoruz içtiğimiz su miktarını
Yaptığımız sporları
Kırıcı olmadan yorumlamaya çalışıyoruz
Başkalarını kilo vermiş görünce bir şevk geliyor bana da..pes etmiyorum Pazartesi'leri takım içinde tartılıyoruz haftasonu az kilo alınca haftasonu falan veriyoruz iyi oluyor

Kızlar akşama kadar 3 litre içtim bu arada regl oldum malesef akşam menüm yeşil fasulye ayran bir tabak bulgur pilavı sabah Öğlen aksam ekmek yok sabah cai Tohumlu toz tarçınlı yogurt bir adet haşlanmış yumurta aralarda Çiğ badem çiğ Fındık Öğlen haşlanmış patates salatası zeytin Yağlı nar ekşili öyle az vs katmadım zeytinyağını gayet boldu soda Var arada Pınar organik süt vazgeçilmezim ara olarak çok tatlı canım çekiyor özellikle malum günler kuru incir hurma veya tut kurusu tabi kararında acemiyim burda başka birşey yazacakmıyım düzensizmi oldu

Ton balığı kilo aldırmıyor mu yaaa
Yağda değil suda olanlardan alabilirsin tası kötü ama
Kardeşine mi üzüldün ondan mı yedin çikolatayı

Selam Ceyda. 1.sayfada eski kurallar var kouyabilirsin. Kısaca anlatırız da zaten.
Menülerimizi akşamları saatleri ile yazıyoruz. Altına içtiğimiz suyu ve yaptığımız sporu yazıyoruz. Burda herkes kendine uygun olduğunu düşündüğü diyeti uyguluyor, belli bir listemiz yok. Birbirimizin menülerine yorumlar, eleştiriler yapıyoruz, daha kolay yol alalım diye, alınmaca gücenmece yok. Bizim takımda kimse kimseyi kıskanmaz, kötülüğünü istemez, zamanla alışırsın herkese. Burda önemli.olan herkes birbirini motive etmeye çalışıyor isterse tabi :)
Takıma girenin 2 haftalık bir deneme süresi var. 2 hafta içinde katılım yapmak, mesaj yazmak, istediğin menüleri yorumlamak ve sadece kendi menünü yazıp kendi çapında monolog gibi kimseyi sallamaz vaziyette takılarak değil biraz interaktif olmak lazım motive olabilmek için. Bunlar insanın kendine kalmış şeyler tabi.
2 hafta içinde kilo da verebilirsen yarışma listesine girebiliyorsun. Sonra liste sorumluluğun da başlıyor.
Bizim takım geçtiğimiz cuma takımlar arasında 1.oldu, takımımız iyidir. Senin de başarılı olacağına inanıyorum, sağlıklı kilo vereceksin eminim.
Cuma ve pazartesi aç karnına ve çıplak tartılıp öğlene kadar buraya yazıyoruz, takımın vazgeçilmez kuralı da bu.
Hepimiz spor yapmaya çalışıyoruz.
Sen de yapıyor musun canım? Ne yapıyorsun?

Yine yaparsin canim. Supermis gunde 4 mile

Afiyet bal şeker olsun diyim öncelikle yazdığın ilk menü hayırlı olsun. İlk menüne yorum yapmakta biraz kararsız kaldım ama.
1 tb bulgur pilavı ve patates salatası biraz fazla gibi geldi bana. Zeytinyağını yemek kaşığı ile ölçerek yemeklerine eklersen, narekşisi çok kullanmazsan daha iyi olur. Zeytintağı sağlıklı bir yağ tabi ama kalorisi çok. Yağ sonuçta.
2 küçük kare %80 kakaolu bitter çikolata yiyebilirsin, günkurusu da yenebilir bence az.
Menüleri tabak cinsinden değil de yemek kaşığı cinsinden yazmaya çalışıyoruz yani daha az yeniyor böylece de tabi

Canim slm Derya ben.
Bence kahveyi ac karnina icme, kucuk de birsey at agzina sonra ic. Kansere bile sebep oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…