Derya menülerin güzel spor çok iyi canım benim süpersinSlm kizlar
Bugunku menum @berilceeePembe_patikli
sabah: yarim muz, 1 fincan sutlu tarcinli kahve
ara: 2 haslanmis yumurta, 200gr kadar yogurt
ara: 1 fincan sutlu kahve
aksam: 2 adet baliktan yapilma kofte
ara: yarim muz
su: 3,5 lttezbitsin
spor: 8 km yuruyus @Bestttt
20dk yuzme
Canim ben de karatay yapmaya calisiyorum. Bence gayet saglikli bir yeme tarziBenide ALINtezbitsin teşekkde ediyorum kızlar 1 69 boy 72 kiloyum hafif kemikli yapım var olmak istediğim kilo 62 iki dogum Yaptım sezeryan 85 leri gördüm hamileliklerimde Karatay Tarzı diet bana iyi geliyor onu uygulamaya başladım tekrar birkaç gün oldu başlayalı inüsilün direnci ve kullandığım ilaçlar metopolizmayı yavaşlattı ağır ağır gidicem iradeliyim dir bu arada akşam 6 dan sonra su dışında hiç birşey yiyip içmiyorum sağlıklı ve kilosuz günler diliyorum hepinize sevgiler
Canım altalta yazmaya çalışırsan bizim gözler açısından iyi olacak gibiKızlar akşama kadar 3 litre içtim bu arada regl oldum malesef akşam menüm yeşil fasulye ayran bir tabak bulgur pilavı sabah Öğlen aksam ekmek yok sabah cai Tohumlu toz tarçınlı yogurt bir adet haşlanmış yumurta aralarda Çiğ badem çiğ Fındık Öğlen haşlanmış patates salatası zeytin Yağlı nar ekşili öyle az vs katmadım zeytinyağını gayet boldu soda Var arada Pınar organik süt vazgeçilmezim ara olarak çok tatlı canım çekiyor özellikle malum günler kuru incir hurma veya tut kurusu tabi kararında acemiyim burda başka birşey yazacakmıyım düzensizmi oldu
Canim slm Derya ben.
Bence kahveyi ac karnina icme, kucuk de birsey at agzina sonra ic. Kansere bile sebep oluyormus[/QUOTEdemir eksikliğim var kahveden dolayı zannedersem peki öğle yapayım miğdeyi Zararlı oluyor ama alıştım aç karnına
Ben çörekotu yağı bazen içiyorum sağlık için..Kızlar unutmadan her sabah aç karnına Türk kahvesi içiyorum birde aç karnına elma sirkesi çörek otu Yağı da yag yakmada faydalıymış denemedim ama organigini bulup denemeyi düşünüyorum deneyen varmı
Bencede sağlıklı ama biz hamur işiniCanim ben de karatay yapmaya calisiyorum. Bence gayet saglikli bir yeme tarzi
Istersen yatmadan birkac tablet magnez al canim sen de bugun kahveyi biraz fazla icmissin, ins rahat bir uyku cekersin. Is yerine sut goturebilirsen nescafe sade al sutlu yap, ikisi bir aradadan cok daha iyi olur.Kahvaltı 7.10 1 dl tb ekmek üzerine labne sürdüm
Saat 8.20 1 Türk kahvesi
Öğle tavuk 1 kase cacık 1 tane roll ekmek
Ara Türk kahvesi bide 2si birarada içtim
Akşam 1 dl ekmekle menemen
Şimdi 1 Türk kahvesi daha içiyorum sanırım bugün abarttım
Su 4 litreyi geçti
Spor sadece 45 dk yürüdüm şişkinliğim var ya
Bide kız kardeşim erasmusla Almanya'ya gitmişti 1 tane küçük çikolata yedim hem adet olucam canım çok istedi hemde dayanamadım ya
Bende kahveciyim 2 tane içiyorum gündeKızlar unutmadan her sabah aç karnına Türk kahvesi içiyorum birde aç karnına elma sirkesi çörek otu Yağı da yag yakmada faydalıymış denemedim ama organigini bulup denemeyi düşünüyorum deneyen varmı
Yeşil çay vazgeçilmezim yıllardır ama orjinalini yurt dışından getirttirdim oda miğdeme dokunmadı paketliler dokunuyor ki elma sirkesi de mahveder heralde miğdemiBen çörekotu yağı bazen içiyorum sağlık için..
Elma sirkesi de iyiymiş ama mideme dokunur mu dedim cesaret edemedim henüz
Yeşil çay çok etkili oluyor bende
Canim benim onecelikle su sucugu yeme, gercekten zararli. Ayda bir filan ye ya da. onun haricinde sabah oglen gayet iyi ama aksama ziyafet cekmissin.Uatniyorum ama menumu yazicam genede azck kafama kakinda pisman olayim(
Sabah:
1 dilimden az mısır ekmegi
4 dilim sucuk
1 yumurtadan tuzsuz omlet
1 kk light beyaz peynir
Bi iki dilim domates
Öğlen:
4 incir
Aksam:
1 porsiyon iskender
1 porsiyon dondurmali ekmek kadayifiiiii((((
Sonradan yazdim sporu unutmusum yazmayi 40 dk bisiklet 20 dk kardiyo 3.5lt suCanim benim onecelikle su sucugu yeme, gercekten zararli. Ayda bir filan ye ya da. onun haricinde sabah oglen gayet iyi ama aksama ziyafet cekmissin.
hanii sporr???
Simdi gordum sporu ayri yazmissin. Istersen yarina beraber yaz canim.Bu arada su 3.5 litre
Spor 40 dk hizli bisiklet
20 dk kardiyo
Simdi gordum canimSonradan yazdim sporu unutmusum yazmayi 40 dk bisiklet 20 dk kardiyo 3.5lt su
Uatniyorum ama menumu yazicam genede azck kafama kakinda pisman olayim(
Sabah:
4 dilim sucuk
1 kk light beyaz peynir
Bi iki dilim domates
Öğlen:
4 incir
Aksam:
1 porsiyon iskender
Bende Bir kahve severim ama miğdem iptal oluyorBende kahveciyim 2 tane içiyorum günde
Simdi gordum canimSonradan yazdim sporu unutmusum yazmayi 40 dk bisiklet 20 dk kardiyo 3.5lt su
Oof off hayalimdeki menü yaaaaUatniyorum ama menumu yazicam genede azck kafama kakinda pisman olayim(
Sabah:
4 dilim sucuk
1 kk light beyaz peynir
Bi iki dilim domates
Öğlen:
4 incir
Aksam:
1 porsiyon iskender
Balıktan köfte nasıl oluyor acaba?merak ettimSlm kizlar
Bugunku menum @berilceeePembe_patikli
sabah: yarim muz, 1 fincan sutlu tarcinli kahve
ara: 2 haslanmis yumurta, 200gr kadar yogurt
ara: 1 fincan sutlu kahve
aksam: 2 adet baliktan yapilma kofte
ara: yarim muz
su: 3,5 lttezbitsin
spor: 8 km yuruyus @Bestttt
20dk yuzme
Iki ayagimin alti da su topladi yurumektenDerya menülerin güzel spor çok iyi canım benim süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?