Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Simdi gordum sporu ayri yazmissin. Istersen yarina beraber yaz canim.
Sporun aslinda gayet iyi ama hani aksam cok yedin ya keske bir bu kadar daha yapsaydin belki iskenderin yarisini yakardin
Afiyet olsun hepsi ve hiccc yag yapmasin insallah
Kardiyoyu aksam gelince yaptim zaten pismanliktan :) amiiin hic yag yapmasin ins simdi yatmadan bi form cayi iceyim diyorum belki fayda eder :) yanina yazacaktim da unutmusum bende pesinden ekledim simdi duzelteyim onuda :)

Olan olmuş yarın hemen kaçamaksız günlere selam de canım

Bencede sağlıklı ama biz hamur işini
Şerbetli Tatlıları seven bir millete biraz zorlamıyor degil hani
Alisiyor insan zamanla canim. Benim bir ay oldu. En cok sicak taze ekmegin disini ozledim. Ins 60lara inince haftada bir mola vercem
Eskiden ekmek yemeden doyamam sanirdim, megersem doyuluryormus hele ki ben de doyuyormusum

M
makesef bir tabak yedim :))ekmek yok ya hayatımda artık oda teselli olsun bu arada pilav zeytin Yağlı ve Minicik azıcık tuzlu tuz zaten tüketmiyorum ödeme çom müsaitim yıllar oldu yok gibi hayatımda bu Yüzden o Sevdiğim turşuya hasret ben ciddi ödem tutuyorum öğle böğle degil

Kardiyoyu aksam gelince yaptim zaten pismanliktan :) amiiin hic yag yapmasin ins simdi yatmadan bi form cayi iceyim diyorum belki fayda eder :) yanina yazacaktim da unutmusum bende pesinden ekledim simdi duzelteyim onuda :)
Yarindan sonra dikkat edersin cumaya gelirsin eksiyle, sorun olmaz bence canim
super olmus o zaman sporu yedikten sonra yaptiysann bir kismini yakmissindir zaten

Dun sabah 66.5ti yarin bi sey yemicem söz ( kimin hayali olmazki ablacim iskenderin porsiyonu küçüktü ama onuda belirtiyim kabahatimi bastırır gibi :)) yarin ne edem ben simdi (

Beni
Alisiyor insan zamanla canim. Benim bir ay oldu. En cok sicak taze ekmegin disini ozledim. Ins 60lara inince haftada bir mola vercem
Eskiden ekmek yemeden doyamam sanirdim, megersem doyuluryormus hele ki ben de doyuyormusum
beni Ekmek değilde Tatlı seven biriyim o zorluyor çok şükür kuru meyveyle azaltıyorum :))hadi bir bölümü gitsin kiloların abartmadan ödül veririz önemli olan Kalıcı kilo vermek ve sağlıkla

canim bak sana tatli krizine birebir tarif
MUZLU KAKAOLU CHIA PUDİNGİ
(2 porsiyon)
1 adet olgunca muzu, 1 çay kaşığı kakao ve 1 su bardağı (250 ml) light sütü blenderda karıştırıyoruz.
Bu karışımı uygun boyutta, kapaklı bir kaba alıp içerisine 3 yemek kaşığı chia tohumu ekliyoruz ve bir kaşık yardımıyla tamamen karışmasını sağlıyoruz.
En az 3-5 saat buzdolabında bekletiyoruz.
(Tohumların birbirine yapışmaması için ilk 2 saat yarım saatte bir karıştırsak iyi olur.)
Jöle kıvamına gelmiş olan karışımı bardaklara koyup, isteğe göre nar, muz dilimleri, bitter damla çikolata, tarçın, hindistan cevizi vb. ile süsleyerek sunuyoruz.
1 porsiyon yaklaşık 200 kcal

Yarindan sonra dikkat edersin cumaya gelirsin eksiyle, sorun olmaz bence canim
super olmus o zaman sporu yedikten sonra yaptiysann bir kismini yakmissindir zaten
Cumaya kadar kacamak yok o zaman ekstra dikkat eder sporuda azicik abartirsam sorun olmaz heralde :))

Off 1 somun ekmeği tek başıma yiyerim
Dun sabah 66.5ti yarin bi sey yemicem söz ( kimin hayali olmazki ablacim iskenderin porsiyonu küçüktü ama onuda belirtiyim kabahatimi bastırır gibi :)) yarin ne edem ben simdi (
Eksi düzene dönmeyi geciktirme, benim hatalarımı yapma, mehter marşı gibi oluyor yoksa.
Bugünü unut gitsin artık sabah su içip düzgğn bşe kahvaltı çekersin. Gün içinde de karbonhidrat almazsın.

Beni

beni Ekmek değilde Tatlı seven biriyim o zorluyor çok şükür kuru meyveyle azaltıyorum :))hadi bir bölümü gitsin kiloların abartmadan ödül veririz önemli olan Kalıcı kilo vermek ve sağlıkla
Beni de dondurma kotu etkiliyor, ayy daha once bu kadar dikkat etmemistim herkes dondurma yiyor yaa.
Bu arada eger bu Karatayi omur boyu yaparsak bence hic kilolari geri almayiz, ekmek yok seker yok neden kilo alalim ki

Bence artik yiyemezsin senin miden iyice kuculmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…