- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Kardiyoyu aksam gelince yaptim zaten pismanliktan :) amiiin hic yag yapmasin ins simdi yatmadan bi form cayi iceyim diyorum belki fayda eder :) yanina yazacaktim da unutmusum bende pesinden ekledim simdi duzelteyim onuda :)Simdi gordum sporu ayri yazmissin. Istersen yarina beraber yaz canim.
Sporun aslinda gayet iyi ama hani aksam cok yedin ya keske bir bu kadar daha yapsaydin belki iskenderin yarisini yakardin
Afiyet olsun hepsi ve hiccc yag yapmasin insallah
KesinIki ayagimin alti da su topladi yurumektensagol canim. Ins cumaya eksi 1 kilo istiyom.
Olan olmuş yarın hemen kaçamaksız günlere selam de canımUatniyorum ama menumu yazicam genede azck kafama kakinda pisman olayim(
Sabah:
1 dilimden az mısır ekmegi
4 dilim sucuk
1 yumurtadan tuzsuz omlet
1 kk light beyaz peynir
Bi iki dilim domates
Öğlen:
4 incir
Aksam:
1 porsiyon iskender
1 porsiyon dondurmali ekmek kadayifiiiii((((
Soda çek benceKardiyoyu aksam gelince yaptim zaten pismanliktan :) amiiin hic yag yapmasin ins simdi yatmadan bi form cayi iceyim diyorum belki fayda eder :) yanina yazacaktim da unutmusum bende pesinden ekledim simdi duzelteyim onuda :)
Alisiyor insan zamanla canim. Benim bir ay oldu. En cok sicak taze ekmegin disini ozledim. Ins 60lara inince haftada bir mola vercemBencede sağlıklı ama biz hamur işini
Şerbetli Tatlıları seven bir millete biraz zorlamıyor degil hani
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canımIki ayagimin alti da su topladi yurumektensagol canim. Ins cumaya eksi 1 kilo istiyom.
makesef bir tabak yedim :))ekmek yok ya hayatımda artık oda teselli olsun bu arada pilav zeytin Yağlı ve Minicik azıcık tuzlu tuz zaten tüketmiyorum ödeme çom müsaitim yıllar oldu yok gibi hayatımda bu Yüzden o Sevdiğim turşuya hasret ben ciddi ödem tutuyorum öğle böğle degilCanım altalta yazmaya çalışırsan bizim gözler açısından iyi olacak gibi
Bir tabak bulgur pilavı değilde 2-3 kaşık olsaymış iyiymiş aslında..2 kaşık 1 dilim ekmek ediyormuş ..
Patatese de dikkat etmek lazımmış bakliyat salataları da güzel oluyor ..evet regl zamanı tatlı krizi oluyor ama metabolizma hızlı çalışıyormuş ..bu da bir fırsat oluyor kilo vermede
Yarindan sonra dikkat edersin cumaya gelirsin eksiyle, sorun olmaz bence canimKardiyoyu aksam gelince yaptim zaten pismanliktan :) amiiin hic yag yapmasin ins simdi yatmadan bi form cayi iceyim diyorum belki fayda eder :) yanina yazacaktim da unutmusum bende pesinden ekledim simdi duzelteyim onuda :)
Amin canim ayy birgun senin guncel kilomu gorsem ne mutlu olurummmİnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım
Dun sabah 66.5ti yarin bi sey yemicem sözOof off hayalimdeki menü yaaaa
İskenderi 1.5 yeseydin keşke bence
Ekmek kadayıfının yanına da kaymak koydursaydın ammmaaan tadından yenmezdiiii
Naaptın kız sen
Yarın toplaman lazım sabah tartılmış mıydın
beni Ekmek değilde Tatlı seven biriyim o zorluyor çok şükür kuru meyveyle azaltıyorum :))hadi bir bölümü gitsin kiloların abartmadan ödül veririz önemli olan Kalıcı kilo vermek ve sağlıklaAlisiyor insan zamanla canim. Benim bir ay oldu. En cok sicak taze ekmegin disini ozledim. Ins 60lara inince haftada bir mola vercem
Eskiden ekmek yemeden doyamam sanirdim, megersem doyuluryormus hele ki ben de doyuyormusum
Artik buldum isin kolayini, kizimin uykusu gelince aliyorum onu bebek arabasina yuru de yuru....
Soda yemegin yaninda ictimSoda çek bence
yaaaaa
inşallah canım bede cumayı sabırsızlıkla bekliyorum sen izindemisin çok fazla girmiyor gibisin sanki özledim valla WhatsApp da da yazmıyorsun
canim bak sana tatli krizine birebir tarifM
makesef bir tabak yedim :))ekmek yok ya hayatımda artık oda teselli olsun bu arada pilav zeytin Yağlı ve Minicik azıcık tuzlu tuz zaten tüketmiyorum ödeme çom müsaitim yıllar oldu yok gibi hayatımda bu Yüzden o Sevdiğim turşuya hasret ben ciddi ödem tutuyorum öğle böğle degil
Cumaya kadar kacamak yok o zaman ekstra dikkat eder sporuda azicik abartirsam sorun olmaz heralde :))Yarindan sonra dikkat edersin cumaya gelirsin eksiyle, sorun olmaz bence canim
super olmus o zaman sporu yedikten sonra yaptiysannbir kismini yakmissindir zaten
Off 1 somun ekmeği tek başıma yiyerimAlisiyor insan zamanla canim. Benim bir ay oldu. En cok sicak taze ekmegin disini ozledim. Ins 60lara inince haftada bir mola vercem
Eskiden ekmek yemeden doyamam sanirdim, megersem doyuluryormus hele ki ben de doyuyormusum
Eksi düzene dönmeyi geciktirme, benim hatalarımı yapma, mehter marşı gibi oluyor yoksa.Dun sabah 66.5ti yarin bi sey yemicem söz( kimin hayali olmazki ablacim iskenderin porsiyonu küçüktü ama onuda belirtiyim kabahatimi bastırır gibi :)) yarin ne edem ben simdi (
Beni de dondurma kotu etkiliyor, ayy daha once bu kadar dikkat etmemistim herkes dondurma yiyor yaa.Beni
beni Ekmek değilde Tatlı seven biriyim o zorluyor çok şükür kuru meyveyle azaltıyorum :))hadi bir bölümü gitsin kiloların abartmadan ödül veririz önemli olan Kalıcı kilo vermek ve sağlıkla
Cumaya eksiler cumaya Eksilerrr. bu benim cuma sloganimCumaya kadar kacamak yok o zaman ekstra dikkat eder sporuda azicik abartirsam sorun olmaz heralde :))
Bence artik yiyemezsinOff 1 somun ekmeği tek başıma yiyerim
Eksi düzene dönmeyi geciktirme, benim hatalarımı yapma, mehter marşı gibi oluyor yoksa.
Bugünü unut gitsin artık sabah su içip düzgğn bşe kahvaltı çekersin. Gün içinde de karbonhidrat almazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?