O yüzden ömür boyu yapılamaz diye düşünüyorum benBeni de dondurma kotu etkiliyor, ayy daha once bu kadar dikkat etmemistim herkes dondurma yiyor yaa.
Bu arada eger bu Karatayi omur boyu yaparsak bence hic kilolari geri almayiz, ekmek yok seker yok neden kilo alalim ki
Dondurma istedi canım şimdi ama yaaBence artik yiyemezsinsenin miden iyice kuculmustur
Masallah canim sporunaBen de menümü yazayım
Sabah hellim peyniri tavada baharatlarla pişirdim yağsız
Domates salatalık 2 zeytin çay
Ara
Sade kahve 5 badem 1 erik
Öğlen
Diyet gofret 1 ayran
Ara kahve 1 elma
Akşam
yarım dilim ekmek 1 kepçe çorba biraz yoğurtlu havuç
Su 2 litre
Spor 15000 adımı geçmiş biraz
Eksilemezse de artik bu aksami hatirlayip bi bardak soğuk su içer bi kaca hafta ac yasarim :))Cumaya eksiler cumaya Eksilerrr. bu benim cuma sloganim
Dondurma istedi canım şimdi ama yaa
İyi fikir soğuk su kalori harcatıyor bakEksilemezse de artik bu aksami hatirlayip bi bardak soğuk su içer bi kaca hafta ac yasarim :))
eksilir eksilir spor yapiyorsun ya metabolizma daha hizli calisiyorEksilemezse de artik bu aksami hatirlayip bi bardak soğuk su içer bi kaca hafta ac yasarim :))
Sokmasın yaahay benim dilimi esek arisi sok (masin yaaa)
Eskiden vodka redbull cok icerdik de cok zararliymis. Simdi icmiyorum tadini seviyorum aslinda ama hem kalorili hem de zararli cisss yaniHayatımda 10 yıl önce 1 sefer o da 3 yudum içtim ve fenalaştım
Tavsiye etmiyorum eşime de içirmem hiç
Ağzının ufak olduğuna inanıyorum artık kankicimMENÜM
sabah
peynirli omlet
2 dilim çavdar
3 zeytin
14.00
domates
1 dilim ekmek
1kk peynir
16.30
8 çiğ badem
3 çiğ fındık
18.30
semizotu
1 sb ayran
2 günkurusu
3 çatal karpuztezbitsin kankişim ağzım ne kadar büyük olursa olsun üç çatal yaklaşık bir küçük üçgen dilime tekabül ediyor ayrıca su 2.5 lt nin altına düşmüyorum malum çok sıcak
berilceee @anderes
Bestttt 1 saat tempolu yürüyüş
Ne guzel iste sicaklarda canin da cok yemek istemezÇok sıcak ya geberiyorum yeminle oturduğum yerde terliyorum ne biçim hava
Masallah zaten bugun nerdeyse hicbirsey yememissin canim, cumaya buyuk bir eksiyle karsimiza cikacaksin belliSokmasın yaa
Brn yerim bi ara
Iyi geceler canimHerkese iyi geceler yarın alıntılara döneceğim kocaman
Canim supersinnnMenüm
Kahvaltı 07: 1 sb süt, 12 gr kavrulmamış fındık(10 adet)
Öğlen 13: Zeytinyağlı 2 adet emginar (3 yk bezelyr ve 2 yk havuç ile yaptım)
Akşam 18.30: 1 kase pulbiberli kekikli yoğurt, 2 domates, 2 salatalık
2 lt su
30 dk yürüyüş
Ohh ne guzel yapmissin canim. Cocuklarla vakit gecirmek bir ayri guzel. Biz de kizicimla havuza gittik.Tatilde olanlar var ama yakında canlanır buralar
Bizde hayvanat bahçesine gittik çocuklarla ..güzel oldu sevindiler dönüyoruz şimdiayaklarım ağrıdı valla yürümekten
Off ya cok kotu bir goruntuuu. Allahim koru bizi , az yiyelim bunlari gorup gorup.
Ben gidip bi damacana iceyim o zaman simdi cok ihtiyacim varİyi fikir soğuk su kalori harcatıyor bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?