- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
gayet guzel bir menu canim. Afiyet olsun. Hele ki karpuzdan sadece 3 catal almana tebrikler. Biliyorsun ben karpuza basladim mi yarisini yiyorum, herseye diyet var ona yokMENÜM
sabah
peynirli omlet
2 dilim çavdar
3 zeytin
14.00
domates
1 dilim ekmek
1kk peynir
16.30
8 çiğ badem
3 çiğ fındık
18.30
semizotu
1 sb ayran
2 günkurusu
3 çatal karpuztezbitsin kankişim ağzım ne kadar büyük olursa olsun üç çatal yaklaşık bir küçük üçgen dilime tekabül ediyor ayrıca su 2.5 lt nin altına düşmüyorum malum çok sıcak
berilceee @anderes
Bestttt 1 saat tempolu yürüyüş
Evet kesinlikle almayız geri de bu bayramlar Türk mutfağı yok yok tadımlık yaşarsak almayız :))birde beyni başka şeylerle meşgul edeceksin ki gelmesin akıla tatlılar börekler :))Beni de dondurma kotu etkiliyor, ayy daha once bu kadar dikkat etmemistim herkes dondurma yiyor yaa.
Bu arada eger bu Karatayi omur boyu yaparsak bence hic kilolari geri almayiz, ekmek yok seker yok neden kilo alalim ki
Kardeşine mi üzüldün ondan mı yedin çikolatayı
Istersen yatmadan birkac tablet magnez al canim sen de bugun kahveyi biraz fazla icmissin, ins rahat bir uyku cekersin. Is yerine sut goturebilirsen nescafe sade al sutlu yap, ikisi bir aradadan cok daha iyi olur.
Ve gercekten cok dikkat etmissin, afiyet olsun canim.
Dun sabah 66.5ti yarin bi sey yemicem söz( kimin hayali olmazki ablacim iskenderin porsiyonu küçüktü ama onuda belirtiyim kabahatimi bastırır gibi :)) yarin ne edem ben simdi (
İyi fikir soğuk su kalori harcatıyor bak
Kızlar akşama kadar 3 litre içtim bu arada regl oldum malesef akşam menüm yeşil fasulye ayran bir tabak bulgur pilavı sabah Öğlen aksam ekmek yok sabah cai Tohumlu toz tarçınlı yogurt bir adet haşlanmış yumurta aralarda Çiğ badem çiğ Fındık Öğlen haşlanmış patates salatası zeytin Yağlı nar ekşili öyle az vs katmadım zeytinyağını gayet boldu soda Var arada Pınar organik süt vazgeçilmezim ara olarak çok tatlı canım çekiyor özellikle malum günler kuru incir hurma veya tut kurusu tabi kararında acemiyim burda başka birşey yazacakmıyım düzensizmi oldu
@DeryaOnDiet Canım çok güzel bir menü olmuş toparlanmak için zannedersem yoksa miktar yetti mi çünkü sürekli böyle yiyemezsin çok az olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun moral bozmak yok yarın suyu artırıp proteine yüklen ki bu cıslar kalıcı olmasınUatniyorum ama menumu yazicam genede azck kafama kakinda pisman olayim(
Sabah:
1 dilimden az mısır ekmegi
4 dilim sucuk
1 yumurtadan tuzsuz omlet
1 kk light beyaz peynir
Bi iki dilim domates
Öğlen:
4 incir
Aksam:
1 porsiyon iskender
1 porsiyon dondurmali ekmek kadayifiiiii((((
Beni
beni Ekmek değilde Tatlı seven biriyim o zorluyor çok şükür kuru meyveyle azaltıyorum :))hadi bir bölümü gitsin kiloların abartmadan ödül veririz önemli olan Kalıcı kilo vermek ve sağlıkla
C cilginkimyaci canım vücut sıcaklığına getirmek için o suyu kalori yakıyormuş yaz kış suyu o şekilde soğuk içen çok tercih mevzusu bazılarıda sıcağa yakın içer tok tuttuğunu söylerAaa soğuk su zayıflatıyor mu hiç duymadım kız
Haşlanmış yumurta diyecektim :))Günaydın kızlar aç karnına kahvemi içtim ama burda bir arkadaşın tavsiyesine uyarak azıcık olsada birşey at Ağzına Demişti peynir yedim kahvemi içtim kızlar bu arada ben bu hatayı yapmıştım gine Yaptım form Çayı içinde bir tane bile içsem ishal oluyorum söğlemesi Ayıp dün içtim sabah şiddetl karın ağrısıyla uyandım((bana dokunuyor birdaha olmuştum içmeyin birazdan cai Tohumlu toz tarçınlı içine biraz ceviz yulaf lı yoğurdumu ve bir adet haşlanmış peynirimi yiyecem birde yeşil çay Gününüz güzel geçsin güzel sabahlar
Kuralları bilmiyorum sizden öğrenirim artık motive olurum hemde motive ederim diye katıldım spor yapamıyorum küçük kızım var o kreşe başlıyacak inşallah Eylül'de spora başlıyorum yardımcı bayan biraz ilgilenince ki zor oluyor durmuyor 20 dakikada olsa yürümeye çalışıyorum bu arada çalışmıyorum ikinci kızım zor bir bebekti bıraktım ev hanımıyım gün boyu menüsünü mü akşam yazıcagız yoksa akşam menüsünümüYağda değil suda olanlardan alabilirsin tası kötü ama
Kardeşine mi üzüldün ondan mı yedin çikolatayı
Selam Ceyda. 1.sayfada eski kurallar var kouyabilirsin. Kısaca anlatırız da zaten.
Menülerimizi akşamları saatleri ile yazıyoruz. Altına içtiğimiz suyu ve yaptığımız sporu yazıyoruz. Burda herkes kendine uygun olduğunu düşündüğü diyeti uyguluyor, belli bir listemiz yok. Birbirimizin menülerine yorumlar, eleştiriler yapıyoruz, daha kolay yol alalım diye, alınmaca gücenmece yok. Bizim takımda kimse kimseyi kıskanmaz, kötülüğünü istemez, zamanla alışırsın herkese. Burda önemli.olan herkes birbirini motive etmeye çalışıyor isterse tabi :)
Takıma girenin 2 haftalık bir deneme süresi var. 2 hafta içinde katılım yapmak, mesaj yazmak, istediğin menüleri yorumlamak ve sadece kendi menünü yazıp kendi çapında monolog gibi kimseyi sallamaz vaziyette takılarak değil biraz interaktif olmak lazım motive olabilmek için. Bunlar insanın kendine kalmış şeyler tabi.
2 hafta içinde kilo da verebilirsen yarışma listesine girebiliyorsun. Sonra liste sorumluluğun da başlıyor.
Bizim takım geçtiğimiz cuma takımlar arasında 1.oldu, takımımız iyidir. Senin de başarılı olacağına inanıyorum, sağlıklı kilo vereceksin eminim.
Cuma ve pazartesi aç karnına ve çıplak tartılıp öğlene kadar buraya yazıyoruz, takımın vazgeçilmez kuralı da bu.
Hepimiz spor yapmaya çalışıyoruz.
Sen de yapıyor musun canım? Ne yapıyorsun?
Afiyet bal şeker olsun diyim öncelikle yazdığın ilk menü hayırlı olsun. İlk menüne yorum yapmakta biraz kararsız kaldım ama.
1 tb bulgur pilavı ve patates salatası biraz fazla gibi geldi bana. Zeytinyağını yemek kaşığı ile ölçerek yemeklerine eklersen, narekşisi çok kullanmazsan daha iyi olur. Zeytintağı sağlıklı bir yağ tabi ama kalorisi çok. Yağ sonuçta.
2 küçük kare %80 kakaolu bitter çikolata yiyebilirsin, günkurusu da yenebilir bence az.
Menüleri tabak cinsinden değil de yemek kaşığı cinsinden yazmaya çalışıyoruz yani daha az yeniyor böylece de tabi[/QUOTEben biraz acemiyim yanlışlarım olursa affedin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?