Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gayet guzel bir menu canim. Afiyet olsun. Hele ki karpuzdan sadece 3 catal almana tebrikler. Biliyorsun ben karpuza basladim mi yarisini yiyorum, herseye diyet var ona yok

Beni de dondurma kotu etkiliyor, ayy daha once bu kadar dikkat etmemistim herkes dondurma yiyor yaa.
Bu arada eger bu Karatayi omur boyu yaparsak bence hic kilolari geri almayiz, ekmek yok seker yok neden kilo alalim ki
Evet kesinlikle almayız geri de bu bayramlar Türk mutfağı yok yok tadımlık yaşarsak almayız :))birde beyni başka şeylerle meşgul edeceksin ki gelmesin akıla tatlılar börekler :))

Magnez ne ki? Aslında evde biber dolması taze fasulye falanda vardı annem kardeşim ne seviyorsa yaptı ama ben yemedim tuttum kendimi bide bol bol su içtim kahve bana etki etmiyor ki okurken günde 4-5 kere içiyorduk
bu hafta + olur benim adet olucam 2-3 güne

Dun sabah 66.5ti yarin bi sey yemicem söz ( kimin hayali olmazki ablacim iskenderin porsiyonu küçüktü ama onuda belirtiyim kabahatimi bastırır gibi :)) yarin ne edem ben simdi (

Bugünü unutup yarın tam diyete uygun şekilde yiyeceksin canım olan oldu artık önüne bak :)

ceyef öncelikle tekrar hoş geldin bir tabak ölçüsü yaklaşık kaç kaşık ediyor öyle yazarsan kuru gıdalarda daha açık olur canım patates bir kaç kere geçti oda kaşık miktarıyla belirtilirse miktar tam anlaşılır afiyet bal şeker olsun
@DeryaOnDiet Canım çok güzel bir menü olmuş toparlanmak için zannedersem yoksa miktar yetti mi çünkü sürekli böyle yiyemezsin çok az olmuş afiyet olsun

Afiyet olsun moral bozmak yok yarın suyu artırıp proteine yüklen ki bu cıslar kalıcı olmasın
Beni

beni Ekmek değilde Tatlı seven biriyim o zorluyor çok şükür kuru meyveyle azaltıyorum :))hadi bir bölümü gitsin kiloların abartmadan ödül veririz önemli olan Kalıcı kilo vermek ve sağlıkla
ceyef Ah ah ben her şey seven biriyim nerdeyse
ayda bir ödül ya da o ay belirlediğimiz hedefe ulaşınca ödülü hak ettik diyoruz ama ödül yeni ciciler alma eski bizi bizden alıp mahv-ı perişan eden ağızda dağılan görüntüsüyle cezbeden lezzetleri yemek değildi

Aaa soğuk su zayıflatıyor mu hiç duymadım kız
C cilginkimyaci canım vücut sıcaklığına getirmek için o suyu kalori yakıyormuş yaz kış suyu o şekilde soğuk içen çok tercih mevzusu bazılarıda sıcağa yakın içer tok tuttuğunu söyler
İş nasıl gidiyor alıştın mı işin içeriği ne merak ettim branşınla mı alakalı

tezbitsin Kankacığım ağzımı açık kapalı yandan ölçüp paylaşacağım en kısa sürede
Menünü gördüm çerezlik bir menü sen iyice alıştın az yemeye bravo
Tatilde ne yapacaksın burda mısın kararın ne izin olayı var mı
Hani biz spor filan yapacaktık tabi sayfaya uğramıyorsun ki başlayıp devam edelim dersen haklısın tatil dönüşüne her şeyi bırakıyorum galiba ben

Günaydın kızlar aç karnına kahvemi içtim ama burda bir arkadaşın tavsiyesine uyarak azıcık olsada birşey at Ağzına Demişti peynir yedim kahvemi içtim kızlar bu arada ben bu hatayı yapmıştım gine Yaptım form Çayı içinde bir tane bile içsem ishal oluyorum söğlemesi Ayıp dün içtim sabah şiddetl karın ağrısıyla uyandım ((bana dokunuyor birdaha olmuştum içmeyin birazdan cai Tohumlu toz tarçınlı içine biraz ceviz yulaf lı yoğurdumu ve bir adet haşlanmış peynirimi yiyecem birde yeşil çay Gününüz güzel geçsin güzel sabahlar

Haşlanmış yumurta diyecektim :))

Kuralları bilmiyorum sizden öğrenirim artık motive olurum hemde motive ederim diye katıldım spor yapamıyorum küçük kızım var o kreşe başlıyacak inşallah Eylül'de spora başlıyorum yardımcı bayan biraz ilgilenince ki zor oluyor durmuyor 20 dakikada olsa yürümeye çalışıyorum bu arada çalışmıyorum ikinci kızım zor bir bebekti bıraktım ev hanımıyım gün boyu menüsünü mü akşam yazıcagız yoksa akşam menüsünümü

T

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…