inşallah, başaracağız inşallah, herkes doğum kilolarının kalacağını söylese de onlara inat başaracağımMoralınızı bozmayın
Haftaya daha güzel olur ınsallah
Tabıkı canımevet ama boyum kısa olduğu için bu kilolar fazla duruyor biraz, inşallah hedefimi gerçekleştireceğiz
Koca bır yalan oinşallah, başaracağız inşallah, herkes doğum kilolarının kalacağını söylese de onlara inat başaracağım
SüperGeçen cuma 86.7
Bu cuma 85.3
___ 1.400
Yuzdeyi bilmiyorum kızlar
Fıstıgım sen deneme süresındesınbeni de ekleyin canım listeye (57,4/55,6/1,8/%3,13)
Süpergünaydınlar başlangıcım 57.4 bugün 55.6 giden 1.800
hadi ya :) bende heves ettiydimFıstıgım sen deneme süresındesın
Ikı hafta sonra listede olursun
dün gitmedim canım ya evde ton balıklı salata ile börülce yedimSüperdün başarılı geçti o zaman desene
ben ne zaman listede olurumFıstıgım sen deneme süresındesın
Ikı hafta sonra listede olursun
Ben pek iyi degılımberilceee sağol sana da tebrikler kaptan
Ben pek iyi degılımberilceee sağol sana da tebrikler kaptan
Nıye gıtmıyor kı
Bır kan degerlerıne baktırsan
Olmadı dıyetısyene gıtsen mi ki
Geliş tarıhınben ne zaman listede olurum
Insallah ondandır canımKan değerlerine 1 ay sonra baktıracam daha baktıralı 1 ay olmadı ya adet öncesine yoruyorum çünkü 99.6 yı gördüm
Evet şişliktir bende öyle şişiyorum ..haftaya çok gider inşallah canımKan değerlerine 1 ay sonra baktıracam daha baktıralı 1 ay olmadı ya adet öncesine yoruyorum çünkü 99.6 yı gördüm
27 temmuzda geldim 70.3 ileGeliş tarıhın
Gelmıs kılon
Geçen haftakı kılon
Hedef kılon neydı
Bugun dolmuş deneme süren ekleyelım senı27 temmuzda geldim 70.3 ile
gecen hafta 69.8
bugun 68.6
hedef 60
E ne olacak bir hafta çok bir hafta az veriyor insan ben de öyleyimBen pek iyi degılım
Ama olsun
Sen bu zamanı stresli geçirme Zeynep, bırak şu regli dönemin kazasız belasız bitsin, çok tatlıya da abanmadan. Diyete devam. Bir şekilde gidecek işte. Az yiyeceksin çok hareket edeceksin, hep böyle kilo veriyoruz biliyorsun canım. Moralini bozma. Benim tartı da saçmaladı düne göre 400 gr fazla gösterdi ama napayım. Oluyor böyle.Kan değerlerine 1 ay sonra baktıracam daha baktıralı 1 ay olmadı ya adet öncesine yoruyorum çünkü 99.6 yı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?