- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Bazen oluyor hepimize ..ama şakın bırakma canım ..ben de kendimin eski resimlerine bakınca kızıyorum ..ipin ucunu tutsaymışım keşke ..ayda 1 kilo versem 1 yılda 12 kilo yapardı ..sakın salma kendiniAhh ah en çokta şu üst iç baldır sürtüyo aci çekiyorum kıpkırmızı kızarıyor yürüsün degistirsem ayrık ayrık yürüsem deli diyecekler olan hakareti basiyorum kendime.
Eve geliyorum yine eski ben.derscalmamak kötü
Olur inşaallah canım benim tek derdin kılo vermek olsun
Canı gönülden tebrik ederim kızlar sizi.yine güzel sonuçlar çıktı
BenimdeYedim içtim artık bugün kaçamak günüm
Evet kızlar her zaman verilmiyor ama sakın bırakmayın bu işi ..moral bozmak yokKilo veren takımdaşlarımı tebrik ederim
Vermeyen veya alanlar da bozmasın devam etsin
Tabi tabi en azından kilo almaktan iyidir. Hatta sabit olmak bile iyi. Ben sürekli şişiyordum yaa balon gibiBazen oluyor hepimize ..ama şakın bırakma canım ..ben de kendimin eski resimlerine bakınca kızıyorum ..ipin ucunu tutsaymışım keşke ..ayda 1 kilo versem 1 yılda 12 kilo yapardı ..sakın salma kendini
Kaçamakları kahvaltıda yaptım ve nonstop yedim şu an hala masanın başındayım yaaaEvet kızlar her zaman verilmiyor ama sakın bırakmayın bu işi ..moral bozmak yok
Kalk kalkKaçamakları kahvaltıda yaptım ve nonstop yedim şu an hala masanın başındayım yaaa
Kalkıyım bari dimi
SendebenBendesen sende nasıl durumlar?
Bu hafta yoğundun sende
Ooo süperEki Görüntüle 2032247
Köftehor arkadasiniz.
Çok verecektim ama gelecek haftaya sakladım yağları. Bu hafta regli verdirmedi. Yinede şükür
Boy 167
Banslangic 65.5
Geçen hafta 64.3
Şimdi 64
Canım listeye girme hakkın gelmiş ..girmek ister misin?Eki Görüntüle 2032247
Köftehor arkadasiniz.
Çok verecektim ama gelecek haftaya sakladım yağları. Bu hafta regli verdirmedi. Yinede şükür
Boy 167
Banslangic 65.5
Geçen hafta 64.3
Şimdi 64
Kardeşim hep birlikte uçalım özgürce .Ooo süper
Gelecek hafta uçacaksın o zaman
Olur canım isterimCanım listeye girme hakkın gelmiş ..girmek ister misin?
tebriklerGeçen hafta 60,6
Bu hafta 60.0
Fark 600 gr
% 0,99
Dün 59,9 görmüştüm ama olmadı
Hedefin kaçtı ben bir bakayım bilgilere şöyle güzel bir hedef koydun mu kendine
Sağol canım sen de moralini bozma ...olacak inşallah ..yeter ki azimli iradeli olalım ..kendimiz için en başta ..düzen icin zamanla daha iyi olacak inşallah bu geçiş dönemleri zor oluyor gerçekten ..tebrikler
Tamam baktım 55 miş güzelEki Görüntüle 2032247
Köftehor arkadasiniz.
Boy 167
Banslangic 65.5
Geçen hafta 64.3
Şimdi 64
Süper canımKızlar tebrikler herkes ekside galiba az olsun bizim olsun yağdan olsun
Geçen hafta 89.9
Bu hafta 89.5
fark -400
yüzde %0.44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?