13. TakımdanBestttt 11 haftada 9,4 kilo vererek mezun olmuştur.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-61#post-52415906
Ne güzel dedinBestttt Alllaaaah harika takımımızın ilk mezunu en çıtırı fiti Bestem harika bir başlangıçtı takım adına kızlar hepimizin mezuniyetini sırayla kutlamak nasip olsun
Beste yavru kuşum kaçıncı diploma bu öğrenim hayatını da katınca ama bu ilk sanal diploma hayırlı olsun bir daha ki sefere doğum kilolarını verdikten sonra almak nasip olsun tatlı kuşum
önemli olan insanın kendini sağlıklı ve güzel hissettiği bedene gelmesi, mesela benim hedefim 65 kg, 65 de ben 38 beden giyebiliyorum ve güzel hissediyorum, Rihanna demekki 42 de mutlu hissediyor, çok güzel kadın zaten
Geçen cuma 86.7
Bu cuma 85.3
___ 1.400
Yuzdeyi bilmiyorum kızlar
Günaydın geçen cumartesi 69.8 bugün 68.6 hattab içinde daha düşük de çıkmıştım moralim bozuldu toplam 1200 gram
günaydınlar başlangıcım 57.4 bugün 55.6 giden 1.800
günaydın kızlar, malesef bu hafta karnem kötü, geçen cuma 109,5 kg idim 109,6 kg çıktım sabah, kilo verimi yok hatta 100 gr almışım, 10 gündür misafirler işe başlama vs derken diyetin saatleri bozuldu, düzenli yiyemiyorum, inşallah adapte olacağım, bu hafta işe başlamakla birlikte tüm dikkatimi kıza verdim, malum 2,5 aylık, işten gelince bana geliyor gitmek istemiyor , normalde yatar oyun oynardı şimdi yatmıyor, bir de uyuduğu zaman 1,5 saat falan uyurdu şimdi yarım saatte bir kalkıyor muhtemelen ben evde miyim diye kontrol ediyor, onun böyle sıkıntı çekmesi benim düzenimi de bozdu, eve gidince o uyuyana kadar ne yemek ne birşey hiçbir iş yapmıyorum onunla vakit geçiriyorum, onun uyumasına göre yemek saatlerimiz her gün başka bir saat oldu, hayırlısı, düzeni kuracağız inşallah
beni de ekleyin canım listeye (57,4/55,6/1,8/%3,13)
Geçen hafta 60,6
Bu hafta 60.0
Fark 600 gr
% 0,99
Dün 59,9 görmüştüm ama olmadı
Eki Görüntüle 2032247
Köftehor arkadasiniz.
Çok verecektim ama gelecek haftaya sakladım yağları. Bu hafta regli verdirmedi. Yinede şükür
Boy 167
Banslangic 65.5
Geçen hafta 64.3
Şimdi 64
Kızlar tebrikler herkes ekside galiba az olsun bizim olsun yağdan olsun
Geçen hafta 89.9
Bu hafta 89.5
fark -400
yüzde %0.44
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 73.4
Bugun: 73.1
fark: -300 gr
yuzde: 0.40 %
Merhaba kizlarr
Malesef pek giremedim buraya.
Özür.
Ama bugünden itibaren okumaya baslicamm.. sanirim listede olmayinca insanin giresi gelmio.
28 temmuz katildim araniza 118.7 ile
4 agustos gecen hafta 117.8 idim
Simdi 117.0 kg
Giden 800gr
Boy 168
Yas 27
Beril abla bu hafta giriyormuyum listeye bilmiyorum. Sen bilirsin :))
Kankişim gidiyor musun hazır mısın tatileNe güzel dedin
Hadi Elif umarım çok güzel bir sonuç olurBende birazdan yazayrim
Bavullar hazır biz de psikolojikman hazırız sanırımKankişim gidiyor musun hazır mısın tatile
Mayo harika olacak kankişim emeğinin karşılığını tatil yerinde daha iyi göreceksinBavullar hazır biz de psikolojikman hazırız sanırım
Ooo süper nereye gideceksinizMayo harika olacak kankişim emeğinin karşılığını tatil yerinde daha iyi göreceksin
ben haftaya cuma yolcuyum
Eylülde gidecem taitle bikini giyecem ben o zamana kadar 54 olmam lazımmmmmMayo harika olacak kankişim emeğinin karşılığını tatil yerinde daha iyi göreceksin
ben haftaya cuma yolcuyum
bende bikini giyecem göbüşümle :)Ooo süper nereye gideceksiniz
Dün eski eteklerimi denedim oldular bazısı üstüme yapışsa sa bacağımdan geçtiler eskiden dizimin üzerine geçiremediğim günler oldu çok kötüydü yaa
Mayoyu giyicem eşim kıza bakarsa tabi yüzücem bu yaz kesinlikle
Hergün 2 top dondurma yicem bi de
En son 15 yıl olmuştur çingene pembesi bir bikinim vardı onu giymiştim hala durur eski günleri yad ederimbende bikini giyecem göbüşümle :)
Nalanim canim cok sagol kuzum. Aminnnnn. Darisi sizlere sizi seviyorumBestttt Alllaaaah harika takımımızın ilk mezunu en çıtırı fiti Bestem harika bir başlangıçtı takım adına kızlar hepimizin mezuniyetini sırayla kutlamak nasip olsun
Beste yavru kuşum kaçıncı diploma bu öğrenim hayatını da katınca ama bu ilk sanal diploma hayırlı olsun bir daha ki sefere doğum kilolarını verdikten sonra almak nasip olsun tatlı kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?