Öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim döne abla Allah bağışlasın kızınızı maşallah ben 20 yaşındayım ismim sena üniversite okuyorum kendi çabamla zorla 75,5 oldum ve devamını getiremiyorum bende inşallah aranıza katılıp sizler gibi kilo vermek istiyorum herkese başarılar
Ne kadar zamandır rejim yapıyorsun canım 78 kg ilr başlamışsın sanırımÖncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim döne abla Allah bağışlasın kızınızı maşallah ben 20 yaşındayım ismim sena üniversite okuyorum kendi çabamla zorla 75,5 oldum ve devamını getiremiyorum bende inşallah aranıza katılıp sizler gibi kilo vermek istiyorum herkese başarılar
Kankişim ben de bugün kavun yemek istiyorum ne dersinTaşııı Taşıııı kankaaaaaam
Hadi bu hafta da bitti
Verdiğim 700 gramı şu an kahvaltı başında aldım geri zati
Hosgeldin canim ben Elif.Hoşbulduk teşekkür ederim sıcak kanlılığınız için
Kaç kilosun canım.Hosgeldin senacim. Basarirsin insallah. Devami gelmiyo deyip tekrar yemeye de baslayabilirdin ki buraya geldin :)) cok iyi yaptin
Bende 27 yasindayim
1 cocuk annesiyim henpz 4.5 aylik.
Bende dogum kilolarimi vermeye calisiyorum.
Kiii hep obezdimm insallah zayiflicam
Aylin bu defa olacak kız sıkma canını hadi yarışalım bu hafta ne dersin kilo olarak yakın olan herkese meydan okuyorum şöyle boyumun ölçüsünü alayım bir diyeHosgeldin senacim. Basarirsin insallah. Devami gelmiyo deyip tekrar yemeye de baslayabilirdin ki buraya geldin :)) cok iyi yaptin
Bende 27 yasindayim
Hoşgeldin canım ..gençler iradeyle daha güzel verir bizden ..inşallah bol katılımla beraber devam ederizÖncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim döne abla Allah bağışlasın kızınızı maşallah ben 20 yaşındayım ismim sena üniversite okuyorum kendi çabamla zorla 75,5 oldum ve devamını getiremiyorum bende inşallah aranıza katılıp sizler gibi kilo vermek istiyorum herkese başarılar
Hoşbulduk abla Allah bağışlasın bebeğinizi inşallah hep birlikte başarırızHosgeldin senacim. Basarirsin insallah. Devami gelmiyo deyip tekrar yemeye de baslayabilirdin ki buraya geldin :)) cok iyi yaptin
Bende 27 yasindayim
Kankişim ben de bugün kavun yemek istiyorum ne dersin
senin alma korkun olmasın süper veriyorsun yeter ki iste veremezsin diyenleri havada karada geçtin
Kavunun içine vanilyalı dondurma doldurKankişim ben de bugün kavun yemek istiyorum ne dersin
senin alma korkun olmasın süper veriyorsun yeter ki iste veremezsin diyenleri havada karada geçtin
Hoşbulduk inşallah hep birlikte veririzHoşgeldin canım ..gençler iradeyle daha güzel verir bizden ..inşallah bol katılımla beraber devam ederiz
Şişmanlık da gelip geçici bak 4 ay öncr de ben grubun en şişkosuydum
Tatilde dondurmalar sana emanet ona göre şöyle fıstıklı baklavanın kaymaklı şöbiyetin yanına Maraş dondurması ne güzel gider kankişKavunun içine vanilyalı dondurma doldur
Oooo bu hafta başkasıyla yarışacaksııın demeeekAylin bu defa olacak kız sıkma canını hadi yarışalım bu hafta ne dersin kilo olarak yakın olan herkese meydan okuyorum şöyle boyumun ölçüsünü alayım bir diyeaylin90
Hosgeldin canim ben Elif.
Hoşbulduk ben de senaHosgeldin canim ben Elif.
Yaa inşallah sizin gibi bizede nasip olur azminize hayranımŞişmanlık da gelip geçici bak 4 ay öncr de ben grubun en şişkosuydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?