Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sena616 canım hoş geldin ablacığım gurubun yavru kuşu olacaksın taptaze heyecanlar getir bize de tabiki verirsin kuzum yeter ki azmini hiç kaybetme hoş geldin

Ne kadar zamandır rejim yapıyorsun canım 78 kg ilr başlamışsın sanırım
Yaşın çok grnç maşallah tıkır tıkır gidecek o kilolar bak emin ol
Nasıl bir rejim yapıyorsun ek hastalığın var mı adet düzensizliği tiroid filan hepimizde var genel olarak da
İnsülin direnci var bende mesela pcos var

Hosgeldin senacim. Basarirsin insallah. Devami gelmiyo deyip tekrar yemeye de baslayabilirdin ki buraya geldin :)) cok iyi yaptin

Bende 27 yasindayim
1 cocuk annesiyim henpz 4.5 aylik.
Bende dogum kilolarimi vermeye calisiyorum.
Kiii hep obezdimm insallah zayiflicam

Taşııı Taşıııı kankaaaaaam
Hadi bu hafta da bitti
Verdiğim 700 gramı şu an kahvaltı başında aldım geri zati
Kankişim ben de bugün kavun yemek istiyorum ne dersin
senin alma korkun olmasın süper veriyorsun yeter ki iste veremezsin diyenleri havada karada geçtin

Kaç kilosun canım.

Aylin bu defa olacak kız sıkma canını hadi yarışalım bu hafta ne dersin kilo olarak yakın olan herkese meydan okuyorum şöyle boyumun ölçüsünü alayım bir diye aylin90

Hoşgeldin canım ..gençler iradeyle daha güzel verir bizden ..inşallah bol katılımla beraber devam ederiz

Hoşbulduk abla Allah bağışlasın bebeğinizi inşallah hep birlikte başarırız

Aylin bu defa olacak kız sıkma canını hadi yarışalım bu hafta ne dersin kilo olarak yakın olan herkese meydan okuyorum şöyle boyumun ölçüsünü alayım bir diye aylin90
Oooo bu hafta başkasıyla yarışacaksııın demeeek
O zaman kendimize rakip seçelim hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…