Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

En son 15 yıl olmuştur çingene pembesi bir bikinim vardı onu giymiştim hala durur eski günleri yad ederim
Güzelce eğlen yüz canım ..dondurmayı da hakettin sen zaten yüzünce eritirsin bence ..yol ödem yapabilir bende hep yapıyor ..ama geçer oh tatilin keyfini çıkar şimdiden hayırlı yolculuklar

Estağfurullah ben kimseyi kırmayı istemiyorum kendi duygu ve düşüncelerimi yazıyorum sadece.
Kimseyi aşağılamak eleştirmek ne haddime herkes yaşını başına almış insan.
Liste işini berilceee bilir zaten.
Canım moralini bozma olur mu listeye girmesen de haftaya olur ama kilo vermek sağlık için önemli biliyoruz hepimiz burda kilo vermek şudur sağlıklı kilo budur diye ukalalık yapmak benim tarzım değil zaten. Yardımcı olmaya çalışıyorum sadece.

Çok güzel yazmışsın ..
Bende birşeyler eklemek istiyorum
Buraya belki binlerce kilo vermek isteyen üye gelmiştir ama çok azı mezun olabilmiş belli..
Ne kadar katılım olursa motivasyon yüksek oluyor gerçekten ..mezunlarda katılımı yüksek olanlardan genelde ..başarı hikayelerini yazanlarda öyle ..
Kimse profesyonel diyet koçu yada diyetisyen değil burda ama emek veren herkes karşılığını alıyor hep ..
Karşılıklı güzel bir muhabbetle kiloları veriyoruz ..ne kadar katılım olurda hep bizim için iyi oluyor ..zorlandığımda sizin sözleriniz o terlikler olmasa hiç kilo vermezdim eminim ..diyetim her zamanki gibi yoyo diyetine dönerdi..ver 3 kilo al 4 kilo gibi ..o yüzden burası kaçamak yaptığımızda aklımıza gelmesin birtek ..elimizden geldiğince yazalım ..diyet kardeşi olalım ..Boş verimsiz günler aylar geçirmeyelim çok uzatmayayım
Kısaca güzel bir haftaydı veremeyenler gayretle haftaya vereceklerdir eminim buna ..gayret eden herkesi tebrik ederim tekrar

Yerim seni yoyo diyeti tabirini kankaaaaaa
Şeker kankam ne zaman tatil yarın mı yola çıkacaksınız denize filan girecek yer var mı oralarda hava soğuk ama dimi

***13. TAKİM 530.ETAP***

berilceee (84.9/84.2/0.7/%0.82)
eliya (75.9/75.4/0.5/%0.66)
kitkurdu (89.9/89.5/0.4%0.44)
tezbitsin (69.6/ 68.9/ 0.7/ %1.00)
anderes (60.6/60,0/0,6/%0,99)
zukkum (86.7/85.3/1.4/%1.61)
DeryaOnDiet(73.4/73,1/0,3/%0,41)
meliyke (60/59.2/-0.8 /%1.33)
Efser_16(69.8/68.6/1.2/%1.72)27 Temmuz'da 70.3 kılo takıma gelen yenı üye hedef kılo 60
ilksevdam (64,3/64/0,3/%0,47) 26 Temmuz'da 65,5 kilo ile takıma gelen yeni üye hedef kilo 55

13.takım ortalaması:% 0.945

Bir hafta daha beklerim napiyim :)

Yerim seni yoyo diyeti tabirini kankaaaaaa
Şeker kankam ne zaman tatil yarın mı yola çıkacaksınız denize filan girecek yer var mı oralarda hava soğuk ama dimi
Valla sabaha kadar yağmur fırtına gökgürültüsü gitti ..çaktırmadım ama ben bile korktum ..kız uyandı hep ..adamlar boşuna güneşi görünce dışarı fırlamıyorlarmış
2 gün sonra yola çıkacağız ama 3 günlük olacak galiba ..bende fazla istemiyorum zaten ..buralarda havuz falan yetiyor yoruluyorum eşya valiz derken ..

Ya aynen yaaa yeminle o kadar eşya var ki q hafta tatil için evi taşıyorum resmen tabi hep kızın eşyaları bizim eşimle ufacık bir bavula koydum
Kızınkileri bir görsen inanılmaz bagaj dolu şu an hala evde gidecek eşya var

Efser_16 sen yenimisin? Hic görmedim seni burda. Ve listeye girdin ondan sasirdim ben neden giremedim diye.
28 temmuz katildim bende. Baslarda bile bu ismi gördügümü hatirlamiyorum. Yanlisim varsa affola.
Ki baslarda giriyordum tek bu hafta olmadi. Beril ablada yazdi daha cok katilim bekliyorum diye sana. Ondan dedim.
Ondan sitemim Pembe_patikli berilceee :)))))
Ama neyse beklerim artik napimm
Yeterki kilo vereyim devam :)))

Öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim döne abla Allah bağışlasın kızınızı maşallah ben 20 yaşındayım ismim sena üniversite okuyorum kendi çabamla zorla 75,5 oldum ve devamını getiremiyorum bende inşallah aranıza katılıp sizler gibi kilo vermek istiyorum herkese başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…