Sagol ablaaam
Güzelce eğlen yüz canım ..dondurmayı da hakettin senEn son 15 yıl olmuştur çingene pembesi bir bikinim vardı onu giymiştim hala durur eski günleri yad ederim
E nereye kaçtınız amaaan gitti hepsi yaa
Kötü haber veriyim,
Yarın sabahtan kv, kp, görümce, eşimin halası, kayınço hepsi bize geleceklermil ve bana bu akşam haber verdi kv.
Evi .ok götürüyor, darmadağınık, yemek memek yok, buzdolabı da tam takır kuru bakır
Buyur burdan yak
Geçen cuma 86.7
Bu cuma 85.3
___ 1.400
Yuzdeyi bilmiyorum kızlar
Günaydın geçen cumartesi 69.8 bugün 68.6 hattab içinde daha düşük de çıkmıştım moralim bozuldu toplam 1200 gram
günaydınlar başlangıcım 57.4 bugün 55.6 giden 1.800
günaydın kızlar, malesef bu hafta karnem kötü, geçen cuma 109,5 kg idim 109,6 kg çıktım sabah, kilo verimi yok hatta 100 gr almışım, 10 gündür misafirler işe başlama vs derken diyetin saatleri bozuldu, düzenli yiyemiyorum, inşallah adapte olacağım, bu hafta işe başlamakla birlikte tüm dikkatimi kıza verdim, malum 2,5 aylık, işten gelince bana geliyor gitmek istemiyor , normalde yatar oyun oynardı şimdi yatmıyor, bir de uyuduğu zaman 1,5 saat falan uyurdu şimdi yarım saatte bir kalkıyor muhtemelen ben evde miyim diye kontrol ediyor, onun böyle sıkıntı çekmesi benim düzenimi de bozdu, eve gidince o uyuyana kadar ne yemek ne birşey hiçbir iş yapmıyorum onunla vakit geçiriyorum, onun uyumasına göre yemek saatlerimiz her gün başka bir saat oldu, hayırlısı, düzeni kuracağız inşallah
Geçen hafta 60,6
Bu hafta 60.0
Fark 600 gr
% 0,99
Dün 59,9 görmüştüm ama olmadı
Eki Görüntüle 2032247
Köftehor arkadasiniz.
Çok verecektim ama gelecek haftaya sakladım yağları. Bu hafta regli verdirmedi. Yinede şükür
Boy 167
Banslangic 65.5
Geçen hafta 64.3
Şimdi 64
Kızlar tebrikler herkes ekside galiba az olsun bizim olsun yağdan olsun
Geçen hafta 89.9
Bu hafta 89.5
fark -400
yüzde %0.44
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 73.4
Bugun: 73.1
fark: -300 gr
yuzde: 0.40 %
Geçen hafta:60
Bu hafta:59.2
58 i göremedim bu hafta ama olsun:)
Herkesi tebrik ediyorummm
Yeni gelen arkadaslar hosgelmissiniz
Kurallara göre yeni gelen üyenin listeye girmesini değerlendirme süreci en az iki hafta. Ama bizim takım en erken nasıl yapsam da listeye alsam diye düşünür hep. Kimsenin motivasyonunu bozmamak için. Listeye girmek için çırpınmak da insanı o ilk 2 haftada motive ediyor kesinlikle. Ben de ilk gün 90.9 kiloydum sonuçta sizinle aynı yollardan geçtim. Listeye girmek girmemek motivasyonunuzu düşürmesin sakın. Bu hafta olmaz öbür hafta olur. Dert değil.
Ama dert olan bir şey var ki, kimi arkadaşımız kendine dahi yazılmış, kendi niki eriketlenmiş ve soru sorulmuş bile olsa cevap vermiyor, es geçiyor, genelde geçmişi okumuyor, son sayfa hariç. Menülerini hergün paylaşmayan arkadaşlar da var. Bir ceeee diyip 3 gün hiçbir katılım yapmayan arkadaşlar da var. (Önemli maazeretleri olanlarımız hariç.)
Herkesin tarzı, yaşam biçimi, meslekleri farklı tabi ama burdaki paydamız, muhabbetle birbirimize yaklaşıp sorumluluk duyarak kilo vermek ki motivasyonu sağlayan da birbirimize olan ilgimiz oluyor zaten. Bunlar olmadıkça buraya aidiyet olmuyor tabi.
Bunlar benim nacizane düşüncelerim.
Sevelim sevilelim.
Canim ben katilali 2 hafta oldu...
Buraya sadece su son 4 gün menü yazamayip okuyamadim. Kk ya sinir oldum app atiyo beni. Browser dan deniyom oda atio. Artik katlsncam ama söz hergün giricem.
28 temmuz girdim... beril abla anderes. Listeye girebilirmiyim :*
Whatsapo de de katilimim iyidi biliom bu yetmio.. ama söz düzelicek
valla bende ne iyi duruyor ne kötü şöle 52 50 olsam çok güzel dururEn son 15 yıl olmuştur çingene pembesi bir bikinim vardı onu giymiştim hala durur eski günleri yad ederim
Oooo hayalimde olmayan kilolar ya 1 deri 1 kemik bile değil benim için eşim boşar benivalla bende ne iyi duruyor ne kötü şöle 52 50 olsam çok güzel durur
Çok güzel yazmışsın ..Kurallara göre yeni gelen üyenin listeye girmesini değerlendirme süreci en az iki hafta. Ama bizim takım en erken nasıl yapsam da listeye alsam diye düşünür hep. Kimsenin motivasyonunu bozmamak için. Listeye girmek için çırpınmak da insanı o ilk 2 haftada motive ediyor kesinlikle. Ben de ilk gün 90.9 kiloydum sonuçta sizinle aynı yollardan geçtim. Listeye girmek girmemek motivasyonunuzu düşürmesin sakın. Bu hafta olmaz öbür hafta olur. Dert değil.
Ama dert olan bir şey var ki, kimi arkadaşımız kendine dahi yazılmış, kendi niki eriketlenmiş ve soru sorulmuş bile olsa cevap vermiyor, es geçiyor, genelde geçmişi okumuyor, son sayfa hariç. Menülerini hergün paylaşmayan arkadaşlar da var. Bir ceeee diyip 3 gün hiçbir katılım yapmayan arkadaşlar da var. (Önemli maazeretleri olanlarımız hariç.)
Herkesin tarzı, yaşam biçimi, meslekleri farklı tabi ama burdaki paydamız, muhabbetle birbirimize yaklaşıp sorumluluk duyarak kilo vermek ki motivasyonu sağlayan da birbirimize olan ilgimiz oluyor zaten. Bunlar olmadıkça buraya aidiyet olmuyor tabi.
Bunlar benim nacizane düşüncelerim.
Sevelim sevilelim.
Yerim seni yoyo diyeti tabirini kankaaaaaaÇok güzel yazmışsın ..
Bende birşeyler eklemek istiyorum
Buraya belki binlerce kilo vermek isteyen üye gelmiştir ama çok azı mezun olabilmiş belli..
Ne kadar katılım olursa motivasyon yüksek oluyor gerçekten ..mezunlarda katılımı yüksek olanlardan genelde ..başarı hikayelerini yazanlarda öyle ..
Kimse profesyonel diyet koçu yada diyetisyen değil burda ama emek veren herkes karşılığını alıyor hep ..
Karşılıklı güzel bir muhabbetle kiloları veriyoruz ..ne kadar katılım olurda hep bizim için iyi oluyor ..zorlandığımda sizin sözleriniz o terlikler olmasahiç kilo vermezdim eminim ..diyetim her zamanki gibi yoyo diyetine dönerdi..ver 3 kilo al 4 kilo gibi ..o yüzden burası kaçamak yaptığımızda aklımıza gelmesin birtek .. elimizden geldiğince yazalım ..diyet kardeşi olalım ..Boş verimsiz günler aylar geçirmeyelim çok uzatmayayım
Kısaca güzel bir haftaydı veremeyenler gayretle haftaya vereceklerdir eminim buna ..gayret eden herkesi tebrik ederim tekrar
Estağfurullah ben kimseyi kırmayı istemiyorum kendi duygu ve düşüncelerimi yazıyorum sadece.
Kimseyi aşağılamak eleştirmek ne haddime herkes yaşını başına almış insan.
Liste işiniberilceee bilir zaten.
Canım moralini bozma olur mu listeye girmesen de haftaya olur ama kilo vermek sağlık için önemli biliyoruz hepimiz burda kilo vermek şudur sağlıklı kilo budur diye ukalalık yapmak benim tarzım değil zaten. Yardımcı olmaya çalışıyorum sadece.
Valla sabaha kadar yağmur fırtına gökgürültüsü gitti ..çaktırmadım ama ben bile korktum ..kız uyandı hep ..adamlar boşuna güneşi görünce dışarı fırlamıyorlarmışYerim seni yoyo diyeti tabirini kankaaaaaa
Şeker kankam ne zaman tatil yarın mı yola çıkacaksınız denize filan girecek yer var mı oralarda hava soğuk ama dimi
Ya aynen yaaa yeminle o kadar eşya var ki q hafta tatil için evi taşıyorum resmen tabi hep kızın eşyaları bizim eşimle ufacık bir bavula koydumValla sabaha kadar yağmur fırtına gökgürültüsü gitti ..çaktırmadım ama ben bile korktum ..kız uyandı hep ..adamlar boşuna güneşi görünce dışarı fırlamıyorlarmış
2 gün sonra yola çıkacağız ama 3 günlük olacak galiba ..bende fazla istemiyorum zaten ..buralarda havuz falan yetiyor yoruluyorum eşya valiz derken ..
Kızlar listeyi taşıyorum hepinizi tebrik ediyorum harikasınız
Sena616 biraz kendinden bahseder misin burda da arkadaşlara
Bu arada ben Döne
35 yaşındayım, 1 kızım var 17 aylık maşallah ona bakmaktayım sürekli :)
Burada 22 kilo verdim. Senin de dişini sıkıp başaracağına eminim.
Öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim döne abla Allah bağışlasın kızınızı maşallah ben 20 yaşındayım ismim sena üniversite okuyorum kendi çabamla zorla 75,5 oldum ve devamını getiremiyorum bende inşallah aranıza katılıp sizler gibi kilo vermek istiyorum herkese başarılarSena616 biraz kendinden bahseder misin burda da arkadaşlara
Bu arada ben Döne
35 yaşındayım, 1 kızım var 17 aylık maşallah ona bakmaktayım sürekli :)
Burada 22 kilo verdim. Senin de dişini sıkıp başaracağına eminim.
Hoşbulduk teşekkür ederim sıcak kanlılığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?