Sabah 3 tane cevizli baklava yiyip bu baklava defterini kapattım kankicim kandıramazsın beniTatilde dondurmalar sana emanet ona göre şöyle fıstıklı baklavanın kaymaklı şöbiyetin yanına Maraş dondurması ne güzel gider kankiş
Gidecek merak etme
Teşekkür ederim azim denir mi bilmem de ben nefes darlığı diyorumYaa inşallah sizin gibi bizede nasip olur azminize hayranım
Hedef kilom ilk önce 70 olmak çok çok büyük hedefler koyup yine üzüleceğimin farkındayım o yüzden şu an 5,5 kilo gitsin istiyorum sadece kahvaltıda çavdar ekmeği tüketiyorum tatlı çikolata yemiyorum tabi 1 haftadır bunları yapıyorum 2,5 kg verdim ama inanın hiç belli olmuyor herkes o yağ değildir kesin sudur diyorlar
27 temmuzda geldim ben ve sadece bir kez bilmediğim için ne zaman lsteye girebilirim diye sordum çalıştığım için vakit buldukça buraya girmeye çalışıyorum ama benm gerçekten listeye girip girmeme ile ilgili problemim yok yanlışlıkla alındıysam çıkarabilirsiniz ya da benden daha önce gelen biri varsa lütfen onu alınEfser_16 sen yenimisin? Hic görmedim seni burda. Ve listeye girdin ondan sasirdim ben neden giremedim diye.
28 temmuz katildim bende. Baslarda bile bu ismi gördügümü hatirlamiyorum. Yanlisim varsa affola.
Ki baslarda giriyordum tek bu hafta olmadi. Beril ablada yazdi daha cok katilim bekliyorum diye sana. Ondan dedim.
Ondan sitemimPembe_patikli @berilceee :)))))
Ama neyse beklerim artik napimm
Yeterki kilo vereyim devam :)))
İyi ki bana emanet etmedinTatilde dondurmalar sana emanet ona göre şöyle fıstıklı baklavanın kaymaklı şöbiyetin yanına Maraş dondurması ne güzel gider kankiş
Canım moralini bozma şakın .başkalarını da takma ..bak vermeye başlamışsın ..gittikçe o insanlarda şaşıracak merak etme ..Hedef kilom ilk önce 70 olmak çok çok büyük hedefler koyup yine üzüleceğimin farkındayım o yüzden şu an 5,5 kilo gitsin istiyorum sadece kahvaltıda çavdar ekmeği tüketiyorum tatlı çikolata yemiyorum tabi 1 haftadır bunları yapıyorum 2,5 kg verdim ama inanın hiç belli olmuyor herkes o yağ değildir kesin sudur diyorlar
Yeni hedefim burdan kopma diye sana tatlı yedirmek tatil boyunca açılış yapmışsın bile kapanış ne zamana dondurma açılışı da yarına yanına ne eklesem kankiş şöyle oraların kızartma hamurları börekleri peynir simitleri bol bol en büyük porsiyonundan meyveleri gelmez mi masana gözünün önüneSabah 3 tane cevizli baklava yiyip bu baklava defterini kapattım kankicim kandıramazsın beni
Zaten kandırıldım yani
Yok canım sen haber verdin vazgeçmedin bir problem yok merak etme ..27 temmuzda geldim ben ve sadece bir kez bilmediğim için ne zaman lsteye girebilirim diye sordum çalıştığım için vakit buldukça buraya girmeye çalışıyorum ama benm gerçekten listeye girip girmeme ile ilgili problemim yok yanlışlıkla alındıysam çıkarabilirsiniz ya da benden daha önce gelen biri varsa lütfen onu alın
Hoşbulduk
Canım haftaya rakip olursam sana emanet edilecekleri de listelerim hiç merak etme az çok zaaflarınızı biliyorum
İnşallah dediğiniz gibi olur takmamaya çalışıyorum ama işte hiç aklımdan çıkmıyor şişmanlığın anladım bende size uyarım tabi bakıyorum hemenCanım moralini bozma şakın .başkalarını da takma ..bak vermeye başlamışsın ..gittikçe o insanlarda şaşıracak merak etme ..
Menülerimizi akşamları toplu yazıyoruz içtiğimiz suyu ve yaptığımız sporu da ..önce ilk sayfadaki kurallara bir bak istersen ..
Evet ilk verilenlerin 500 gramı yapsa 2 kg su doğru ama bu hafta gerçek kilo vermen başlıyor demektir bu. Etraftaki insanlara bakma kadıbların çoğu birbirini kıskanıyor ve fit sağlıklı kilo veren vermeye çalışanları baltalamaya eleştirmeye filan çalışıyorlar ki aynı şeyi ben de yaşıyorum.Hedef kilom ilk önce 70 olmak çok çok büyük hedefler koyup yine üzüleceğimin farkındayım o yüzden şu an 5,5 kilo gitsin istiyorum sadece kahvaltıda çavdar ekmeği tüketiyorum tatlı çikolata yemiyorum tabi 1 haftadır bunları yapıyorum 2,5 kg verdim ama inanın hiç belli olmuyor herkes o yağ değildir kesin sudur diyorlar
27 temmuzda geldim ben ve sadece bir kez bilmediğim için ne zaman lsteye girebilirim diye sordum çalıştığım için vakit buldukça buraya girmeye çalışıyorum ama benm gerçekten listeye girip girmeme ile ilgili problemim yok yanlışlıkla alındıysam çıkarabilirsiniz ya da benden daha önce gelen biri varsa lütfen onu alın
Aylincimde listeye girmeyi gurur meselesi yaptı bu kadar üzerinde durma kardeş hedefe kilitlen.Yok canım sen haber verdin vazgeçmedin bir problem yok merak etme ..
Aynen
Maşallah size gerçekten inşallah dediğiniz gibi olur artık kıyafet almaya falan bile gitmek istemiyorum çünkü benim istediklerim bana olmuyo olanlar hep kötü şeyler inşallah sizin başarınız bize de nasip olurEvet ilk verilenlerin 500 gramı yapsa 2 kg su doğru ama bu hafta gerçek kilo vermen başlıyor demektir bu. Etraftaki insanlara bakma kadıbların çoğu birbirini kıskanıyor ve fit sağlıklı kilo veren vermeye çalışanları baltalamaya eleştirmeye filan çalışıyorlar ki aynı şeyi ben de yaşıyorum.
Çok anlattım buradakiler biliyor. Kv bana dığumdan sonra dedi ki artık bu dolaptaki elbiseleri giyemezsin olmaz sana kilo vermezsin dedi. Babam dedi ki bir tane daha mı bebek kaldı içerde ne bu göbek dedi, hem doğum yaptığım hafta. Başta kilo vereceğime ne eşim ne ailem ne başka insanlar inanmadılar, ben de rejime nisanda başladığımda ben de acaba yapabilecek miyim diyordum
İlk 6 kiloda filan eşim hiç anlamadı bile. Ama millet baktı ki kilo veriyorum gerçekten bu sefer iltifat etmeye başladılar filan.
Senin de böyle olacak ki benden çok zayıfken başlamışsın
Olur canım yeterki vazgeçme ..bu zorlu bir yol pes etmemek lazım ..Maşallah size gerçekten inşallah dediğiniz gibi olur artık kıyafet almaya falan bile gitmek istemiyorum çünkü benim istediklerim bana olmuyo olanlar hep kötü şeyler inşallah sizin başarınız bize de nasip olur
Tak takİnşallah dediğiniz gibi olur takmamaya çalışıyorum ama işte hiç aklımdan çıkmıyor şişmanlığın anladım bende size uyarım tabi bakıyorum hemen
Ben büyük beden mağazalarına bakıyordum artık alışmıştım şişmanlığaMaşallah size gerçekten inşallah dediğiniz gibi olur artık kıyafet almaya falan bile gitmek istemiyorum çünkü benim istediklerim bana olmuyo olanlar hep kötü şeyler inşallah sizin başarınız bize de nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?