- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
66.7 valla ben vucudumu anlayamiyorum dun 67.4tu noluyo acaba bana dunki ödemdi heralde bugün indi mi napti ama totalde kilo vermedim bu haftaKalk kalk
@eliyakitkurdu @meliyke kaldı değil mi?
Ayrıca @Gokmavisi90 @Gundirella @kokunhuzurmusormangozlu yü ve diğer üyeleri merak ediyorum gün içinde gelirler ama öğlene kadar bildirim yapmak lazım kurallara göre
Bakalım bu hafta nasılmış
Yok canım bende varımarkadaş ben kiloyu geçtim nasıl bu kadar uzun boylusunuz:) bi ben miyim 1.62
Kız hem şişko hem uzun herkese tepeden bakmak koca bir dünya olmak inan ayrı bir stres oluyorarkadaş ben kiloyu geçtim nasıl bu kadar uzun boylusunuz:) bi ben miyim 1.62
Spor şöyle günde 45 dk leslie sansone yapıyorum dün temizlik yaptığımız için aksattım 6 gündür 45 dk yapıyorum sizce süresi ne kadar olmalı siz daha iyi bilirsinizTak tak
Takmadan olmaz
Kim ne dediyse tak kafana ki azim olsun
Ben hep taktım mesela
Vallaha diyorum bak
İnat edersin iyi olur ben çok inatçıyımdır ailem de şikayet eder inadımdan ama işe yarıyor
Spor yapıyor musun
İnan genelde perşembe daha hafifi çıkıyorum eee cuma tartısı için perşembe nerdeyse aç geçiriyoruz ve cuma perşembeden ağırız ne yapalım giden gitsin de nasıl giderse gitsin takılma66.7 valla ben vucudumu anlayamiyorum dun 67.4tu noluyo acaba bana dunki ödemdi heralde bugün indi mi napti ama totalde kilo vermedim bu hafta
Bende 1.59um resmen bodurum yani :))Yok canım bende varım
Aynen azaldikca sknti yok zaten nasil olursa olsun da :))İnan genelde perşembe daha hafifi çıkıyorum eee cuma tartısı için perşembe nerdeyse aç geçiriyoruz ve cuma perşembeden ağırız ne yapalım giden gitsin de nasıl giderse gitsin takılma
Canım günlük katılımda bulunmakherhalde ben de haftaya listeye girerim , bu hafta sormaya yüzüm yok
Aylın bu yaptığın ne kuzum yaEfser_16 sen yenimisin? Hic görmedim seni burda. Ve listeye girdin ondan sasirdim ben neden giremedim diye.
28 temmuz katildim bende. Baslarda bile bu ismi gördügümü hatirlamiyorum. Yanlisim varsa affola.
Ki baslarda giriyordum tek bu hafta olmadi. Beril ablada yazdi daha cok katilim bekliyorum diye sana. Ondan dedim.
Ondan sitemimPembe_patikli berilceee :)))))
Ama neyse beklerim artik napimm
Yeterki kilo vereyim devam :)))
Canim carsamba -1kg daydim dunku karpuz bana fena patladi. Ins haftaya en az -1kg.Tebrikler canım ..
Hosgeldin canimmHoşbulduk teşekkür ederim sıcak kanlılığınız için
Deryacığım demek ki çok sevdiğin karpuz kilo verme sürecinde cıs hemde düşman cıslardan anlamiş oldun ben hala ne beni üzer tam anlamış değilim tedbir alırsın sıkma canını sen 1,2 de görürsün azmin güzel @DeryaOnDietCanim carsamba -1kg daydim dunku karpuz bana fena patladi. Ins haftaya en az -1kg.
HoşbuldukHosgeldin canimm
Akşam tüm takımlar paylaşsın genel liste bızdeBeril listeleri ben kontrol ederim sen akşam son rötuşlara bakarsın yoğunluğunu biraz azaltayım istedim biz paylaşmışız henüz geldikçe sıralar kabataslak hazırlarım burayı dert etme akşam kontrol edersin cano tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?