Yumurta sarısında yağ var galiba sporcular kas yapmak için mi bilmiyorum hep beyazını yiyorlar ..ama zararlı değiş bence kızarma hamurişi değil ona göre ikindi akşam daha hafif beslenirsin bencetek başına haşlanmış 2-3 yumurta sarısı kilo mu aldırır kızlar eşim yumurta beyazı ile yersen dengeler diyor bilmediğim için öğlen yedim
Spor ne yapabilirsek yapıyoruz ..kimi yürüyüş kimi Leslie kimi jillian ..Spor şöyle günde 45 dk leslie sansone yapıyorum dün temizlik yaptığımız için aksattım 6 gündür 45 dk yapıyorum sizce süresi ne kadar olmalı siz daha iyi bilirsiniz
Derya'nın öncelikle çok gayretiydin çok güzel katılım yaptın sporda güzeldi..eminim haftaya daha güzel vereceksin ..bademi de dene bakalım biraz ..Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 73.4
Bugun: 73.1
fark: -300 gr
yuzde: 0.40 %
Öncelikle yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim döne abla Allah bağışlasın kızınızı maşallah ben 20 yaşındayım ismim sena üniversite okuyorum kendi çabamla zorla 75,5 oldum ve devamını getiremiyorum bende inşallah aranıza katılıp sizler gibi kilo vermek istiyorum herkese başarılar
C cilginkimyaci geçmişi okumaya çalışıyorsun farkettim ne çene var dimi?özellikle Cuma'ları motivasyon tavan bizde ..
Kolay gelsin kilo veren veremeyen o duygular hep karışık Cuma'ları
Hoşbulduk inşallah hep birlikteHoş geldin canım umarım hedefine ulaşırsın :))
Estağfurullah daha iyi bilsek burda olmazdık da brn de leslie 3 mil yapıyordum iyi geliyor üzerine başka hareketler de yapılabilir takımca yapmaya çalışıyoruzSpor şöyle günde 45 dk leslie sansone yapıyorum dün temizlik yaptığımız için aksattım 6 gündür 45 dk yapıyorum sizce süresi ne kadar olmalı siz daha iyi bilirsiniz
HoşgeldinHoşbulduk inşallah hep birlikte
HoşbuldukHoşgeldin
sen çok kilo vermişsin gözüm yemedibende birisyle yarışmak istiyorum var mı benle yarışacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?