Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tek başına haşlanmış 2-3 yumurta sarısı kilo mu aldırır kızlar eşim yumurta beyazı ile yersen dengeler diyor bilmediğim için öğlen yedim
Yumurta sarısında yağ var galiba sporcular kas yapmak için mi bilmiyorum hep beyazını yiyorlar ..ama zararlı değiş bence kızarma hamurişi değil ona göre ikindi akşam daha hafif beslenirsin bence

Spor şöyle günde 45 dk leslie sansone yapıyorum dün temizlik yaptığımız için aksattım 6 gündür 45 dk yapıyorum sizce süresi ne kadar olmalı siz daha iyi bilirsiniz
Spor ne yapabilirsek yapıyoruz ..kimi yürüyüş kimi Leslie kimi jillian ..
Aslında iyi yapıyorduk yaz diye boşladık bu aralar gezmeler falan oldu ..sporun güzelmiş devam et bence ..bu aralar ben yürüyüş yapıp 10000 adıma ulaşmaya çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor ama ufak bir tatilden sonra evde program yapmayı düşünüyorum tekrar

Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 73.4
Bugun: 73.1
fark: -300 gr
yuzde: 0.40 %
Derya'nın öncelikle çok gayretiydin çok güzel katılım yaptın sporda güzeldi..eminim haftaya daha güzel vereceksin ..bademi de dene bakalım biraz ..

Hoş geldin canım umarım hedefine ulaşırsın :))

C cilginkimyaci geçmişi okumaya çalışıyorsun farkettim ne çene var dimi?özellikle Cuma'ları motivasyon tavan bizde ..
Kolay gelsin kilo veren veremeyen o duygular hep karışık Cuma'ları

Harbi o çene ne ya iş yerinde internet pek çekmiyor ya okumaya çalıştım işte

Spor şöyle günde 45 dk leslie sansone yapıyorum dün temizlik yaptığımız için aksattım 6 gündür 45 dk yapıyorum sizce süresi ne kadar olmalı siz daha iyi bilirsiniz
Estağfurullah daha iyi bilsek burda olmazdık da brn de leslie 3 mil yapıyordum iyi geliyor üzerine başka hareketler de yapılabilir takımca yapmaya çalışıyoruz

menümü paylaşayım
sabah 3 zeytin ekmeğin ucu ile bal yedim
ara öğün çiğ badem ile kuru üzüm
öğle yemeği
1 kase yayla çorbası
ara öğün 2 avuç çiğ badem kuru üzüm
limonlu yeşil çay
şimdilik 1 lt su akşama kadar 2 olur
spor öğlen 25 dk tempolu yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…