menümü paylaşayım
sabah 3 zeytin ekmeğin ucu ile bal yedim
ara öğün çiğ badem ile kuru üzüm
öğle yemeği
1 kase yayla çorbası
ara öğün 2 avuç çiğ badem kuru üzüm
limonlu yeşil çay
şimdilik 1 lt su akşama kadar 2 olur
spor öğlen 25 dk tempolu yürüdüm
Ah o karpuz yok mu yaa kötü pis karpuzİnan genelde perşembe daha hafifi çıkıyorum eee cuma tartısı için perşembe nerdeyse aç geçiriyoruz ve cuma perşembeden ağırız ne yapalım giden gitsin de nasıl giderse gitsin takılma
Aylın bu yaptığın ne kuzum ya
Çocuk gıbı kıyasmı yapıyoz
Efser hep katılımlıydı bu hafta tatılde olduğu halde yıne katıldı
Sana gelınce sen karar veremedın bır türlü
Ben liste ıstemıyom kk ya gıremıyom dıyen sendın
Ben grupta yazayım dıyende sendın
O mesajlar hala duruyor ıstersen bulurum senın ıcın
Takıma geldıgınden berı bır adapte olamadın
Tartı günü ne ıtıraz ettın
Ben hepsine okey dedım aman moral bozulmasın dıyetten kopmasın dıye
Ama kıyaslama hıc hoş gelmedı
Sen kararını ver ondan sonrası kolay
Ben lısteye gr gr verenlerı bıle aldım
Yelız baska takımda 400 gr verdı dıye lısteye alınmamıştı
Kımsenın emegıne saygısızlık etmem
Ama lıste derken hadı öbür üyeler tecrübesız ama sen kaptanlık yapmış bırısın
Bıraz düşün ve karar ver canım
Aboov aldırıyor muymuş ya aldırmaz bence ama niyr aldırıyormuş bi araştırıyım ben bu yumurta işini ya hiç de sevmem ama mecbur yiyorum aradatek başına haşlanmış 2-3 yumurta sarısı kilo mu aldırır kızlar eşim yumurta beyazı ile yersen dengeler diyor bilmediğim için öğlen yedim
Geeel banaaa geeeel bebeğiiiiiim seni ben paklarım ancaaaaaabende birisyle yarışmak istiyorum var mı benle yarışacak:)
Niçin erkenden paylaştın beni korkutuyorsun bişi yemeyecek misin yoksa daha akşam yemeği filan yok mu yavmenümü paylaşayım
sabah 3 zeytin ekmeğin ucu ile bal yedim
ara öğün çiğ badem ile kuru üzüm
öğle yemeği
1 kase yayla çorbası
ara öğün 2 avuç çiğ badem kuru üzüm
limonlu yeşil çay
şimdilik 1 lt su akşama kadar 2 olur
spor öğlen 25 dk tempolu yürüdüm
kabul ediyorum , bakalım ne olacak
Beril ne güzel insansın ya Rohada sevgiler dualarımız onunla olsunAkşam tüm takımlar paylaşsın genel liste bızde
Yarına kadar zamanımız var zaten
Elıne emegıne sağlık
Ben sımdı rohada bırseyler lazım onları alıp onu zıyarete gıdecem benım tosbıklerle
Kankişim dikkatimden kaçmış senide ekleriz heyecan artar
Oooov ov ovvv süper bir üçlü olduk kızlar
nihahahhaha hepinizi yeneceğimOooov ov ovvv süper bir üçlü olduk kızlar
Ama ben bu gece yola çıkıyorum ve bu hafta boyunca tatilde olucam yani şimdiden siz kazandınız sizi tebrik ederim
Leslie cok ölüm bi sey degil mi ya ben cok yoruluyorum onda faydalı demekki :)) iyi tatiller iyi yolculuklar bu arada ablacim :)Estağfurullah daha iyi bilsek burda olmazdık da brn de leslie 3 mil yapıyordum iyi geliyor üzerine başka hareketler de yapılabilir takımca yapmaya çalışıyoruz
Jillian Michaels 30 day yap da ölümlerden ölüm beğen 3 gün merdiven çıkamamıştım.Leslie cok ölüm bi sey degil mi ya ben cok yoruluyorum onda faydalı demekki :)) iyi tatiller iyi yolculuklar bu arada ablacim :)
İlk başlayınca çok zormuş gibi oluyor 2 günde 1 yapınca alışıyor insanLeslie cok ölüm bi sey degil mi ya ben cok yoruluyorum onda faydalı demekki :)) iyi tatiller iyi yolculuklar bu arada ablacim :)
Hadi yarisalim buldun mu birini :)bende birisyle yarışmak istiyorum var mı benle yarışacak:)
Of of o gaflete 1 sefer düşüp tövbe ettim hayatta yapmam bir daha merdiven inip çıkamadım aynen çok fena o yaJillian Michaels 30 day yap da ölümlerden ölüm beğen 3 gün merdiven çıkamamıştım.
Bakicam buna hahahah cok hosuma gidiyo et kesilince ya :))Jillian Michaels 30 day yap da ölümlerden ölüm beğen 3 gün merdiven çıkamamıştım.
Of of o gaflete 1 sefer düşüp tövbe ettim hayatta yapmam bir daha merdiven inip çıkamadım aynen çok fena o yaJillian Michaels 30 day yap da ölümlerden ölüm beğen 3 gün merdiven çıkamamıştım.
Orası kesinnihahahhaha hepinizi yeneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?