Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amandey canım listeyi akşam öğününü de bitirdikten sonra paylaşıyoruz arada kaynamasın menün
Ayrıca bence efser_16 ile yarşırsan çaban gayretin artar belki daha çok verirsin bence güzel bir rakip çıkar sana

İnan genelde perşembe daha hafifi çıkıyorum eee cuma tartısı için perşembe nerdeyse aç geçiriyoruz ve cuma perşembeden ağırız ne yapalım giden gitsin de nasıl giderse gitsin takılma
Ah o karpuz yok mu yaa kötü pis karpuz
Canım karpuuuuz
kaptaaaan bana mı diyong miligramla veriyo diyi kaptaaaan veremiyom yaa artık ben dövecem kendimi
tek başına haşlanmış 2-3 yumurta sarısı kilo mu aldırır kızlar eşim yumurta beyazı ile yersen dengeler diyor bilmediğim için öğlen yedim
Aboov aldırıyor muymuş ya aldırmaz bence ama niyr aldırıyormuş bi araştırıyım ben bu yumurta işini ya hiç de sevmem ama mecbur yiyorum arada
bende birisyle yarışmak istiyorum var mı benle yarışacak:)
Geeel banaaa geeeel bebeğiiiiiim seni ben paklarım ancaaaaaa
Niçin erkenden paylaştın beni korkutuyorsun bişi yemeyecek misin yoksa daha akşam yemeği filan yok mu yav

kabul ediyorum , bakalım ne olacak
efehatun öncelikle sevgili rakibem güzel kilolar verip moralle devam edeceğimiz sonuçlar doğursun yarışımız başarılar diliyorum menü ve sporumuzu da takip edelim varsa uyarılarımız es geçmeden yazalım her anlamda rakibiz ama bundan amacımız kilo eksimize katkıda bulunabileceğimiz her şeyi söylememiz anlaştık mı

Beril ne güzel insansın ya Rohada sevgiler dualarımız onunla olsun

Sena616 Senacım
Takımın kurallarını okudun mu bilmiyorum, ben kısaca sana anlatayım ama zaten çok kolay zamanla alışırsın canımcım.
Hergün birimize akşama kadar ne yiyip ne içtiğimizi saatleri ile yazıyoruz, altına kaç litre su içtiğimizi ve hangi sporu kaç dakika yaptığımızı yazıyoruz.
Hergün birbirimizin menülerini okuyup yorum yapıyoruz ve bizim menümüze yapılan yorumları okuyoruz.
Hergün burada mesajları okumak, cevap vermek yani katılımcı olmak zorundayız, ama hastalık gibi önemli bir nedenden dolayı burada bulunamazsak bildiriyoruz bunu da.
Pazartesi ve cuma sabahları aç karnına ve çıplak tartılıp buraya yazıyoruz. Geçen haftaki kilomuzu da yazıp karşılaştırıyoruz, hatalarımızı anlamak açısından önemli. Cuma günkü kilo bildirimi burada bulunan takımlar arasındaki yarışma için çok önemli. Pazartesi günkü de bizim aramızda takım içi bir tartı günü ve hafta sonu çok kaçamak yapılıyor, kk ya giren de az oluyor, o yüzden kaçamak yapılmasını biraz önlemek için bir set adeta.
2 hafta boyunca bu kurallara uyunca zaten yarışma listesine girmiş oluyorsun, gerçekten çok kolay, sadece kilo vericeeeeez o kadaaar...
bu da takımımızın emojisi bu arada

Bu yaz meyveleri hep renkli renkli tatları hep farklı sulu sulu çeşit çeşit @DeryaOnDiet
Kışın öyle mi ya elma armut kel mahmut kışın düzgün meyve yok ki ben greyfurtu dahi yerim
İnsan karpuz yiyince 2 dilimle kalmıyor tabi susuzluğa da iyi geliyor bütün gün sıcak diyorsun
5 dilim 10 dilim yuvarlıyoruz
Ben de kahvaltıda yiyordum 5 dilim filan nasılsa çok kalorisi yok dedim ama baktım ki şişiriyor mu ne kilo vermiyorum
Zaten meyveyi çok severim galiba diyetteki tatlı açığımı meyveden kapatmaya çalıştım uzun zaman
Ammaaa fruktoz işte sonuçta çok yiyince de şeker karbonhidrat...maalesef

Estağfurullah daha iyi bilsek burda olmazdık da brn de leslie 3 mil yapıyordum iyi geliyor üzerine başka hareketler de yapılabilir takımca yapmaya çalışıyoruz
Leslie cok ölüm bi sey degil mi ya ben cok yoruluyorum onda faydalı demekki :)) iyi tatiller iyi yolculuklar bu arada ablacim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…