Anaaa deliiBakicam buna hahahah cok hosuma gidiyo et kesilince ya :))
BenHadi yarisalim buldun mu birini :)
İse yaradigini hissediyorum ama kaslarim zorlaniyo :))Anaaa delii
Senle mi yarisacak biz mi yarisalim anlamadim :)
kas zorlanmıyo lif lif kopuyo resmenİse yaradigini hissediyorum ama kaslarim zorlaniyo :))
Zorlamadir o kopsa duramazdikkas zorlanmıyo lif lif kopuyo resmen
Nerden buluyon bu sözleri elma armutBu yaz meyveleri hep renkli renkli tatları hep farklı sulu sulu çeşit çeşit @DeryaOnDiet
Kışın öyle mi ya elma armut kel mahmut kışın düzgün meyve yok ki ben greyfurtu dahi yerim
İnsan karpuz yiyince 2 dilimle kalmıyor tabi susuzluğa da iyi geliyor bütün gün sıcak diyorsun
5 dilim 10 dilim yuvarlıyoruz
Ben de kahvaltıda yiyordum 5 dilim filan nasılsa çok kalorisi yok dedim ama baktım ki şişiriyor mu ne kilo vermiyorum
Zaten meyveyi çok severim galiba diyetteki tatlı açığımı meyveden kapatmaya çalıştım uzun zaman
Ammaaa fruktoz işte sonuçta çok yiyince de şeker karbonhidrat...maalesef
Anladım teşekkür ederim bilgilerin için döne abla ya sen gerçekten motivasyon deposusun aramızdaki fark bu maşallahSena616 Senacım
Takımın kurallarını okudun mu bilmiyorum, ben kısaca sana anlatayım ama zaten çok kolay zamanla alışırsın canımcım.
Hergün birimize akşama kadar ne yiyip ne içtiğimizi saatleri ile yazıyoruz, altına kaç litre su içtiğimizi ve hangi sporu kaç dakika yaptığımızı yazıyoruz.
Hergün birbirimizin menülerini okuyup yorum yapıyoruz ve bizim menümüze yapılan yorumları okuyoruz.
Hergün burada mesajları okumak, cevap vermek yani katılımcı olmak zorundayız, ama hastalık gibi önemli bir nedenden dolayı burada bulunamazsak bildiriyoruz bunu da.
Pazartesi ve cuma sabahları aç karnına ve çıplak tartılıp buraya yazıyoruz. Geçen haftaki kilomuzu da yazıp karşılaştırıyoruz, hatalarımızı anlamak açısından önemli. Cuma günkü kilo bildirimi burada bulunan takımlar arasındaki yarışma için çok önemli. Pazartesi günkü de bizim aramızda takım içi bir tartı günü ve hafta sonu çok kaçamak yapılıyor, kk ya giren de az oluyor, o yüzden kaçamak yapılmasını biraz önlemek için bir set adeta.
2 hafta boyunca bu kurallara uyunca zaten yarışma listesine girmiş oluyorsun, gerçekten çok kolay, sadece kilo vericeeeeez o kadaaar...
bu da takımımızın emojisi bu arada
Sen de olacaksın az kilo verince merak etme SenacımAnladım teşekkür ederim bilgilerin için döne abla ya sen gerçekten motivasyon deposusun aramızdaki fark bu maşallah
Benimle yarış kanka değişiklik olsun sana daBende tatile gitmesem yarışırdım ama 3 gün olamayacağım galiba
Olsun ben herkesle yarışayım gidene kadar
Ben ıkı üç hatta dört yumurta beyazı bır sarısı ıle omlet yapıyomtek başına haşlanmış 2-3 yumurta sarısı kilo mu aldırır kızlar eşim yumurta beyazı ile yersen dengeler diyor bilmediğim için öğlen yedim
Ben yarisabilirim seninle istersen beni caylak bulmazsanMerhaba kızlar geldim ben hastaneden bugün abimde kalicam eşinin doğumuna 2 hafta var az evini toplayalım dedik nasılsınız iyimisiiniz çok konuşamıyoruz bu ara sizinle döne iyi tatiller canım yelizcim sana da iyi tatiller benim le yarışmak isteyen yok mudur
Gramla veren kım kızAh o karpuz yok mu yaa kötü pis karpuz
Canım karpuuuuz
kaptaaaan bana mı diyong miligramla veriyo diyi kaptaaaan veremiyom yaa artık ben dövecem kendimi
Aboov aldırıyor muymuş ya aldırmaz bence ama niyr aldırıyormuş bi araştırıyım ben bu yumurta işini ya hiç de sevmem ama mecbur yiyorum arada
Geeel banaaa geeeel bebeğiiiiiim seni ben paklarım ancaaaaaa
Niçin erkenden paylaştın beni korkutuyorsun bişi yemeyecek misin yoksa daha akşam yemeği filan yok mu yav
Ona cıcıler aldım sıyah degıl korkmayınBeril ne güzel insansın ya Rohada sevgiler dualarımız onunla olsun
Tatil dönüşü hedefimi aşağı çekmek istiyorum Beril 63 yapıcam hedefimi ne zaman bildirelimGramla veren kım kız
Ne kaldıda ne verecen
Vayyy işte bu süper olucaksin hatunnnnTatil dönüşü hedefimi aşağı çekmek istiyorum Beril 63 yapıcam hedefimi ne zaman bildirelim
Sen gıtmıyordun hanı ne olduBende tatile gitmesem yarışırdım ama 3 gün olamayacağım galiba
Olsun ben herkesle yarışayım gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?